Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Audi s4/rs4 :) AUTO DO SPRZEDANIA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No własnie na Bemowie nie ma zawodów są najpierw w Kamieniu Śląskim a potem w Białej. Ja bym nad tym ubolewał ale teraz mam już czym dojechać :> w te wakacje pujdzie dużo $$ na wache :kox:

Opublikowano

:oklaski: bardzo ladnie tez o czyms takim myslalem , ale chyba sobie daruje bo za rok trzeba autko zmieniac

Opublikowano

Z tego co wiem to na bemowie nie ma zawodów www.sss.org.pl :( Nowicjusz tak na forum :gwizdanie:

Na forum tak , a Pan kiler to przecież Panie marcinj , nieznany nikomu ... :hi:

A autko . :slina: , :notworthy: , bądź realistą zacznij marzyć , idę moje ADP poklepać :decayed:

Opublikowano

"Zazdrość" to mało powiedziane co czuje się patrząc na ten samochód.

Brawo, gratuluje inwencji twórczej oraz konsekwencji w dążeniu do doskonałości :evil:

Opublikowano

musisz tylko zadbać o szczegóły np w rsach czy chciałeś czy nie było navi podstopień aluminiowy pedały też aluminiowe :)

Opublikowano
:shocked: no kurka fajna furka. . .teraz sie zastanawiam czy moim nie jest siara jezdzic bo to twoje super sie prezentuje. . . :th: pozdrawiam :)
Opublikowano

niedoścignione.... tak można opisać modyfikacje, a także zaangażowanie właściciela w realizacji własnego projektu :th: :th: :th: gratulacje!! :>

Opublikowano

Niestety musze cie zmartwic bo byly tez wersje rs4 bez navi szczegolnie te ktore byly kupowane u nasz w kraju. Co to pedalow itp to wszystko w swoim czasie auto jest skonczone w 75 % wiec jeszcze sporo pracy prz nim mi zostalo wszystko na biezaco bedzie wklejane

Opublikowano

STARY.... Najwiekszy szacun za robote.... Masz ten sam gust... Jeszcze raz SZACUN!

Opublikowano

przepiekna robota gratulacje za pomysl :th: :notworthy:

Opublikowano

garsc nowych fotek, niestety nie mialem statywu i wszystkie z reki ;)

jest cos nie tak i forum zmniejsza foty.. i pojawiaja sie syfy na krawedziach

proponuje klikac na VIEW IMAGE (pokaz obrazek) i wtedy bedzie git ;)

enjoy !

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

na koniec 5 minutowa pseud-wizualka tego co ma powstac na dachu :)

carbon_roof.jpg[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2008, 00:09 _________________________________________________co za crap.. dlaczego zmniejsza foty ?

zeby zobaczyc je w pelni kliknijcie prawym myszy i VIEW PHOTO albo po prostu pokaz zdjecie

Opublikowano
:shocked::blink::slina::kox: - to moja reakcja na fotki :cool: No normalnie cos pięknego!!! Teraz wygląda mioooooodnie! A jak już będzie ten dach zrobiony to normalnie afera na cały świat :naughty: Cuuuuudo :notworthy: :th:
Opublikowano

Jaka afera ? :P Prrzeciez to praktycznie zwykłe RS4 :P hyhy ;)

Jaka folia siedzi na szybach ? Tjs % przyciemnienia ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...