karol24 Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 strasznie ciężko wchodziły bałem się mocniej nacisnąć ale leżą a teraz zamiast patrzeć na drogę to na nie zerkam :gwizdanie:
junior_tdi Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Wypas Avancik! ten kolor to mistrzostwo świata szukałem Audioli w tym kolorze przy kupnie ale nie było nic sensownego w kapitale jaki miałem do wykorzystania Czekamy na dalsze mody [br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 08:22_________________________________________________i co do pomysłu na koło - ładuj tutaj tą 18stkę w kość słoniową z poler rantem
karol24 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 18 od mercedesa ? :> no nie wiem.....
junior_tdi Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 18 od mercedesa ? :> no nie wiem..... nie koniecznie merce, ja tutaj widziałbym u Ciebie łopaty z rs6
karol24 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 Też bym je chętnie u mnie widział :gwizdanie: zastanawiam się nad takimi ale te to chyba 17 jedynie można znaleźć tylko nie chcę pchać gwinta, tak -40 max na co ewentualnie się kiedyś zdecyduje.
Michał Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 ta felga nie będzie wyglądać jeśli założysz 225/45 i zawieszenie -40
karol24 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 No właśnie, tu musi być gleba wypoleruję rant, pomaluje na kość słoniowa moje pancerniaki i będzie na jakiś czas
junior_tdi Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Też bym je chętnie u mnie widział :gwizdanie: zastanawiam się nad takimi ale te to chyba 17 jedynie można znaleźć tylko nie chcę pchać gwinta, tak -40 max na co ewentualnie się kiedyś zdecyduje. tutaj to raczej Air Ride
karol24 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 No i powodzenia w drodze do pracy na moje nieszczęście sąsiad często ma felgi na handel i kusi mnie tylko jest mały kłopot..... sponsora brak ;( Ostatnio jakoś powoli centralny zamykał drzwi otwierał. Później tylna klapa w ogóle się nie zamykała. Postanowiłem sprawdzić o co kaman Wyjąłem pompkę centralnego (jak wyczytałem na forum co sprawdzić) a tam miazga ferrytowy wirnik się rozsypał. Dobrze, że w Brzegu na szrocie dostałem za 50zł jakąś pompkę od Audi i podmieniłem wirnik. Najważniejsze, że działa. Klapa dla odmiany zamyka się ale nie otwiera ze wszystkimi drzwiami tylko środkowy przycisk na pilocie. Pewnie styki nad rejestracją padły
Murdzi Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Też bym je chętnie u mnie widział :gwizdanie: zastanawiam się nad takimi ale te to chyba 17 jedynie można znaleźć Ja takie kolego kupiłem w 16 calach I na 1BA u mnie będzie kosa w uj A te dekielki od Porsche wymiatają
junior_tdi Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 picuj te kółka i buda obowiązkowo w dół, może gwint zamiast sprężyn obniżających
mat-85 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 jaki masz profil laczka na tych 17`??
karol24 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 Na tych Rialach? 225/50/17 komfortowo jak na 16" tak serio to te opony były na tych felach bo to z mercedesa a że jeszcze sporo ich było to po co kupować inne? dojeżdże te a póżniej 205/45 będę szukał. Fajnie ty było gwinta wrzuciale :> teraz kasa na picowanie kółek i dystanse pójdzie więc gleba poczeka (pewnie do wakacji). Raczej dobre sprężyny ale cóż, czas pokaże
mat-85 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Spoko, bo mam do kupienia oponki 215/50/17 i bałem się, że źle będzie wyglądał taki wysoki balon, ale widzę, że u Ciebie jest git więc chyba się skuszę
karol24 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 Git nie git ale ja mam amory 1BA i springi 1BE więc.... :gwizdanie: na wiosnę wpadają amory 1BE to się zobaczy jak to siedzi. Poza tym Twoje oponki będą inaczej wyglądać bo się ciutkę naciągną a nie tak jak moje. ostatnio takie koła wpadły mi za śmieszna kasę w ręce Bardzo zniszczone ranty:kwasny: przymierze się i może zagoszczą u mnie jak dam radę finansowo...
junior_tdi Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 coraz bardziej podoba mi się to kółko jaki plan na koło masz? poler rantu? może w jakiś popaprany kolor środek prysnąć? hahaha, chciałem poszukać jakiś fot przez google, wpisałem "rh zw1 a4 b5" i zobacz Karin co mi google pokazał:
karol24 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2011 Środki nie są zniszczone więc jeszcze pokulają się tak jak są. Jak już fura osiągnie pożądany poziom (zglebienia) to zaatanawiam się nad grafitem/kością słoniową lub czymś innym. U mnie co tydzień inny pomysł więc ..... się zobaczy Junior, w pracy jestem a mam neta poblokowanego i nie wszystki fotki mi się otwierają wieczorkiem zerkne
junior_tdi Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Środki nie są zniszczone więc jeszcze pokulają się tak jak są. Jak już fura osiągnie pożądany poziom (zglebienia) to zaatanawiam się nad grafitem/kością słoniową lub czymś innym. U mnie co tydzień inny pomysł więc ..... się zobaczy Junior, w pracy jestem a mam neta poblokowanego i nie wszystki fotki mi się otwierają wieczorkiem zerkne co do koloru wnętrza koła to może w kolor auta? ;] masz zayebisty kolorek, fajnie by to się zgrywało
karol24 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2011 Póżniej wkleję foty z moich nieudolnych VT
Rekomendowane odpowiedzi