witjacrf Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 No tak racja, a nie umialem skojarzyc skad ja goscia kojarze ;P oooo mam od października;P a leon ma nowego kierowce od czerwca Sent from my iPhone using Tapatalk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 W ten weekend wjeżdżam na serwery !! :kox: (w przerwach od SC2:HOTS) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas2die4 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Nie gralem pare miesiecy, dzis dostalem maila o "zmianie maila"... Jakas Litwińska k*rwa zajeba*a mi konto na Origin!!!!!!!! Eziukas69 - Battlelog / MOHW Jak widac pod moim profilem juz zmieniona nazwa, narodowosc itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 ts2die4 pisz do supportu odzyskanie konta i tyle jet to do odkręcenia .Pytanie gdzie kupiłeś grę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas2die4 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Probowalem tam dzwonic,ale wiecznie zajete. BF3 kupione na Allegro, czyli rusek, Back to Karkand tez przez Allegro ale juz PL wersja. Mam kody do obu. Bede probowal. Nie bedzie mi zaden litwinski ch*j konta kradl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 no to masz już wyjaśnione ..chciałeś przyoszczędzić to masz .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas2die4 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Konto odzyskane Lepsze haslo zalozone, origin ID z powrotem na moj- jest git! US support "rzondzi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 wypas .. inny pass na origin i inny na Battleloga i na mail inne . Zastanawiam się jak menda jedna ukradła konto ci ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qruxat Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zakupiłem dziś Bf3 więc jednego więcej do grania :} mój nick to Qruxat. Panowie kupiłem sobie wczoraj bf'a a gdy gram kilka min wywala mnie z servera i wyskakuje Failure: PnkBstrB.exe initialization failed. Wiecie może jak to szybko naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro_22 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zaktualizuj PunkBustera. Link: PunkBuster Online Countermeasures Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qruxat Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Wszystko hula ale jest mały problem gdy gram w bf'a po ok. 10min zacina mi się all i tylko restart nic się nie grzeje sprawdzałem, uaktualniałem sterowniki karty graficznej i dźwiękowej podobno to to ale nic nie dało macie może jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moicz Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 kup bf'a na PS3 a tak serio to poszukaj na forum bf'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel2020 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 grywam, nick taki jak tutaj :] (ps3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qruxat Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Znalazłem przyczynę problemu karta dźwiękowa będzie trzeba wymienić ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 a jaką masz k.dźwiękową ??jak masz na jeszcze na płycie gł i normalna to, w biosie wyłącz ta zintegrowaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Znalazłem przyczynę problemu karta dźwiękowa będzie trzeba wymienić ;] To samo jest u mnie, przez to podziękowałem za grę w BF3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qruxat Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Ona jest zintegrowana ale jak gram w bf'a to ja wyłączam a potem włączam - ze gram bez dzwieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadysz Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 no problemy z kartami dzwiekowymi onboard sa od poczatku tej gry, heh dziwne ze jeszcze tego nie poprawili, ale zeby od razu dziekowac BFowi Qruxat, rozwiazaniem jest nawet zwykly SB za 50PLN na USB, tak mialem i wszystko dzialalo ale okazalo sie ze z jakas inna byly problemy wiec go wyj... wyrzucielm znaczy sie i kupilem cos porzadniejszego bo mi sie nie chcialo przelaczac co chwila z jednaj na druga :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Ze tez nigdy tu nie zagladalem... gram od samego poczatku w bf3 na pc posiadam premium Origin - andr3ii gram prawie codziennie, jestem tez dostepny na xfire - andr3ipl chyba ze ma ktos jakis dzialajacy TS? ---------- Post dopisany at 03:55 ---------- Poprzedni post napisany at 03:48 ---------- A co do kart dzwiekowych, polecam "SOUD BLASTER Z" moze najtansza nie jest ale jakosc dzwieku powala no i problem ze skradaniem sie wroga rozwiazany - szans nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawosz Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Siema! Własnie się zorientowałem, że jest temat o BF3. W Bf'a gram od wydania. jestem w polskim plutonie EXpendables (Expendables - Plutony - Battlelog / Battlefield 3) Gram na PS3 wiec proszę o dodanie mnie do listy psn id : jawosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi