Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Kiedy zmieniacie opony na zimowe ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U nas w Sławnie mam koleszkę za zdjęcie koła ponowne wyważenie i powrotne założenie kasuje 10pln za sztukę.Wiadomo jak koła leżakują pół roku to należy sprawdzić wyważenie chyba taniocha :gwizdanie:

Czyli nie zdejmuje opony i nie zakłada zimowej?

Opublikowano

U nas w Sławnie mam koleszkę za zdjęcie koła ponowne wyważenie i powrotne założenie kasuje 10pln za sztukę.Wiadomo jak koła leżakują pół roku to należy sprawdzić wyważenie chyba taniocha :gwizdanie:

Czyli nie zdejmuje opony i nie zakłada zimowej?

Nie,zostają te same-jak dobre :gwizdanie:

Opublikowano

Właśnie wróciłem do domu zmieniłem sam lato na zimę stal z alu + do tego na myjce obleciałem kar-cherem tydzień temu osłona pod silnik doszła kurtka zimowa wyciągnięta robota na cieplejsza zmieniona jak dla mnie może śnieg naginać :polew:

W ubiegłych latach za zmiane lata na zime na stali u mnie kasowali 60 pln :hi:

Opublikowano

Dziewczyna od kumpla na coś wjechała i przecięło jedną oponę także musiał zmienić chcąc/ nie chcąc na zimowe :wink4: . Na Piotrowicach skasowali go 90zł z alu na alu. Pytał w kilku różnych serwisach i podobno są niezłe kolejki już :decayed:

Opublikowano

W tamtym roku dałem 36 zł za zmianę i wyważanie kompletu, teraz chcą +50% (50 -60zł zł). Po ile u was?

Ja za umycie felg maszyną ( w cenie zmiany) i wyważnie z założeniem - 35zł. Oczywiście za 4 sztuki.

Ale byłem 4 czy 5 w kolejce.

Opublikowano

..ja już zmieniłem, w sumie to żałuje ale byłe zmuszony (gdzieś musiałem letnią 18' skrzywić a czekała mnie długa trasa), nie dało się jechać powyżej 120 :wallbash:. U nas w okolicy Wadowic to chcą między 50-65pln za wymianę :shocked: ...a umyć to sobie musisz sam :) ...ps. zmieniam zawsze z pierwszym śniegiem :P

Opublikowano

ja zapłaciłem 315 ale z przechowaniem :thumbdown:

Opublikowano
:shocked:
Opublikowano

Na drugi rok podjedź do mnie , za 300 Ci przechowam :cool1::naughty:

:kox:

Opublikowano

drożej mnie ta wycieczka wyjdzie niż zmiana opon + przechowanie w Poznaniu, mam duże opony więc cena adekwatna

Opublikowano

Mam gościa który przechowuje za darmo, przynajmniej wie, że przyjadę do niego znowu.

Opublikowano

Ja zmieniam w najbliższy weekend :) rok temu kupiłem stalówki i teraz sam sobie zmieniam, bez stania w kolejce i płacenia :cool1:

Opublikowano

w ten weekend będziewymiana :>

Opublikowano

w ten weekend będziewymiana :>

U mnie też, nie ma co czekać :good:

Opublikowano

Dziś już po... :)

Opublikowano

Chyba zmienie i ja w koncu auto bedzie jakos jechac :decayed: Jakies info kiedy opady sniegu?

Opublikowano

Do połowy miesiąca ma być ładna pogoda, słońce i takie tam :decayed: ale nie ma co wierzyć prognozom...

Opublikowano

teraz to już w każdej chwili... :(

Opublikowano

Do połowy miesiąca ma być ładna pogoda, słońce i takie tam :decayed: ale nie ma co wierzyć prognozom...

czyli do nastepnego tygodnia :decayed: Wiec juz powoli trzeba sie zegnac z fajnym wygladem furmany na alusach ;(