waldi1972 Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 HiRide, jestem codziennie w Tychach, możemy się gdzieś umówić i usunąć ten niemiecki w moim A4? Ew. co w zamian? Pozdrawiam, Waldek
Flyer Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Prywatne sprawy/spotkania zalatwiajcie na PW, tu nie jest miejsce do tego
HiRide Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 HiRide, jestem codziennie w Tychach, możemy się gdzieś umówić i usunąć ten niemiecki w moim A4? Ew. co w zamian? Pozdrawiam, Waldek odpowiedz poszla na pv najpierw zrob tak jak tam napisalem i zobaczymy czy moge Ci pomoc
dumfl Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Ha. To ja się wyfrajerowałem Kupiłem uchwyt pod Nokie E50, podłączyłem i wszystko ładnie działa. Ale... okazało się że bez uchwytu też by działało bo ten uchwyt służy tylko do ładowania i podłączenia do anteny samochodowej. Moje A4 ma interfejs BT i dlatego działa a nie dzięki uchwytowi. Mam miejsce na uchwyt w podłokietniku, zapiąłem go i teraz nawet nie wiem jak go ściągnąć. Nie mam tych dwóch przycisków po bokach podstawki do wypinania (jak to ładnie pokazują na rysunkach) Nie chce ktoś kupić oryginalnego uchwytu pod N E50? :gwizdanie:
malik Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Znasz juz pelna funkcjonalnosc ori zestawu w b6 RNS-E,BT i kiera multifuncyjna?Za duzo sleczenia nad tym tekstem po angielsku z linka a i tak malo z tego wiem Wszystko ładnie opisałem na końcu tego poradnikahttp://a4-klub.pl/index.php?/topic/20275-instalacja-fabrycznego-modulu-bluetooth/?p=262606#entry262606
GroG Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam! Ja mam pytanie z innej beczki... widział ktoś może do sprzedania taki uchwyt jak na pierwszym zdjęciu?? Ktoś wymontował to z mojej A4 przed sprzedażą:/
LHZ-A4 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Mam w swoim A4- rns-e + podstawę do bazy identyczną jak na zdjęciu wyżej. Skrzynki bf nie ma, sprawdzałem specjalnie. Wczśniej próbowałem telefonem wyszukać bf, ale nie znajdował. Po przeczytaniu instrukcji rns-e, (z forum) po włączeniu zapłonu jest tylko 5 minut na znalezienie bf. Dzała :>
simon__75 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Qrva kupiłem! Mam lekki dysonans pozakupowy ze względu na zapłaconą cenę Ale ten widok uleczy wszystkie rany: Montaż już wkrótce. Czekam tylko na reszte gratów (taśma, komputer z b7 i jakieś przejściówki). Wg. kolesi, którzy to robili wszystko powinno działać OK. Pięknie to to wygląda Bedzie do tego jakas instrukyja?? Zbieram sianko na wewnetrzne wyposazenie mojego B6.... i to co widze very bardzo mocno mnie sie podoba Jak kwotowo wyglada takowa przeróbka ?? Pozdrawiam
Tas2die4 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Pięknie to to wygląda Bedzie do tego jakas instrukyja?? tutaj przeciez jest:http://a4-klub.pl/index.php?/topic/18670-instalacja-kierownicy-multifunkcyjnej-s3-r8-tt-a4-b7/?p=243037#entry243037
simon__75 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Widział ktos gdzieś kiedyś "podstawki" do nokii ale zeby na wyjsciowej wtyczce bylo cos w stylu wtyczki monitora PC?? u mnie w siemensie jest wlasnie takowa wtyczka - wielopinowa podłączana do całego pudełka od fona... coolman ma jakies takie normalne złącze...a u mnie jest jakies przedpotopowe :/
darek1966 Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Mam tomtom go 520 . Zamontowałem go jak na zdjęciu.
julo23 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Ha. To ja się wyfrajerowałem Kupiłem uchwyt pod Nokie E50, podłączyłem i wszystko ładnie działa. Ale... okazało się że bez uchwytu też by działało bo ten uchwyt służy tylko do ładowania i podłączenia do anteny samochodowej. Moje A4 ma interfejs BT i dlatego działa a nie dzięki uchwytowi. Mam miejsce na uchwyt w podłokietniku, zapiąłem go i teraz nawet nie wiem jak go ściągnąć. Nie mam tych dwóch przycisków po bokach podstawki do wypinania (jak to ładnie pokazują na rysunkach) Nie chce ktoś kupić oryginalnego uchwytu pod N E50? :gwizdanie: możesz wrzucić zdjęcia tego uchwytu ?? Ja mam E50 i sie zastanawiam czy mieniać na inny fon czy wziąść ten uchwyt.
moglaj80 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 wczoraj w nocy znalazlem ze mozna dokupic do tego zestawu w podlokietniki calkiem inne podlaczenie a mianowicie wyciagaja caly ten plasti do ktorego sie przyczepia adapter od danego telefonu, wklada plaska podkladkie i do tego jest podlaczenie przez usb tylko nie wiem czy to wymienia dane rns bede jakos w przyszlym tygodniu w servicie to sie dowiem dokladnie nawet nie udalo mi sie zobaczyc numeru czesci bo to podobno wszystko orginal.
kubaja11 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Panowie, orientuje się ktoś czy jest jakiś oryginalny adapter pod Samsunga Galaxy S4 albo S5 ?? Coś takiego jak tutaj na zdjęciu pod Iphone??
Ciacho Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Panowie, orientuje się ktoś czy jest jakiś oryginalny adapter pod Samsunga Galaxy S4 albo S5 ?? Coś takiego jak tutaj na zdjęciu pod Iphone?? Chyba ze to to: https://shops.volkswagen.com/de_DE/web/zubehoer/p/handyadapter-f%C3%BCr-samsung-galaxy-s4-3c0051435cn-11
Goofy Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ma ktoś adapter do fabrycznego uchwytu do galaxy s3? Chodzi mi o taki jak ma ten iPhone
Rekomendowane odpowiedzi