Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Kiedy zmieniacie opony na zimowe ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na południu śnieg i szklanka na drodze także na letnich bym nie wyrobił. :gwizdanie:

Opublikowano

Ja mam jeszcze letnie a to dlatego że mam zimowe na stali 15" ET45 i wygląda :thumbdown:

Dopiero jak spadnie śnieg to zmienie, przerzucić koła to ok 30min roboty :good:

Opublikowano

Ja dziś wymieniłem na zimę,i pada śnieg :>

Opublikowano

Ja juz od 2 tygodni. straszyli sniegami to sie sprężyłem i zestaw nabyłem 16" + UG8. kasy poszło. bo oczywiscie 15 to nie wejdzie..

Opublikowano

Wczoraj zmieniłem na balonika 195/65/za***iste 15 :polew: , a tu dzisiaj zaczął śnieg padać. Ma się to wyczucie czasu :cool1::naughty:

Opublikowano

Vredy snowtracki po pierwszych testach :naughty: w pórwnaniu do starych zimówek te bardzo dobrze kleją, hamowanie znośne, troche podriftowałem, te oponki znacznie lepiej trzymają, gorzej tyłem trudniej w porównaniu do starych :good: i wyjscie z zakrętu też dobre na przyśpieszeniu

Jestem zadowolony z zakupu :good:

Opublikowano

Vredy snowtracki po pierwszych testach :naughty: w pórwnaniu do starych zimówek te bardzo dobrze kleją, hamowanie znośne, troche podriftowałem, te oponki znacznie lepiej trzymają, gorzej tyłem trudniej w porównaniu do starych :good: i wyjscie z zakrętu też dobre na przyśpieszeniu

a zauważyłeś, że jak jedziesz po mokrej drodze to troszkę hałasują? U mnie tak lekko świszczą, ale ogólnie są ok :):good:

Opublikowano

a zauważyłeś, że jak jedziesz po mokrej drodze to troszkę hałasują? U mnie tak lekko świszczą, ale ogólnie są ok :):good:

przy 180 na suchej tez ten sam efekt jest, ale mi to nie przeszkadza bo i tak przewaznie jeżdze do 140 jak warunki pozwalają, póki co jestem zadowolony z zakupu, zobaczymy co będzie sie działo na bardziej ubitym sniegu, bo narazie to chlapa była
Opublikowano

Ja dzisiaj założyłem 17" na zimę :naughty:. Jak ja kocham szerokie opony :kox: :kox:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Odświeżam wątek.

Ja po mału sie przygotowuje do zimy. Jutro chyba jade nawlec opony na felgi.

Mam nowy setup zimowy na sezon 2012/2013.

W tym roku chyba wcześniej zmienie koła tym bardziej że szkoda mi letnich tyrać a po drugie - pierwszy raz mam tak ładne felgi na zime i to 17'' :grin:

Tytaj koła jeszcze u poprzedniego właściciela :wink:

e681e27e.jpg

Opublikowano

połowa listopada myśle:whistling:

Opublikowano

u mnie podobnie, chyba że zima zrobi jakąś niespodzianke

Opublikowano

ja juz zmienilem, czas najwyzszy, temperatury niskie zwlaszcza w nocy i nad ranem, lato juz nie wroci ...

Opublikowano
ja nie mam zimówek a letnie już jakiś 6 miesięcy sa sikami w tamtym roku były Ultra gripy 7 ale kryzys :wallbash:

Ja nie zmieniłem i nie zmieniam, ostatniej zimy jeździłem na slikach letnich i dawały radę, abs działał na każdym skrzyżowaniu :polew: gorzej będzie jak niebiescy zaproszą na bok :/

Opublikowano

gorzej to będzie jak się w kogoś wpierd***lisz

Opublikowano
ja nie mam zimówek a letnie już jakiś 6 miesięcy sa sikami w tamtym roku były Ultra gripy 7 ale kryzys :wallbash:

Ja nie zmieniłem i nie zmieniam, ostatniej zimy jeździłem na slikach letnich i dawały radę, abs działał na każdym skrzyżowaniu :polew: gorzej będzie jak niebiescy zaproszą na bok :/

Mam nadzieję, że do Legnicy na zakupy nie przyjeżdżasz, bo rodzinę wożę:facepalm:

Opublikowano

Mam nadzieję, że do Legnicy na zakupy nie przyjeżdżasz, bo rodzinę wożę:facepalm:

Spokojnie nie spotkasz mnie ;p zimą praktycznie nie jeżdżę.

Opublikowano

ja zmieniłem pod koniec września na zimówki

jakiegoś konkretnego stereotypu nie mam ot ... zależy powiedzmy od sytuacji .....

Opublikowano

w lieknd badz przyszly tydzien ... poranne i wieczorne temperatury juz są niskie

Opublikowano

ja zawsze po pierwszym śniegu... :naughty: znaczy sie czasem jestem uziemiony pare dni :grin: