Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] Niebieski Avant - wersja rozwojowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcę, nie podobają mi się takie dodatki. Pierdzielne sobie ramkę grila na czarno jeszcze :decayed:

Opublikowano
:decayed: no, każdy ma swoją wizję
Opublikowano

Myślałem nad lampami black ale chyba odpuszczę. Gril za to będzie black :wink: (tylko trochę wolnego czasu będzie), ale znaczek OOOO zostaje jaki jest,tak mi się bardziej podoba. Za to na 99% zima będzie spędzana w piwnicy na polerce felg bo ten klar już nie jest pierwszej świeżości :whistling:

---------- Post dopisany 23-06-2012 at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany 30-05-2012 at 22:27 ----------

Nic się nie działo z braku czasu a dzisiaj

e03368daec3b7ca8d689e95b721dc62.jpg

Na zdjęciu widać jak bardo brakuje dystansu z przodu:thumbdown: no i przydało by się jeszcze przynajmniej 1cm w dół

gril w czarnym macie hand made :decayed: no i nowy gadżet już zamontowany ale czeka mnie kabelkologia :glupek2:muszę postudiować co i jak bo na forum temat już przerabiany na szczęście

902e6b5dbb0d715fa599e8f5817.jpg

skóra w stanie bardzo średnim ale w tym roku pójdzie jeszcze do obszycia :wink: najlepsze jest to, że taśma chyba jest pod multi,jeszcze dokładnie sprawdzę ale mam z tyłu wolne gniazdo 4 pinowe, z przodu poducha i klakson w jednej wtyczce a wyżej jest jeszcze gniazdo na 2 piny.

33374f068d4e9aad695e74c0cc7812e.jpg

Opublikowano

Biłem się z myślami, malować nie malować, taki ładny chromowany to szkoda ale..... jest dobrze, zadowolony jestem :decayed:

Opublikowano

czarny grill to był dobry wybór :thumbup1:

Opublikowano

Kable w kierownicy podłączone (bo mi pokazywało za małe napięcie na ładunku poduszki) i wypuściłem sobie przewody do przekaźnika 609, którego niestety jeszcze nie mam :facepalm: zdobyłem też ten czarny z taśmy do przekaźnika w kierownicy. Spokojnie, bez spinania się w tym roku to ogarnę :grin:

Dzięki pomocy szanownych forumowiczów powiedzmy, że wiem co do czego :hi:dzięki Panowie

Fotka tylko jedna bo jak robota w rękach się pali to zapominam żeby dokumentacje robić :grin:

d31b33631cdd2b1d4eafdd9f61c1.jpg

najważniejsze, że klakson działa i poducha nie pokazuje błędów :wink:

została mi wytarta kiera polift pod multi jakby ktoś chciał to pozbędę się za 20zł :naughty:

CDN.........................

---------- Post dopisany 23-10-2012 at 17:28 ---------- Poprzedni post napisany 21-08-2012 at 22:24 ----------

Nic się nie dzieje u mnie w temacie ostatnio :grin: jakoś tak wszystko odkładam na przyszły sezon :whistling: ale za to mała sesyjka w drodze do domu po pracy...

c19acf39bc105337b70c211db9fe5f.jpg

liczyłem, że jeszcze mgła taka fajna będzie ale jak zwykle..... jak już wezmę aparat to nici z planów :kwasny:

dc915148fea3e872e6885f42bd87.jpg

0d1416e122dcdf826900de4c86488.jpg

Opublikowano

Są dostępne :wink: kto szuka ten znajdzie, od tego jest google :decayed: napisz na pw jak chcesz

---------- Post dopisany 21-02-2013 at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany 27-10-2012 at 21:49 ----------

Nic się nie działo ciekawego oprócz napraw bieżących...

- nagrzewnica lała :facepalm:

- linki ręcznego i regeneracja zacisków tylnych

- kruciec wodny i przy okazji termostat

Do zrobienia są jeszcze tulejki tylnej belki :kwasny: ale jest i dobra wiadomość :decayed: na wiosnę wpada gwint MTSa :banan:

Doszedł gajgerek (przepraszam za słabe foto:doh:)

2e6454e25fff545b5726c3f568ea1.jpg

Poza tym aktywnie spędziłem kilka wieczorów usuwając klar z moich A8 winter 17". Jest dużo lepiej ale jeszcze przede mną polerka. Myślę, że to powinno być przydatne

images?q=tbn:ANd9GcQYbvzkNgLkZqEGujA2wlw3Yklc9ouLwe0KrE-A62Rxn5_yzeos

Do kompletu doszły też dystansiki 10mm na przód więc wszędzie będzie et38

88187dcec732abd004282e76ef63a1.jpg

---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ----------

Wyrezałem sobie też uchwyt do rowera za ośkę :decayed: testy przy silnym wietrze przeszedł pomyślnie, teraz wersja nr 2 jest w produkcji :whistling:

8bffe8822ffa1c38793be7b298ef003.jpg

Opublikowano

Karol, dajesz jakieś dłuższe śruby pod ten dystans czy normalne?

Opublikowano

Dłuższe :wink: nie wiem czy normalne ogarną te +10mm bo nie sprawdzałem :decayed: mam powkręcane teraz. Nie wiem skąd ale mam jakiś komplet 20szt. które będą ok bo mierzyłem i 10 szt. jakichś dłuższych chyba do dystansów 20mm.

Koła te same zostają ale będzie polerka, usunąłem klar scansolem (5 wieczorów odlot po 1 browarze :kox:). Sąsiad ma zlecone juz poszukiwania oponek, żaden hardcore :whistling: na felgę 8" tak 215/45 wystarczą bo mi sie żona zamarudzi, że twardo czy coś tam... pokręcę gwintem to sie zobaczy jak to będzie wyglądać.

Panowie podrzućcie jakieś foto "lowered b5" na 17" bo przeważnie to na 18 wszystkie auta google pokazuje.

Opublikowano

To 2 wieczory z głowy będzie :grin: a rower do sezonu sam się nie przygotuje...

Opublikowano

no to fajnieee to będzie wyglądało :naughty: ja swoje swoje z A8 pogoniłem, trochę czasem żałuje :decayed:

Opublikowano

Też wystawiałem ale propozycje mnie po prostu załamywały :facepalm: a z ceną nie szlałem, średnia z aukcji tego modelu. No ale jeśli ktoś porównuje felgi w stanie bdb- do felg z tragicznymi rantami bez dekli i mówi "Panie a na innej aukcji jest 100 PLNów taniej" to mi już ręce opadają... szkoda gadać...