2fast4you Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Oto efekt prawie koncowy oj warto bylo warto mniej wiecej tak ma auto wygladac
wustyle Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 jezu!!! ja tez chce!!! Adam, jade do Ciebie!!!
yedrula Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 no gosciu piekne autko, zmierzaszw dobra strone, bialy lakier ciemne fele miodzio...
Robi1 Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 i dach się fajnie komponuje do całości :th:
EndriuGiz Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 piekna napracowales sie przy niej audi super :th: :th: :th:
Nowak_zg Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 dla mnie to najlepsza b5 na forum .... biala perla do tego czarny dach i mega kozacka felga .... i bebechy tez niczego sobie zazdroszcze _________________________________________________ teraz dopiero przeczytalem ze ... te z czarnym dachem to jest wzor do tego jak ma wygladac ( dobry kierunek ) no ale co tam .... te tez piekne biala perla i diody z przodu klamka na drzwiach kierowcy jest przedliftowa ? czy mi sie wydaje rns-e bedzie ;> ? ile ma teraz koni ?
rafalekx Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 To co: wartość tego zabiegu + cena autka = ładne B7? :gwizdanie: Jeśli zrobisz je tak jak na tej ostatniej fotce to normalnie KOZAK Ogromne gratki za prawie końcowy efekt a przede wszystkim za wytrwałość i chęci :th: Pięknie to wygląda i czekamy na dalsze - końcowe modyfikacje, a w szczególności na ten dach A i jeszcze bym pomalował chromowaną ramkę w grillu na czarno :gwizdanie: Ale ogólnie
wesoly1601 Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Lepszej B5 nie znajdziemy Wszystko wypas!
johnybravo Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 eeeeeeeeeeee lusterka zamontujcie no furmanka fajna ale te diody w zderzaku to średniu mi pasią , ale to tylko i wyłącznie moje zdanie . ale szacun za wkład :th:
miron78 Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 masakra - nie wklejaj kolego takich fotek bo mi sie odechcewa B6 i B7 i na nowo w B5 się zakoc**je
Reggi Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 MASAKRYCZNA Biały kolor jes po prostu piękny :kox: Napisz od czego te LEDY ? Najpiękniejsza B5 w klubie ..
Mad_MAX Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 WOW , rezanko bylo niezle widze Slicznie wyglada , a LEDziki od eSy mniam mniam No i felunek jedyny sluszny Pomaluj dokladki , zmien zderzaki na poliftowe , wieksze fele i bedzie SUPER :polew: <zarcik>
2fast4you Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Opublikowano 6 Marca 2008 ledy sa od najnowszego s6 sa opisane gdzies w dziale tunnig optyczny o ile dobrze pamietam ale jako pierwszy je zaadoptowalem do " rs4 " Musze wam przyznac ze na innych forach negatywnie sie o nichg wypowiadaja ale mi sie podobaja jak cholera i to jest najwazniejsze poza tym tam leca rury od intercoolera wiec i tak halogenow bym nie mial
wustyle Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 negatywnie? o ledach? Adam, koluj mi ten zderzak od S4 i mi tez pakujemy led-y :>
TTom3k Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Jasna d*pa...wyjebioza na maxa! tylko trzymac sie planu! czarne alu musza byc! i dach tez dobrze bedzie wygladac;)
emilmuha Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 najzajebistrza jaka kiedykolwiek widzalem!!! kolego masz oskara w kazdej kategorii chyle czola.
Młody Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Lepsze B5 niż B6 Efekt super :th: GRATULUJĘ :th: :th: :th:
Maxxx Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Ja dopiero co zrobiłem przeróbkę na S4 i byłem mega happy a teraz widzę, jaki powinien być następny krok
Gambino Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Śliczny! Co tam masz za silniczek i jakie dalsze mody planujesz?
Rekomendowane odpowiedzi