simon__75 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Szarpnąć z wyczuciem Jak ori to się nic nie połamie tak łatwo. A te otwory pod halogenami to do ich ustawiania służą ? Czy mają jakieś inne tajemne przeznaczenie ? Czyli "rwaaaaaać" jak pokazane w filmiku Żadnego szarpania. Wkładasz śrubokręt w te otwory podwarzasz zatrzask i delikatnie wyjmujesz kratkę.Sorry nie zauważyłem, że to kratki s-line. Powyższy opis dotyczy zwykłych. Czyli jednak szarpanie mi pozostaje
skrab Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Chlopaki, powiedzcie czy te opony sa dobrze założone? Chodzi mi czy w dobrym kierunku,bo nie wiem czy założyłem dobrze czyli lewa,, prawa strona tąpniete z LG g3
bodas Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Jeśli dobrze widzę to outside jest na zewnątrz, czyli dobrze.
marcin_o23 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Ktos chętny na przyciski szyb w chromie + joy lusterek w chromie z lifta? Komplet na wszystkie drzwi, nowy Edytowane 3 Czerwca 2016 przez marcin_o23
skotmen Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Ktos chętny na przyciski szyb w chromie + joy lusterek w chromie z lifta? Komplet na wszystkie drzwi, nowy ile ?
Kooga Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 275zł komplet Masz na elektryczna klape?
marcin_o23 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Tego w komplecie nie ma Edytowane 4 Czerwca 2016 przez marcin_o23
piotrekb_tt Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Ja mialem chinczyki w mk5 z chromami i banglaly bezproblemowo. Jakosc wykonania tez ok wiec te do b8 tez pewnie zle nie są.
Hohe Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Panowie potrzebuje szybkiej odpowiedzi, sprzedalem moje tylne lampy z klapy, z avanta i koles pisze do mnie, ze sa inne niz jego. Jego mialy w klapie wsteczny. Dlaczego? Mial ledy? Tam jest inaczej? Gdzie w zwyklych jest wsteczny?
czarek76 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Panowie potrzebuje szybkiej odpowiedzi, sprzedalem moje tylne lampy z klapy, z avanta i koles pisze do mnie, ze sa inne niz jego. Jego mialy w klapie wsteczny. Dlaczego? Mial ledy? Tam jest inaczej? Gdzie w zwyklych jest wsteczny? W ledach i zwykłych wsteczny jest na boku, w poliftowych neonach jest na klapie.
Hohe Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 A w poliftach zwykłych? Właśnie zerkam w instrukcję z 2008 i jest napisane, że wsteczny jest w klapie.
wrclaguna Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 w poliftowych neonach jest na klapie. o kurcze ale ktos musiał wyrezac
Hohe Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Pamiętasz może Grzegorz, jak to powinno być?
Gibons Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 To są chińczyki? u marcina nie ma chińszczyzny wszystko ori audi. Panowie ktoś byłby chętny na grupowy chip-tuning u Aligatora Dynosoft ? planuję zorganizować znowu coś takiego.
Hohe Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 To juz nikt nie ma zwyklych lamp? Same burzuje na ledach?
wrclaguna Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 To juz nikt nie ma zwyklych lamp? ja trzymam swoje jak relikwie w kartoniku
Góral65 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) To juz nikt nie ma zwyklych lamp? Same burzuje na ledach? specjalnie poszedłem do garażu sprawdzić bo mi leżą po wymianie zwykłe lampy i światła cofania są tylko w błotniku, sprawdziłem w elsie i w polifcie też nie ma wstecznego w klapie Edytowane 4 Czerwca 2016 przez Góral65
Rekomendowane odpowiedzi