mike A4 Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam Chciałem wam pokazac moja Audiczke rocznik 97 TDI 110 kucy najechane ma 312 tys km kupilem ja 2 lata temu w Hanoverze jestem jej 2 wlascicielem zrobilem nia 90 tys Nigdy mnie nie zawiodła ładna, zadbana, czysta. Super Autko Jezeli ktos chce taka kupic Polecam Tutaj mam kilka fotek ale jak zrobie nowe pewnie wrzuce inne Pozdrawiam
dziuniek Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 ślicznotka :th:więcej fotek ze środka :>
Młody Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Ładne fegi też takie mam :th: to są 17? Autko suPer :th:
Nowak_zg Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 kupiles tam gdzie ja .... ladny sedanik wydaje sie zadbany i przebieg prawdziwy pewnie a nie jak u nas 150 000km do ktorych trzeba dodac jeszcze 300 000 to byl twoj slub ?
mike A4 Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Opublikowano 21 Lutego 2008 felgi 16 ale takie chcialem jezdzilem na 17 troche niski komfort a duzo jezdze po roznych drogach wiec nie chcialem przesadzac w sumie kupilem kola nowe wiec moglem wybierac ale na tych tez ładnie wyglada co do przebiegu jest to normalny przebieg ani za duzo ani mało silnik pracuje bardzo ładnie cicho < jak na diesla> jezdze na mobil1 0w40 wymiana standardowo co 15 tys km nie dolewam oleju troche znika z bagnetu ale od wymiany do wymiany nie trzeba dolewac obecnie siada mi koło dwumasowe czeka mnie wiec wymiana i koszty ale warto Nowak_zg Zdjecia sa ze slubu mojego kolegi przypadkowo zrobione ale pewnie wrzuce jak bede mial nowe Pozdrawiam
Nowak_zg Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 jezdze na mobil1 0w40 wymiana standardowo co 15 tys km nie dolewam oleju troche znika z bagnetu ale od wymiany do wymiany nie trzeba dolewac ja wymieniam co 8 tys km olej .... polsyntetyk wg mnie najpozniej co 10 tys km sie powinno wymieniac nie sadzisz ze te 15 tys km to troche za duzo ? ps. jakies mody planujesz robic ? silnik chyba masz AFN a nie AVG ( ktore byly montowane pozniej )
yogi_sc Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Autko Gitt tylko mała gleba by sie przydała
Reggi Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Widać ..auto zadbane tylko te felgi takie mało pasujące .. no i zawias przydało by sie ciut w dół . :th:
emilmuha Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 bardzo ladna i zadna gleba!!! tak jest dobrze. ja w swojej tez wymieniam co 15tysi i rowniez z bagnetu troche ubywa ale od wymiany do wymiany wystarcza.
mike A4 Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Opublikowano 23 Lutego 2008 Nowak_zg wymieniam co 15 tys poniewaz wczesniej tak bylo robione i tez sie do tego stosowalem jak ja kupilem W sumie teraz moge czesciej wymieniac nie zaszkodzi:) a co do modów to raczej nie poniewaz u mnie nie ma gdzie jezdzic a sam pewnie wiesz jaki jest stan polskich drog no moze w miastach wyglada to lepiej Jedynie co to kierunki boczne wymienie na biale poniewaz ladniej wyglada silnik faktycznie mam AFN ale juz moze widziales zmienilem w opisie Pozdrawiam
cichy s4 Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 300 tys na tdi to jest nic jeszcze raz tyle na pełnym luzie zrobic można bez katowania oczywiście.to silniki sa nie do wy...... (eksploatowania są)
nomek Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 zmień te boczki kierunkowskazu na białą
felipe.avant Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 taaakk, bardzo piękna,tylko aauto z niemiec też mam swoją sprowadzoną,AFN motor extra, Pozdrawiam!
orkabmx Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 ladniutki orginal nawiasem troche masz nalatane ale audi to audi nie zawodzi
Rekomendowane odpowiedzi