Kowi87 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Zastanawiam sie czy zakładajac alufelgi ze sporym przeswitem na tarcze, nie wpłynie to na krzywienie sie rozgrzanych tarcz po zetknięciu sie z dużą iloscia sniegu, np przy zimowym driftowaniu na parkingach Chodzi o mi o alufelgi typu AVUS Użytkuje ktos takie alu przez zime
MARCIN607 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 ja mam avusy 17zimówki a auto ze szwajcarii
Kowi87 Opublikowano 4 Października 2011 Autor Opublikowano 4 Października 2011 ja mam avusy 17zimówki a auto ze szwajcarii i żadnych bić na tarczy po zimie mam rozumieć bo mam dylemat czy kupowac kapcie zimowe 17 czy całe koła 16
konus Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 ja jeździłem na 16' tych co miałem wcześniej i nie raz zajebało pełną felgę śniegu jak poleciałem bokiem. Z tarczami nic się nie stało
MARCIN607 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 ja mam avusy 17zimówki a auto ze szwajcarii i żadnych bić na tarczy po zimie mam rozumieć bo mam dylemat czy kupowac kapcie zimowe 17 czy całe koła 16 nic a po trasie 70km w śnieg 20-30cm stawałem i to nie raz nie dwa. [br]Dopisany: 05 Październik 2011, 06:59_________________________________________________Kowi z lenistwa ja kupiłbym 16 - raz dwa i cała operacja a tak trzeba się jebać z wulkanizację itp- ale ja leń jestem
plastuch Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Kowiak jak szitoskie tarcze to i jesieną po ostrym chamowaniu się skrzywia
karol24 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 ja też jestem leniem jak Marcin Chyba najlepszym rozwiązaniem są zimówki na stalufelgach pod domem wrzucasz sobie kiedy Ci pasuje i nie jeździsz po wulkanizacjach, niech jeszcze jakiś zdolniacha przerysuje felgę przy zakładaniu to już w ogóle
Kowi87 Opublikowano 6 Października 2011 Autor Opublikowano 6 Października 2011 alumy też pod domem mozna zmienić trzeba mieć 2 komplety na lato i na zime
MARCIN607 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 ja też jestem leniem jak Marcin
Lukasch44 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 a wyważcie też sami . Wg. sztuki to po każdym sezonie trzeba by było leniuchy
MARCIN607 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 a wyważcie też sami . Wg. sztuki to po każdym sezonie trzeba by było leniuchy w audi nie trzeba :polew:
Gracjan Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Ja dość trochę bokiem polatałem po większym i mniejszym śniegu i nic się z tarczami nie porobiło, nic nie bije.... Felga AVUS II .
Rekomendowane odpowiedzi