Hugo Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 To już Cię nie będzie na uczelni Dareczku ? Szkoda, bo miałem zamówienie na Twoje fele Będę bo robię doktorat i to dokładnie w te same zjazdy co Ty P.S Widziałem jak patrzysz na laseczki ode mnie z grupy
musti Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Gratulacje :hi: nic tylko pozostaje czekać do BT :kox:
Reggi Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Będę bo robię doktorat i to dokładnie w te same zjazdy co Ty koleżanki też robią Dr. ? P.S Widziałem jak patrzysz na laseczki ode mnie z grupy Pff.. to one patrzą na mnie A tak na serio to szkoda żebym się nie patrzył jak z Twojej A4ki wylewają się taaaaaaakie fajne dziewczęta :kox:
dzik Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 gratulacje, ja się obroniłem 2 lata temu ale jeszcze dyplomu nie odebrałem
Hugo Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Będę bo robię doktorat i to dokładnie w te same zjazdy co Ty koleżanki też robią Dr. ? P.S Widziałem jak patrzysz na laseczki ode mnie z grupy Pff.. to one patrzą na mnie A tak na serio to szkoda żebym się nie patrzył jak z Twojej A4ki wylewają się taaaaaaakie fajne dziewczęta :kox: Tak , doktoryzujemy się razem. Dzisiaj razem się broniliśmy To już wiem dlaczego polujesz na moje fele. Myślisz , że one sprawią , że od Ciebie też będą się takie niewiasty wylewać ? P.S Zakładam zimówki :polew:
jarko Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Praca była na temat klubu wiec poniekąd wszyscy jesteśmy współautorami Nawet jakąś ankietę wypełniałem, pewnie w bonusie "krówkę" dostanę :polew: Graty !!! Ja jebie, ankieta... Zapomniałem Zaraz ją wypełnię
Reggi Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Tak , doktoryzujemy się razem. Dzisiaj razem się broniliśmy :naughty Też bym się przed nimi pobronił To już wiem dlaczego polujesz na moje fele. Myślisz , że one sprawią , że od Ciebie też będą się takie niewiasty wylewać ? Nie takie tylko TE ! a w szczególności taka niska w brązowych kozaczkach
Hugo Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Ja jebie, ankieta... Zapomniałem Zaraz ją wypełnię Teraz to się tyłek pocałuj :polew: Zgłoszę się do Ciebie jak będę pisał kolejną pracę o klubie
jarko Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoszę się do Ciebie jak będę pisał kolejną pracę o klubie Spoko Na mnie zawsze można liczyć :naughty:
Arturoo Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: gratulacje Hugo trzeba będzie w BT :drunk: :drunk: :drunk: na tę okoliczność
moskal Opublikowano 28 Października 2011 Autor Opublikowano 28 Października 2011 Znam ten stres całą obrona 5 min a czekasz jak na wyrok ale w jego przypadku nawet on nie mógł tego zj***ć , materiał na prace i obrone utrwałał od lutego 2006
Hugo Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Znam ten stres całą obrona 5 min a czekasz jak na wyrok ale w jego przypadku nawet on nie mógł tego zj***ć , materiał na prace i obrone utrwałał od lutego 2006 Taaaa obkuty byłem :polew:
Rekomendowane odpowiedzi