Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Manipulacja na forum, jestem totalnie zaskoczony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mysle ze na spokojnie trzeba podejsc do tematu i wszystko sie wyjasni :)

Opublikowano

Dobra..to ja też wyrzucę jedno PW za które osobnik powinien przywdziać kropka..

Ragga ty stary ośle.. nie zamówiłeś mi tych ramek i dlatego śmiem twierdzić, że jesteś złamas.. Poziek to ciota, a Kolkov jest oszołomem i śmierdzi kutrem rybackim.. i nie próbuj zgłaszać postu do admina z małym pyrdkiem bo cie dojade !

Opublikowano

czyżby była zasada co można wojewodzie to nie tobie smrodzie .... :cool1:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

no i kropiwnicki jak nic :P

Opublikowano

Ragga ty stary ośle.. nie zamówiłeś mi tych ramek i dlatego śmiem twierdzić, że jesteś złamas.. Poziek to ciota, a Kolkov jest oszołomem i śmierdzi kutrem rybackim.. i nie próbuj zgłaszać postu do admina z małym pyrdkiem bo cie dojade !

:polew: :polew: Co za kunsztowna wypowiedz :kox:
Opublikowano

Nigdy nie uwierzę w te słowa :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Ni c**ja zgłaszam to PW do moderatora za raggamańca !!!!!!!

:naughty:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Odnośnie sprawy to czekam na odpowiedź drugiej strony :mysli:

Opublikowano

Ni ch*** zgłaszam to PW do moderatora za raggamańca !!!!!

Wyjdziesz na konfidenta i obudzisz się kiedyś z XIX wieczną kotwicą w plecach i parówką między pośladkami :decayed:

Ja się baeem i nie zgłosieem :embarrassed:

A w temacie to przydała by się wypowiedź Malika i ŁukaszaRy

Opublikowano

ja mysle ze na spokojnie trzeba podejsc do tematu i wszystko sie wyjasni :)

Wiem, ale uwierz - ciężko być spokojnym w takiej sytuacji.... :kwasny:

Nie zakładałem tego wątku by wyjść na idiotę kłamiąc. Założony jest po to by to publicznie wyjaśnić.

Nikomu nie każę opowiadać się po mojej stronie, nawet jeśli dokładnie wiem, że mam rację.

Napisałem do Łukasza w jaki sposób dostał ten nie mój cytat od malika. Czekam na jego odpowiedź.

ciezko jest sie opowiedziec za kimkolwiek bo nikt nie wie jak bylo na prawde ;)

w kazdym razie ratuje wszystkich spokoj i podejscie do sytuacji na zimno

miejmy nadzieje ze prawda bedzie po stronie tego kto mowi prawde :)

Opublikowano

Mam na zbyciu duzy dywan :decayed:

A tak nawiasem - temat ma wziecie - nawet Top 3 nie jest tak oblegany :polew:

Opublikowano

kuuuurwa ludzie czy wy nie macie większych problemów...... ?????????? jak kolega się spienił i za dużo napisał to połóż na niego laske i po temacie..... a nie jak dzieci a on powiedział a bo on mnie pociągnął....

Opublikowano

uuu Pantonik bedzie kropek zaraz ale racje masz prosze pani a on sie zaczyna :) fakt jest faktem ze blokada konta to troche lipa :/ w sensie po czesci rozumiem kolege ktory zapoczatkowal watek

no bo jakby na to nie patrzec chce dociekac swoich praw :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 19:26_________________________________________________

Widać że nigdy nie dostałeś bana panton :decayed:

popraw sobie stopke bo to rozciagniete audi wyglada jak zdezelowana trumna :P

Opublikowano

kuuuurwa ludzie czy wy nie macie większych problemów...... ?????????? jak kolega się spienił i za dużo napisał to połóż na niego laske i po temacie..... a nie jak dzieci a on powiedział a bo on mnie pociągnął....

To niech Ci strzelą kropka tak dla zabawy. Będziesz mógł się poskarżyć mamie :hi:

Opublikowano

miejmy nadzieje ze prawda bedzie po stronie tego kto mowi

oj miejmy :kwasny:

Opublikowano

mysle ze najbardziej zainteresowani i wymienieni w sprawie powinni zabrac glos publicznie ale cos czuje ze tam pw puchna :P

Opublikowano

Widać że nigdy nie dostałeś bana panton :decayed:

nooom :naughty:

Opublikowano

Panowie, prosiłbym o jedno - nie róbcie sobie jaj w tym wątku. To nie temat "Top 1000 najlepszych dowcipów".[/b]

Gdybym nie mówił prawdy, to nie zakładałbym tego wątku. Simple.

Stary a właśnie, że będę sobie robił mega jaja z tego wątku i z Ciebie a wiesz dlaczego ?

Bo założyłeś drugie konto (automatyczny ban na oba) tylko po to, żeby zrobić dymoszopkę.

A mogłeś spokojnie tą sprawę wyjaśnić z adminem i prezesem.

Wielu już takich było fachowców jak Ty. W zasadzie trol to dobre określenie jest dla Ciebie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...