Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Moj Czarny AVANT na ViRuSiE :) , KW,19 Toureg koła , hydrografika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bartek a jak sie ma 19 na tej budzie,nie jest to juz przerost formy ?
jaki przerost? Zobacz u Gracjana 19'
Opublikowano
  • Autor

hehe jaki przerost moze za rok na 20 cali będe polował :wink: , koła poszły do malowania , dekory do hydrografiki , dystanse zamówione . Jak mi zacznie wszystko przychodzić jakieś zdjęcia podglądowe wstawie.

Opublikowano

19 przy dobrym spasie robi rozpierdol zresztą przykład Gracjana jest odpowiedni ale Cymek na X5 robi też masę :wink:

Opublikowano

ja wiem tylko tak si zastanawiam czy jest sens brnac tak wysoko? Jakos sie przyjeło ze 18 cali to najlepsza opcja takze bez urazy :decayed:

---------- Post dopisany at 15:56 ---------- Poprzedni post napisany at 15:54 ----------

19 przy dobrym spasie robi rozpierdol zresztą przykład Gracjana jest odpowiedni ale Cymek na X5 robi też masę :wink:

ta ta owszem ja licze sie z tym ze na co dzien kilometry robione po miescie i jego obrzezasz mnie do pasji doprowadzaja na setapie "merry christmas" a co dopiero na takim kole.

Opublikowano

ja wiem tylko tak si zastanawiam czy jest sens brnac tak wysoko? Jakos sie przyjeło ze 18 cali to najlepsza opcja takze bez urazy :decayed:

no tak, bo na 19tce cieżko zejsć nisko, zobaczcie sobie do cymka jakie kombinacje z tyłu musiał robic by zejsc tyle co na 18calach:wink:

no ale jak komus nie zależy na 4cm od wachacza to 19ka całkiem spoko:grin:

Opublikowano

no tak, bo na 19tce cieżko zejsć nisko, zobaczcie sobie do cymka jakie kombinacje z tyłu musiał robic by zejsc tyle co na 18calach:wink:

no ale jak komus nie zależy na 4cm od wachacza to 19ka całkiem spoko:grin:

dzieki Piotrek to wlasnie mialem na mysli i podtrzymuje ze chetnie bym zakladał 19 :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Niedawno wspominałem że dekory poszły do hydrografiki :decayed: i wczoraj właśnie przyszły , miały być same ale jeszcze doszły 2 znaki + atrapa grila :wink: Wyszło to mniej więcej tak jak na zdjęciach :] Jeżeli ktoś by był zainteresowany pisać PW to dam wam namiar do gościa który mi to robił.

Teraz czekam na koła z malowań itd i dystanse .

DSC_0092.jpg

DSC_0095.jpg

DSC_0097.jpg

DSC_0098.jpg

DSC_0099.jpg

DSC_0100.jpg

DSC_0101.jpg

DSC_0103.jpg

DSC_0104.jpg

DSC_0105.jpg

No i pasuje jeszcze przed latem kilka dupereli zrobić klime nabic zaciski odnowiśc i pewnie znajac zycie sie znajdzie cosik :P

Opublikowano

:slina: zaje.. fajnie wyszło!

moge wiedzieć gdzie robiłeś i ile plnów musiałeś położyć ?

na serio mega efekt no i cała furka elegancko się prezentuje :thumbup1:

Opublikowano

dekory zayebiscie wyszly, oblukam na zywo jak to sie ma ta hydrografika:wink:

Opublikowano

rzuć na PW koszty ogarniecia tych dekorów:wink:

Opublikowano
  • Autor

Na Żywo jeszcze lepiej się prezentuje niż na fotach z patefonu :wink: niedługo koła będa też i tak samo robione w hydro . Jeżeli chodzi o ceny kolega ustala indywidualnie . Jak by ktoś był chętny pisać PW dam namiar do niego.Profi robota jest i na pewno taniej niz inni bo niektorzy to maja chore ceny.

Opublikowano

kiedys kazdy hydrografike krytykował, a bije na głowe efektem w porównaniu do jakiejkolwiek folii termokurczliwej:wink:

Opublikowano
  • Autor

Kowi te wszystkie folie itd można sobie wsadzić daleko...wiesz o co chodzi efekt jest nie dość ze 1000 razy lepszy i trwalszy :] sam sie wlasnie o tym przekonałem ...

Opublikowano
kiedys kazdy hydrografike krytykował, a bije na głowe efektem w porównaniu do jakiejkolwiek folii termokurczliwej:wink:

tak ale chodziło o hydrografike, w porównaniu do ori carbonu, folia wiadomo że sie nie umywa:wink:

Opublikowano

Piękna bestia :slina:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moje hydro ładniejsze odgapiaczu hehehe :-P Dobry plan z tym, dużo lepszy efekt niż z folią, z resztą teraz widzisz nie tylko u mnie ale tez i u siebie :-D

Opublikowano
  • Autor

hehe No bartosz dokładnie :wink:

Koła mialy być też w hydro ale jednak na tym jasnym srebrnym co chciałem beznadziejnie wyszło , musiały by być dużo ciemniejsze a to jakoś nie widzi mi się , wiec zostały srebrne takie jak ori pomalowane....

Jak je założe wrzuce foty i zobaczymy co z tego wyjdzie :]

Opublikowano

Mega, podoba mi sie! No i widze, że kolega też się z V gen przesiadł :-)

Opublikowano

Bartosz pochwal sie jakie koszta tej zabawy, mam wolny komplet w piwnicy moze bym sie skusil ;)

Opublikowano
  • Autor

No i koło wpadło w końcu 2 godziny zabawy bo dystans nie ten nie ta śruba itP ale w końcu założone :wink: jeszcze brakuje dekli.

Na tył są dystanse 25 mm przód 20 mm nie dawałem na przód 25 mm bo bym miła problem z obniżeniem żeby nie darło w tym momencie w najniższym punkcie jest 5 cm.

Pojeżdżę kilka dni i zobacze co się bedzie działo bo pewnie tył delikatnie w dół. Pasuje jeszcze jakieś ciekawsze foty pyknąć narazie tylko podglądowe

image.jpg