Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[ALL] Tarcze blueprint

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brat zamierza sobie zmienic tarcze i klocki hamulcowe w swojej toyocie corolli e12 2002 r. W sklepie polecili mu tarcze firmy blueprint, powiedzial sprzedawca, ze wiele tansze sa od TRW ale jakosciowo sa rowniez bardzo dobre. Czy ktos moze cos wiecej powiedzieć o tych tarczach tej firmy?

Opublikowano

nie to forum. Odezwij się na Japończykach, Koreańczykach, Brytyjczykach lub Amerykanach.

Opublikowano

Tak wiem, ze nie to forum ale ta ktylko spytać chciałem, może ktoś kojarzy ta firme i moze cos o niej powiedziec.

Opublikowano

Kojarzę, ale nie zdarzyło mi się jej montować.

Opublikowano

szukaj na forum o japoncach

raz montowałem, ale wydaje mi sie ze firma BluePrint jest firma przepakowującą ten towar

a kto to robi ??? nie mam bladego pojecia

Opublikowano

Miałem kiedyś deskorolkę Blueprint'a :cool1:

Opublikowano

to tylko pakowacz

ale nie wiadomo co w środku siedzi

tragedii nie ma ludzie nie mają wiekszych pretensji do tej firmy

Opublikowano

Brat kupil te tarcze i klocki w pudelku Blueprint. Jak się okazało to klocki są firmy kashiyama a jesli chodzi o tarcze to niestety nie wiem jakiej sa firmy. Puki co samochod hamuje dobrze i mam wraznienie, ze jego toyotka ma lepsze hamulce niz ja mam w audi mimo, ze niedawno tez zmieniałem u siebie klocki. Zakupilem TRW.

Opublikowano

..u nas ostatnio był przedstawiciel hurtowni...powiedział że wchodzą w tego pluprinta sprzedali już trochę i puki co żadnych reklamacji...producent głównie na japońców nastawiony...