Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] Fake s4 US /SPRZEDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jest to co chce zrobić, lekki tuning wizualny, trochę więcej mocy wszystko na plus duże 5 za to :) a, że tak spytam, fotele ze skóra nowe całe czy wizyta u tapicera ze starymi? Jeśli można wiedzieć jaki był koszt zmiany na skórę (podobno u tapicera na imitacje skóry cały środke to około 1000zł)

Opublikowano

to jest to co chce zrobić, lekki tuning wizualny, trochę więcej mocy wszystko na plus duże 5 za to :) a, że tak spytam, fotele ze skóra nowe całe czy wizyta u tapicera ze starymi? Jeśli można wiedzieć jaki był koszt zmiany na skórę (podobno u tapicera na imitacje skóry cały środke to około 1000zł)

tak ekoskóra, a to ma sie nijak do skóry :gwizdanie:

Opublikowano

widzę że boczki też już ogarnąłeś :) dobrze wygląda całość

Opublikowano

Też własnie skojarzyłem te fotele z tego Krystianowego paścia :decayed:

Jest git :good:

Opublikowano

Skóra cała org od Krychy

Krycha boczki ogarnięte ale chwile czasu zajęło, jest git a przy okazji podświetliłem klamki[br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 22:28_________________________________________________Witam, małe odświeżenie tematu, nadszedł czas na wymianę rozrządu w mojej a4 TDI AJM i mam proźbę do Was abyście doradzili w jakie firmy celować, dodam, że po rozrządzie zrobię chipa a może jeszcze wtryski ale się zobaczy.

Pozdrawiam[br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 12:04_________________________________________________Które zawieszenie gwintowane:

Supersport czy FK?

JOM gwint do sprzedania, przejechane ma okolo 7tys km

Opublikowano

supersport

Opublikowano

rozrzad ogarniety, teraz szukam nowego gwintu :)

Opublikowano

ruville i pasek continental

Opublikowano

Jak glebiłeś?

Gwint, 1BE czy jakiś kit sportowy?

Bo na początku widzę 1BA :wink4:

Opublikowano

tak jak mowisz org 1BA a teraz aktualnie gwint JOM lecz zamiekki dla mnie i ten sprzedaje a szukam cos twardszego[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 14:17_________________________________________________

Git :good: dobre częsci ładne auto ogólnie ale ten czarny wsteczny na lampie mi sie nie podoba

zecz gustu, mi sie widzi :)

Opublikowano

Nowy nabytek, kierka trójramienna, komentowac

6a98bfd5cc15d437m.jpg

e97984c9b4e79622m.jpg

Opublikowano

A na tym gwincie JOM ile poszła w dół? Ty masz 17' czy 18' ?

Opublikowano

17 a w dół tyle, że opony się schowaja

Opublikowano
:naughty:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...