wojtas-audi Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Co panowie myslicie o Fordzie Fiesta z roku 92-94 potrzebuje takie cos kupic dla dziewczyny, wstepnie patrzylem na czesci itd nie jest drogie .... ktos moze mial stycznosc z tym autem ? Jest jeszcze wersja z roll dachem otwieranym , psuje sie nie psuje ? silnik 1,3 cos kolo 50 Km, jakie moze byc spalanie , na co zwrocic uwage ?
Nowak_zg Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 wojtas-audi a nie myslales nad: nissanem micra - bezawaryjny, malo pali ( w dodatku wg mnie dosc kobiecy ) fiat punto - nie psuje sie wcale tak bardzo, czesci tanie jak barszcz ( cyzli podobnie jak fiesta )
ROGER Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 osobiście odradzam zakup forda fiesty 92-94 mój brat ma fiestę 94 dosłownie padaka i ten silnik 1.3 koszmar jak kolega wcześniej pisał raczej nissan micra :th:
Młody Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Dostałem raz w zastępstwie od mechanika fieste to koszmar głosno strasznie a drugi raz dał mi Nissana Micre jest dużo lepsza od Fiesty :th: a teraz wezmę matiza to się zobaczy
wojtas-audi Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Opublikowano 9 Marca 2008 Padaka pod jakim wzgledem ? Ze nie jedzie to bardzo dobrze Ceny czesci sa bardzo male, nie ma byc to samochod na niewiadomo ile, pol roku gora ...
marewel Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Fiesty 1.3 i 1.4 to padaczki.Wycieraja sie walki rozrządu po czym następuje brak mocy,gaśnie szarpie katastrofa,1.8D tez padaczka nie pali w zimie. Polecam VW polo.
AdamDFO Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 a może seat ibiza 1.2 system porsche , tez wystepują z takim miękkim dachem
mrog Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Częsci do micry sa dość drogie i trudno dostępne i wcale mało nie pali przynajmienij 1.3 /kolega miał fieste i zamienił na micre - średni interes zrobił :confused4:/, ja pomyslałbym nad corsą
slaweq Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Odradzam Fieste z silnikiem 1.3- dużo pali a pewnie szukasz auta oszczędnego.
sparki Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 znajdz zagazowana corse tylko ja dobrze obejrz bo ruda na autach w takich rocznikach to norma. Owocnych łowów
Rekomendowane odpowiedzi