Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] Fake s4 US /SPRZEDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mysle ze nie bedzie problemu ;)

Opublikowano
mysle ze nie bedzie problemu ;)
to po spasowaniu kola bede kminil il mm zapodac:whistling:
Opublikowano

Slavko tak nie kombinuj, do przymairki spoko ale jak coś kup dystans jeden cały 5mm szerszy:whistling:

Opublikowano

Ja bym z dwoma nie kombinował.. później strach będzie na ulice wyjechać :wink:

Opublikowano

Skoro tak mówicie to tak zrobie, za tydzień wrzucam lato :banan:

Opublikowano

Ja bede dokladal 5mm

Opublikowano

dziwny ten dystans jakis..

Opublikowano
Ja bede dokladal 5mm
zdasz relacje jak się to ma. Ogólnie jak mierzylem Alu z tyłu bez dystansu to było na równi z rantem a et 59 wiec jak za podam 20mm może być za dużo chyba ze auto siadzie i się schowa kolo ...

---------- Post dopisany at 12:17 ---------- Poprzedni post napisany at 12:15 ----------

dziwny on, bez flanszy centrujacej?
tak bez flanszy a ta większa czesc wchodzi idealnie do alusa a pierścień siada na piascie z rad myślę że można do niego dolozyc drugi z kołnierzem
Opublikowano

Ja mam dystans zmieniający rozstaw 30mm pod niego podłoże 5mm na 5x112, śruby wkleję na klej

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja mam dystans zmieniający rozstaw 30mm pod niego podłoże 5mm na 5x112, śruby wkleję na klej

To widzę ze grubsza sprawa, ja się nie będę bawił w takie coś, zobaczę po spasowaniu co wyjdzie

---------- Post dopisany 16-03-2014 at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany 04-03-2014 at 12:23 ----------

maly up20140316_140356_zps8f4f7023.jpg20140316_133938_zpsb70cda29.jpg20140316_133854_zps2961415c.jpg20140316_133759_zpse780678e.jpg

Opublikowano

ten poliftowy zderzak robi robote:jerk:, nie myślałeś żeby go psiknąć w czarny połysk?

rurki masz tak na bok skierowane?

Opublikowano
ten poliftowy zderzak robi robote:jerk:, nie myślałeś żeby go psiknąć w czarny połysk?

zderzak zostaje w kolorze ale Tobie chyba chodzi o dokladke? Dokladka i wszystkie czarne elementy sa w macie i zostana tak a rurki sa na bok skierowane celowo:wink::wink:

Opublikowano

zderzak zostaje w kolorze ale Tobie chyba chodzi o dokladke? Dokladka i wszystkie czarne elementy sa w macie i zostana tak a rurki sa na bok skierowane celowo:wink::wink:

tak, tak o dokładce myślałem, a masz jakąś fotkę na wprost z tyłu, jak ten wydech wygląda?

Opublikowano

Ślepy na 1 stronie są foty i widać chyba że chcesz inna to na fb podeślę jutro

Opublikowano
Ślepy na 1 stronie są foty i widać chyba że chcesz inna to na fb podeślę jutro

teraz zauważyłem, nie wyświetlało mi wcześniej fot:decayed:

Opublikowano

wkooooncu zawitalo tu konkretne koloo !:thumbup: Prosilo sie juz od dawna, graty Sławek ! Jest za***iście :wink:

Opublikowano

foto nr 2 do kalendarza na marzec! :slina:

Opublikowano
foto nr 2 do kalendarza na marzec! :slina:
poleci wieczorem

---------- Post dopisany at 12:23 ---------- Poprzedni post napisany at 12:13 ----------

wkooooncu zawitalo tu konkretne koloo !:thumbup: Prosilo sie juz od dawna, graty Sławek ! Jest za***iście :wink:
dziekowa, za podam jeszcze dystans po 5 mm na każde kolo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...