cayenne Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Dobra przyznaję się. To ja zamówiłem taką pogodę Podziękowania przyjmuję na PW Impreza dopięta na ostatni guzik.Szkoda tylko,że tak szybko minęło...
Gość bibon Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Podziękować wszystkim uczestnikom i organizatorom :notworthy:
Adi Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Adi you can dance hmmmm ale czego to się tyczy, może ja czegoś nie pamiętam albo nie chodzi tu o mnie Pewnie,że nie o Ciebie Tylko po porostu o Adi'ego Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :> Ania
poziek Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Adi you can dance hmmmm ale czego to się tyczy, może ja czegoś nie pamiętam albo nie chodzi tu o mnie Pewnie,że nie o Ciebie Tylko po porostu o Adi'ego Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :> Ania Ania my tu gadu gadu a ja na fotke czekam od Ciebie Od razu na pulpit mi leci :>
Cuber Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 wlasnie a tak ogólnie to moze byście juz powrzucali jakies fotki
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Flyer zmyłeś się szybko i nie pokazałeś jak chodzi zdrowe 2.5
Mad_MAX Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Opublikowano 9 Marca 2008 Hahahah Adi You Can Dance , normalnie do po prostu tancz cie zapiszemy :evil: LOL foty wrzuce za 30 min , chociaz nie wiele tego mam Themon wszystkim wyjasnil mam nadzieje na czym polega zdrowy teldej :polew:
Adi Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Ania my tu gadu gadu a ja na fotke czekam od Ciebie Od razu na pulpit mi leci :> A to Poziu pisz do Adi'ego, napewno Ci przyśle jak będzie na forum ja dostęp do zdjęć bede miała dopiero ok. soboty jak do domu wróce,bo sama jeszcze nie widziałam ;( Ania
miron78 Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 widzę że większości się podobało i są zachwyceni - ale nie będę nikogo wyprowadzał z błędu - żyjcie w tej świadomości dalej a tak naprawdę wszyscy wiedzą jak było naprawdę - ja osobiście raz napisałem prawdę jak było i odrazu mojego posta wykasowano - nareszcie już jestem w domciu i napewno nigdy już na klubowej imprezie moja noga nie postanie. Impreza do du..... a atmosfera beznadziejna :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: mimo wszystko za trudy organizacji i poświęcenia dla wiadomo kogo ( nie matrwcie sie robiliście co mogliście a że impreza się nie udała to już nie Wasza wina ) :polew: :polew: :polew: :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 widzę że większości się podobało i są zachwyceni - ale nie będę nikogo wyprowadzał z błędu - żyjcie w tej świadomości dalej a tak naprawdę wszyscy wiedzą jak było naprawdę - ja osobiście raz napisałem prawdę jak było i odrazu mojego posta wykasowano - nareszcie już jestem w domciu i napewno nigdy już na klubowej imprezie moja noga nie postanie. Impreza do du..... a atmosfera beznadziejna :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: mimo wszystko za trudy organizacji i poświęcenia dla wiadomo kogo ( nie matrwcie sie robiliście co mogliście a że impreza się nie udała to już nie Wasza wina ) :polew: :polew: :polew: :polew: potwierdzam , to mój ostatni zlot z Wami Ludzie lipa jak nic :naughty: :decayed: :polew: Ps. kiedy następny?
poziek Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 widzę że większości się podobało i są zachwyceni - ale nie będę nikogo wyprowadzał z błędu - żyjcie w tej świadomości dalej a tak naprawdę wszyscy wiedzą jak było naprawdę - ja osobiście raz napisałem prawdę jak było i odrazu mojego posta wykasowano - nareszcie już jestem w domciu i napewno nigdy już na klubowej imprezie moja noga nie postanie. Impreza do du..... a atmosfera beznadziejna :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: mimo wszystko za trudy organizacji i poświęcenia dla wiadomo kogo ( nie matrwcie sie robiliście co mogliście a że impreza się nie udała to już nie Wasza wina ) :polew: :polew: :polew: :polew: i to będzie szybka piłka... BAN :polew: :polew:
wit.s Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 eeeeeeee... miron78 - nie skumałem ... ale to może być jesze efekt "wyczerpania" organizmu... Było super-dzięki Wszystkim, za wszystko :>. Shillerostwo - szacun uczki, za organizację
DJ Lipi Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Melduję się że dotarłem w całym kawałku z moją żoną :th: Było zajebiaszcznie
miron78 Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 A tak naprawdę to jak zwykle było koksiarsko - dzięki Wam wszystkim za wszystko - Towarzystwo najwyższa półka, organizacja z pełnym poświęceniem, Alvaro dzięki za całe rezanie i poświecony czas ( sprzęt KOX - w drodze powrotnej na światłach d*py mi wchodziły do auta nawet przez kratki przedniego zderzaka ) Taktuś dzięki za nocleg :th: Adamoo pochwal sie co teraz będziesz rezał w swojej furce że były Ci potrzebne nogi od stołu - jak to tajemnica wal na PW Oniacz dzięki za odkrycia w mojej furce
poziek Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Adamoo bedzie rezał wykałaczki z nowym logo klubowym
wit.s Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 i to będzie szybka piłka... BAN :polew: :polew: adasia wyślij. On wczoraj banowanie już przetrenował
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 i to będzie szybka piłka... BAN :polew: :polew: adasia wyślij. On wczoraj banowanie już przetrenował adaś odesłał Schumachera do pit stopu
Flyer Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Adamoo bedzie rezał wykałaczki z nowym logo klubowym
Rekomendowane odpowiedzi