cool506 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Jak radziliscie sobie ze stresikiem tuz przed ślubem ?? Kielonki wodeczki rozwiaża sprawe??
soolek Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Kolego, odwołaj ślub. Szkoda zdrowia
cool506 Opublikowano 26 Października 2011 Autor Opublikowano 26 Października 2011 Dobra rada Wujek samo zło już za późno ;(
lennox Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Jak radziliscie sobie ze stresikiem tuz przed ślubem ?? Kielonki wodeczki rozwiaża sprawe?? Ja wziąłem do samochodu "na drogę" ćwiartkę. Łykłem sobie ze dwa razy... i się pomyliłem w kościele.
soolek Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Dopóki nie powiesz TAK, to nie jest za późno Osobiście nic nie zażywalem. Chyba nie wiedziałem, co mnie czeka. Bardzie zestresowany ode mnie był świadek, więc sobie łyknął kielonka. W sumie możesz łyknąć, zawsze potem możesz powiedzieć, że byłeś nie poczytalny i unieważnić ślub
kalik Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Każdy ma swój sposób na stres, ale pomysł z alkoholem jest Nie zwracaj uwagi na całe otoczenie tylko skup się na kobiecie, z która masz zamiar spędzić resztę życia. Po wyjściu z kościoła emocje schodzą i już jest git, przynajmniej tak było w moim przypadku.
boguki Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 A ja bym się w jakąś małpeczkę zaopatrzył, trochę pomoże wiem po sobie:)
kalik Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 A ja bym się w jakąś małpeczkę zaopatrzył, trochę pomoże wiem po sobie:) I zionie potem z pyska gorzałą podczas ślubu i składania życzeń...
boguki Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Jak przesadzi z ilością to i znacznie gorzej może być :gwizdanie:
cool506 Opublikowano 26 Października 2011 Autor Opublikowano 26 Października 2011 slub mam o 16 stej, moge nie dotrwać jak mi sie spodoba
lennox Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 wszystko jest dla ludzi, tylko z umiarem
Młody Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Nie ma ślubu, nie ma stresu :wink4: Tak to wpadniesz w alkoholizm przed ślubem mała 200ml a później to już Ci 1L nie pomoże aby się podobała i było dobrze.
wustyle Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 ja sie drugi raz wlasnie rozwodze nie polecam slubow - dopoki nie ma papierka, na ogol wszystko gra potem z polowania robi sie swiniobicie
cool506 Opublikowano 26 Października 2011 Autor Opublikowano 26 Października 2011 ja sie drugi raz wlasnie rozwodze nie polecam slubow - dopoki nie ma papierka, na ogol wszystko gra potem z polowania robi sie swiniobicie Po pierwszym rozwodzie nie poszedles po rozum do głowy??
wustyle Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 ja sie drugi raz wlasnie rozwodze nie polecam slubow - dopoki nie ma papierka, na ogol wszystko gra potem z polowania robi sie swiniobicie Po pierwszym rozwodzie nie poszedles po rozum do głowy?? sam sie sobie dziwie...
Dev Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 ja byłem dwa razy zonaty pierwsze małżeństwo zakończyło sie szczęśliwie po 2 latach :> :> :> drugie nieszczęśliwie po 10 miesiacach(wypadek) ;( ;( ;( ;( i trzeci raz juz chyba nie będę brał slubu :mysli: ale nigdy nie mów "nigdy" a wracając do tematu slubu to zachowaj zimną krew i bedzie ok gorsza jest noc poslubna.... :polew: :polew: :polew:
cool506 Opublikowano 26 Października 2011 Autor Opublikowano 26 Października 2011 ja byłem dwa razy zonaty pierwsze małżeństwo zakończyło sie szczęśliwie po 2 latach :> :> :> drugie nieszczęśliwie po 10 miesiacach(wypadek) ;( ;( ;( ;( i trzeci raz juz chyba nie będę brał slubu :mysli: ale nigdy nie mów "nigdy" a wracając do tematu slubu to zachowaj zimną krew i bedzie ok gorsza jest noc poslubna.... :polew: :polew: :polew: Na noc poślubna juz bedzie oki bo nie bede przejmował się "wygarem" :polew:, bo przed np. Babcia skladajacą Tobie zyczenia przed kosciołem dziwnie zazionąć wodka Aczkolwiek i tak chyba skusze sie na małe co nieco
Gniady Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Jak radziliscie sobie ze stresikiem tuz przed ślubem ?? Kielonki wodeczki rozwiaża sprawe?? Moim zdaniem jeżeli Ją kochasz i zaprosiłeś fajnych gości to nie wiem skąd stres dla mnie fajna impra tak samo potem porodówka
cool506 Opublikowano 26 Października 2011 Autor Opublikowano 26 Października 2011 Jak radziliscie sobie ze stresikiem tuz przed ślubem ?? Kielonki wodeczki rozwiaża sprawe?? Moim zdaniem jeżeli Ją kochasz i zaprosiłeś fajnych gości to nie wiem skąd stres dla mnie fajna impra tak samo potem porodówka To jest oczywiste ale stres jest czy cos nie wyjdzie czy wszystkim dogodzisz, nie wiesz jak to jest;)
Gniady Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Jak radziliscie sobie ze stresikiem tuz przed ślubem ?? Kielonki wodeczki rozwiaża sprawe?? Moim zdaniem jeżeli Ją kochasz i zaprosiłeś fajnych gości to nie wiem skąd stres dla mnie fajna impra tak samo potem porodówka To jest oczywiste ale stres jest czy cos nie wyjdzie czy wszystkim dogodzisz, nie wiesz jak to jest;) Jak będziesz się tak przejmował to potem będziesz żle wspominał a wódkę zostaw na sale nie do kościoła.
Rekomendowane odpowiedzi