Kriss SierraFan Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ktoś chętny na aktywny wydech do B8? Cały komplet ze sterownikiem P&P lub z montażem u mnie
Hohe Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ktoś chętny na aktywny wydech do B8? Cały komplet ze sterownikiem P&P lub z montażem u mnie Demontujesz?
PIXI Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Kriss,co wchodzi w zestaw i jaka cena z montażem ?
Kriss SierraFan Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Kriss,co wchodzi w zestaw i jaka cena z montażem ? Wydech do montażu P&P w 3.0 lub 2.0 TDI, wiązka, sterownik Cena z montażem 4k
wrzosu Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ktoś chętny na aktywny wydech do B8? Cały komplet ze sterownikiem P&P lub z montażem u mnie Kusisz, kusisz. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
PIXI Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Kriss,co wchodzi w zestaw i jaka cena z montażem ? Wydech do montażu P&P w 3.0 lub 2.0 TDI, wiązka, sterownik Cena z montażem 4k .Podaj nr telefonu do Siebie na PW. Edytowane 2 Czerwca 2016 przez PIXI
piotrekb_tt Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Panowie, jest ktos na forum kto robil wydech w 3.0tdi w MG Motorsport? Chodzi o sam cat-back.
yanosho Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 No ja tak cały czas się zastanawiam nad takim modem intercooler już zmieniłem na wagner tunnig także do modofikacji tylko wydech trzeba ruszyć cat-back czyli DPF zostaje a reszta większej średnicy i tłumiki przelotowe na końcu?
piotrekb_tt Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Tak, catback czyli dpf zostaje. Szkoda mi patrzeć na non stop czarne koncowki po wywaleniu dpf. Sam cat-back nie zmniejszy w znacznym stopniu backpressure ale mi bardziej chodzi o dzwiek. 300-310 do zrobienia na coolerze i z dpf wiec starczy. Autko kogos z forum?? https://youtu.be/crxRv78gL9M
_Gabriel_ Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 ja mialem u siebie taki wydech - co potrzebujesz?
yanosho Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 ja mialem u siebie taki wydech - co potrzebujesz? jak moc po programie?
piotrekb_tt Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Robiles w MG czy w innej firmie? Jak sprawuje sie w trasie? Glowa nie peka?
piotrekb_tt Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 A z zewnatrz? Na ilu tlumikach masz zrobiony? Ile placiles w ogole? Masz cos nagrane jak pracuje?
_Gabriel_ Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 A z zewnatrz? Na ilu tlumikach masz zrobiony? Ile placiles w ogole? Masz cos nagrane jak pracuje? jest dokladnie tak, jak na filmiku, ktory wrzuciles u mnie sa 2 koncowe tlumiki. jesli chodzi o cene, to zalezy wszystko od setupu, jaki wybierzesz - koncowki - kolor itp. w moim przypadku wyszlo 3 tys
yanosho Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 czyli generalnie nie ma strachu, że w trasie wydech jest męczący? i przy nawet delikatnej jezdzie ostro w środku nie burczy? natomiast na zewnątrz coś tam mruczy...
edraven Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 a może ktoś chętny na wydech od RS6 C6 bez katów, reszta komplet.
waldih1979 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Panowie szybkie pytanko, olej w skrzyni a mechanizmie różnicowym to to samo czy jest jakiś inny do mechanizmu? Ulało mi się troszkę podczas wkładania skrzyni i teraz nie wiem jak go dolać a skrzynia już przykręcona.
Rekomendowane odpowiedzi