Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Moj Czarny AVANT na ViRuSiE :) , KW,19 Toureg koła , hydrografika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurna się spóźniłem, chciałem te zw3 :D

Opublikowano
  • Autor

RH poszły za tyle co na allegro stały bez nawet złotówki zniżki :] aukcja byla wystawiona w środe rano a w czwartek wieczorkiem było po kołach , także koła jakieś w tej cenie beda szukne.. moze się na 19stki jakies skusze albo 18stki nie wiem...;] do wiosnyyy jeszcze ochoohohoo !

Opublikowano

a w jaki temat idzie rant ? czy cos ori? 3dms

Opublikowano
  • Autor

Nie nie rantu już nie będzie na pewno jakieś proste , wklęsłe , wypukłe koło .. coś ala taki typ koła będzie.

Myśle też nad zmianą koloru dekoru w środku tylko nie wiem na jaki tu są opcje jakieś :

ozuv.jpg

48mt.jpg

ooto.jpg

j2al.jpg

Albo zostawić jak jest no i pewnie lampy pójda w czerń przednie na przyszły sezon i jakies ze 3 wlepki i może jakieś drobne detaliczne sprawy.

Opublikowano
  • Autor

Pany jak by się komuś nudziło i miał by jakąś propozycję koła do mnie na nowy sezon wklejać FOTY ! :D bo juz sam nie wiem czego chce :P tylko 18 cali :] .... ps a co do środka jak myslicie robic cos z nim czy dać sobie spokoj :wink:

Opublikowano

mysle ze carbon .... bedzie najlepszy klasyczny delikatny w sam raz

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Tutaj taka fote jeszcze znalazłem

okmu.jpg

---------- Post dopisany 07-01-2014 at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany 16-12-2013 at 23:56 ----------

Pany tak na szybko :D bo mam 2 kola do wyboru

1) Albo te 18 - 8.5 cala 4 sztuki

exw9.jpg

2) Te (to sa jakies jebajki rotiformów w 19 calach)

1rr7.jpg

Tylko nie patrzcie czy te ori czy te waskie itd , chodzi mi bardziej o wygląd , koła i tak na 1 sezon tylko :wink:

Opublikowano

żadne nie są ori, wszystkie znajdziesz w galerii B5 jak sie prezentuja na avancie ciemnym:wink:

---------- Post dopisany at 18:56 ---------- Poprzedni post napisany at 18:51 ----------

hv1ell.jpg

IMAG0581.jpg

Opublikowano

Bylbym za 3DSM, roti szalu nie robia totalnie jesli chodzi o ten wzor. Jak juz to w dobrych szerokosciach.

Przyklad chociazby avanta Szafy na tych kolach w porownaniu do tego co ma teraz i tak samo w porownaniu do Twoich starych zw3 :):P

Oczywiscie nie obraajac tu zadnego z posiadaczy roti :)

Opublikowano

Ooo Bartek hehe :-P Nie widziałem Twojego tematu wcześniej :-P

Co do felg to ja bym tu widział te pierwsze na Twojej furmance.

Opublikowano

ładny Avancik co do felg to numer 1 mi również bardziej by podpasowało :)

Opublikowano

numer 1 .... w 100%

Opublikowano
  • Autor

Też mi one chodza po głowie tylko że to też podróbka i jeszcze napis smieszny na nich jest :/..... albo dozbierać na ori .

Opublikowano

Bartek nie kupuj nic co ma mniej jak 9j, jak roti wygląda na avancie możesz u mnie zobaczyć, w 19 szału nie robią, natomiast 18' i 9.5j myślę kręciły by karki:kox: Ewentualnie te 3sdm 4 x9.5 et40

3SDM model 0.01 ''18 8,5J+9,5J 5x112 (3809829004) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Teraz moda na 3d to i na kołach może pisać, brakuje jeszcze hd ale chińczyki się poprawia :grin:

Bierz ori 3SDM albo 0.01 albo 0.05 a najwyżej oponę jakąś gorszą..

Opublikowano
  • Autor

Niby głupie koło a zabawy od h... z nim :grin: musi byc koło lepsze od poprzedniego .

Ps. Szafa te tez mi po głowie chodza i to dosyć dosyć :wink: nie żebym starsznie odgapiał od ciebie :P ale znaczki i te reszte pierdół co mam w chromie idzie pewnie w czarny mat .

Opublikowano
Niby głupie koło a zabawy od h... z nim :grin: musi byc koło lepsze od poprzedniego .

Ps. Szafa te tez mi po głowie chodza i to dosyć dosyć :wink: nie żebym starsznie odgapiał od ciebie :P ale znaczki i te reszte pierdół co mam w chromie idzie pewnie w czarny mat .

Nic nie odgapiasz, nie ja pierwszy na to wpadlem ;) u mnie beda dodatki w czarnym polysku, razem z relingami :D

Opublikowano

Nic nie odgapiasz, nie ja pierwszy na to wpadlem ;)u mnie beda dodatki w czarnym polysku, razem z relingami :D

moje juz od jakiegoś czasu leżą w piwnicy, czekajac na sezon:naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

A wczoraj były 3 Urodziny audi podkarpacie oraz konkurs no i wygrałem :D go ! :D

ovya.jpg