Cor72z Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 [b6 BDH] 2.5 V6 TDI - AVUS lakier/ platynowa perła - zawieszenie 1BV - aluminiowe wykonczenie wnetrza (s-line) - czarna podsufitka (s-line) - felga 17 opony 235/45 (s-line) - sportowa skórzana kierownica + gałka (s-line) - 6x airbag - bi-xenon - sportowa skórzana kierownica + gałka zmiany biegow [s-line] - sportowe fotele skóra + materiał speed z wysuwaną przednią częścią [elektryczna regulacja podparcia odcinka ledzwiowego] [s-line] - navi plus dx - klima 2-strefowa - pełny FIS - pakiet oświetlenie - pakiet zima (podgrzewane fotele, lusterka boczne, spryskiwacze) - pelna elektryka - fotochromatyczne lusterka boczne - fotochromatyczne lusterko wsteczne Planowane dodatki: - Virus - 18" firm Mam(polerowne) - Podłokietnik - Navi RNS-E - schwartz pakiet - Pakiet zderzaków S-line - Listwy boczne s4 - Felgi Rs6 mat 18 cali -> Wnętrze zrobiony na próbę slideshow (kilka zdjęć)
tropico Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 nie pogadasz śliczna furka, i nie ma to jak lansik na wałach jedyne czego mi tu brak to podłokietnik, szyberdach, BOSE, no i bym pomyślał nad chromowanymi ramki szyb
Młody Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Ładna :th: dobrze się prezentuje :th: i fajnie wygląda na felach ze znaczkiem VW :>
Cuber Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Naprawde super furka:) srodka tylko pozazdroscić jedynie co to mi sie felgi nie podobaja ale to tylko takie moje zdanie :gwizdanie:
Mad_MAX Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Bardzo ladna A ja tak z ciekawosci , odnosnie podpisu. Jak sie ma twoje byle 2,8 do nowego 2,5 ??
Raffi_wawa Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Dolne dokładki zderzaków sam dolakierowywałeś, bo na niektórych zdjęciach widac jakby miały delikatnie inny odcień. Środek auta totalny wypas :th:
woncki Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 no tak , coś pięknego , chromów bym nie zakładał A poprzedni sprzęt , też czyściutka A4 :th:
Cor72z Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Opublikowano 1 Marca 2008 Dolne dokładki zderzaków sam dolakierowywałeś, bo na niektórych zdjęciach widac jakby miały delikatnie inny odcień. Środek auta totalny wypas :th: Poprzedni właściciel lakierował.... narazie sie za to nie biore.. bo mam zamair kupic zderzagi od ski... zrobic podobnie jak ma Blizniak Flayer [br]Dopisany: 01 Marzec 2008, 02:10 _________________________________________________Odnosnie felg... znaczek jest VW bo nie mialem innych dekielków Felgi narazie testuje.... mam zamair jeszcze inne buciki przymierzyc... wtedy koledzy mi poradzicie.. które lepsze...[br]Dopisany: 01 Marzec 2008, 02:13 _________________________________________________ Bardzo ladna A ja tak z ciekawosci , odnosnie podpisu. Jak sie ma twoje byle 2,8 do nowego 2,5 ?? hmmm.... 2.8 bezyna... szło lepiej... od dołu do góry... ale piło i piło.. cieżko mi z tym było... Wiadomo ze 2.5 tdi... to inna bajka... ale mi sie podoba... w dzisiejszych czasach... to dobre rozwiązanie według mnie...
Flyer Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Nawet fajne te felgi... ale capsy z logo VW musza zniknac Wyrezasz zderzaki na esowe i bedzie git
eMeM Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 heh juz wiem czemu ostatnio nie widze srebrnej b5 pod budownictwem :gwizdanie: rob program to mozemy stanac na kresce
Cor72z Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Opublikowano 2 Marca 2008 heh juz wiem czemu ostatnio nie widze srebrnej b5 pod budownictwem :gwizdanie: rob program to mozemy stanac na kresce Siema Michał Ja ostatnio twojego kocura tez nie widze:P
TTom3k Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Super mega koks fura Tylko znaczki vw zlikwiduj ;]
rzeźnik. Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 sliczny kolorek powiedz jaką masz szerokość felg?
Cor72z Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 Powiem szczerze ze jak dlamnie prawie niedostrzegana... :th:
eMeM Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Siema Michał Ja ostatnio twojego kocura tez nie widze:P hehe moj kocurek stal tydzien u weterynarza na wymianie klockow zaciskow lozysk etc. od jutra bedzie spowrotem stal dumnie pod mechanicznym, bo bez niego spadaja punkty respektu mojego wydzialu
Cor72z Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2008 .....:::::::Nowe zdjęcia mojej Niuni w nowych kapciuszkach...:> :> :>
ykk Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 No to masz prawie brata blizniaka: http://www.a4-klub.pl/smf/b6_bex_mironowoz_czii_ledy_18_rnse-t18013.0.html Pieknie.. :th:
Rekomendowane odpowiedzi