slavko87 Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 montuj całość, ładną fotkę i do kalendarza brak zdolonosci do robienia fot, nie mam czym, moze na urlopie cos wyskrobie. Napewno dojdzie lotka na klape i jak czas pozwoli to satyna z s4:wink: esowy zderzak na dole przy tlumiku bardziej na zewnatrz wystaje i koncowki wygladaja teraz na krotkie:facepalm: dla porownania: nie wielka roznica ale jakos mnie razi a jak Wy sadzicie?
Armi Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 To są detale:wink: Naprawdę lubię to auto:naughty:
slavko87 Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 To są detale:wink:Naprawdę lubię to auto:naughty: w nastepnym tyg bede ogarnial lotke, zobacze jak pojdzie i jakies wskazowki zapodam to tez skrobniesz sobie:wink:
duffy Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 no tak w s4 wystaje ten dyfuzorek co do satyny to była chyba tylko w rsie w s4 był chyba chrom taki jak u mnie, jako to ci chodzi, to się mogę zamienić na zwykłe lustra jeśli masz dwa duże + coś tam dorzucisz:decayed: auto na prawdę bardzo ładne, jest w b5b? jak nie, to z pakietem z esy będzie
Mati_23 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Trzeba go lepiej spasowac bo teraz tak na szybkiego. Slizgi od polifta mam i niby mialy pasowac a tutaj niestety 2 otwory pasuja a 3 juz nie i trzeba bylo wkreta zapodac, zderzak ma troche rys(Ci co czaja eske sida to od niego ten zderzak czyli wiadomo jakie rysy bo tutaj ich nie widac:decayed:), trzeba bedzie i tak go malowac, za tydzien przod wskoczy mam nadzieje a progi to powoli bo nie wiem kiedy bede fure malowal jeszcze:kwasny: male komplikacjehttp://i1172.photobucket.com/albums/r571/slava4tdi/20130226_1445211_zps57c66bf6.jpg też wierciłem jeden otwór nie jesteś sam hehe a powiem ci że zdesio ładnie leży
slavko87 Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 no tak w s4 wystaje ten dyfuzorek co do satyny to była chyba tylko w rsie w s4 był chyba chrom taki jak u mnie, jako to ci chodzi, to się mogę zamienić na zwykłe lustra jeśli masz dwa duże + coś tam dorzucisz:decayed: auto na prawdę bardzo ładne, jest w b5b? jak nie, to z pakietem z esy będzie w b5b jest:wink: o satyne mi chodzi wokol szyb:wink: ---------- Post dopisany at 16:11 ---------- Poprzedni post napisany at 16:10 ---------- Trzeba go lepiej spasowac bo teraz tak na szybkiego. Slizgi od polifta mam i niby mialy pasowac a tutaj niestety 2 otwory pasuja a 3 juz nie i trzeba bylo wkreta zapodac, zderzak ma troche rys(Ci co czaja eske sida to od niego ten zderzak czyli wiadomo jakie rysy bo tutaj ich nie widac:decayed:), trzeba bedzie i tak go malowac, za tydzien przod wskoczy mam nadzieje a progi to powoli bo nie wiem kiedy bede fure malowal jeszcze:kwasny: male komplikacjehttp://i1172.photobucket.com/albums/r571/slava4tdi/20130226_1445211_zps57c66bf6.jpg też wierciłem jeden otwór nie jesteś sam hehe a powiem ci że zdesio ładnie leży na fotce bo na zywo nie jest tak jak bym chcial, trzeba go troche do przodu i do gory podniesc ale to bedzie na to czas:wink:
duffy Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 a widzisz to się nie zrozumieliśmy ale to i tak w s jest ciemny chrom
slavko87 Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 a widzisz to się nie zrozumieliśmy ale to i tak w s jest ciemny chrom tak czy siak o ten wlasnie ciemny chrom mi chodzi
Raf_kk Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Piękne B5...zazdroszczę kubłów:slina: Widziałbym takie u siebie:jerk:
Mati_23 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Piękne B5...zazdroszczę kubłów:slina: Widziałbym takie u siebie:jerk: co za problem szukaj kupuj, i montuj
slavko87 Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 Piękne B5...zazdroszczę kubłów:slina: Widziałbym takie u siebie:jerk: kolor masz ten sam tylko plaskie, nie jest tak zle chodz wiadomo kubel to kubel:decayed:
slavko87 Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Opublikowano 27 Lutego 2013 850 z kw slizgami i odbojami plus 20eu przywoz do szwabi. Swoj stary poliftowy wole tutaj pognic
duffy Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 za zdeś do avanta połowy nikt nie chce dać, slepy nosb ma dwa sedany na części, pytaj go
slavko87 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Opublikowano 5 Marca 2013 Lotka juz siedzi:naughty: Teraz tak: -wymiana oleju i filtrow -przedni zderzak s4 zalozyc wkoncu -oslone pod silnikiem troche wyzej zawiesic bo koza 62cm i szuram:doh: -maly detaling(zakupilem co trzeba:wink:) -pomalowanie lotki czarny mat -zaciski w pomarancz i to chyba tyle narazie:whistling:
slavko87 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Opublikowano 5 Marca 2013 jakos mi ta lotka nie lezy jednym sie podoba 2 nie wiadomo a nie lezy ze co huyo siadla czy ogolnie?
przemciotorun Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 ogolnie, poprostu jakos mi ta lotka do b5 nie pasuje, ale tak jak piszesz jednym sie podoba drugim nie
Rekomendowane odpowiedzi