HiRide Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Wąski Ty chyba pisales ze zalozyles 16' bo na wiekszych bylo twardo i nie wygodnie a tu zakladasz 19' Fajne felgi tylko kolor zmienic by sie zdalo Co do tych emblematow Bose na blednach glośników....zdecydowanie lepiej wygladaja ORI dla b6/b7. Sam chce wymienic u siebie stare i zalozyc do nowych boczkow ale ta cena za sztuke ;(
Wąski Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 Ori bbs? Bo nie doczytałem. Co zadecydowałeś z kolorem? ta ori 19 kolor nie wiem testuję a później pomaluje się [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 21:02_________________________________________________ Wąski Ty chyba pisales ze zalozyles 16' bo na wiekszych bylo twardo i nie wygodnie a tu zakladasz 19' Fajne felgi tylko kolor zmienic by sie zdalo Co do tych emblematow Bose na blednach glośników....zdecydowanie lepiej wygladaja ORI dla b6/b7. Sam chce wymienic u siebie stare i zalozyc do nowych boczkow ale ta cena za sztuke ;( JA ciekawe gdzie :gwizdanie: blendy ori są za stare ..... a te wyglądają z Q7
adamooo Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Wąski Ty chyba pisales ze zalozyles 16' bo na wiekszych bylo twardo i nie wygodnie a tu zakladasz 19' Fajne felgi tylko kolor zmienic by sie zdalo Co do tych emblematow Bose na blednach glośników....zdecydowanie lepiej wygladaja ORI dla b6/b7. Sam chce wymienic u siebie stare i zalozyc do nowych boczkow ale ta cena za sztuke ;( ok 100zł komplet
HiRide Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Wąski Ty chyba pisales ze zalozyles 16' bo na wiekszych bylo twardo i nie wygodnie a tu zakladasz 19' Fajne felgi tylko kolor zmienic by sie zdalo Co do tych emblematow Bose na blednach glośników....zdecydowanie lepiej wygladaja ORI dla b6/b7. Sam chce wymienic u siebie stare i zalozyc do nowych boczkow ale ta cena za sztuke ;( JA ciekawe gdzie :gwizdanie: blendy ori są za stare ..... a te wyglądają z Q7 eh pewno usunales tego posta same emblematy ktore masz sa ladne ale sposob ich zamocowania -to ze nie sa wpuszczone w blende tylko sa na blendzie,nie podoba mi sie. Wazne ze tobie sie podoba [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 22:11_________________________________________________ Wąski Ty chyba pisales ze zalozyles 16' bo na wiekszych bylo twardo i nie wygodnie a tu zakladasz 19' Fajne felgi tylko kolor zmienic by sie zdalo Co do tych emblematow Bose na blednach glośników....zdecydowanie lepiej wygladaja ORI dla b6/b7. Sam chce wymienic u siebie stare i zalozyc do nowych boczkow ale ta cena za sztuke ;( ok 100zł komplet jak mi zalatwisz 4 nowki sztuki to biore
adamooo Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 ja ja kupowałem to płaciłem ze 100zł z wysyłką..ale kolesia nie mogę wyszukać.. a ci co są mają po 55 zł http://allegro.pl/rarytas-bose-blenda-glosnika-audi-a4-01-07-i1450684630.html spytaj może za 4 da rabat
HiRide Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 ja ja kupowałem to płaciłem ze 100zł z wysyłką..ale kolesia nie mogę wyszukać.. a ci co są mają po 55 zł http://allegro.pl/rarytas-bose-blenda-glosnika-audi-a4-01-07-i1450684630.html spytaj może za 4 da rabat tak tak napewno da rabat 4 st w cenie 2 szt jakbys znalazl tego dobrego czlowieka to prosze daj znac bo dla samych napisikow 200 zl nie dam
salata Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 mam boczki s-line z angola z takimi kratkami bose jak cos to na pw
luxiw Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 ładnaaa.. kolorek swietny..no i tor w tychach..nawet nie wiedzialem ze jest.. po ile wjazd?
Wąski Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 mam boczki s-line z angola z takimi kratkami bose jak cos to na pw Z angola to nie pasują bo z drugiej strony kiera [br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 13:22_________________________________________________ ładnaaa.. kolorek swietny..no i tor w tychach..nawet nie wiedzialem ze jest.. po ile wjazd? wjazd organizowany dla kilka samochodów na zawody .ale strasznie dziurawy [br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 14:31_________________________________________________dziś zaparkowała nowa fura w garażu Traxxas 1/16 E-Revo VXL 4WD Brushless Truck 1080P Extra Bass też można ostro rezać [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 22:37_________________________________________________
HiRide Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Swietne zabawki dokad nie sprobujesz jazdy autem z silnikiem spalinowym :gwizdanie: ja mialem okazje dlatego szybko sprzedalem swojego elektryka ale niestety nie kupilem juz spalinowki pozatym firmowe modele sa o polowe za drogie w serwisowaniu
Wąski Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Swietne zabawki dokad nie sprobujesz jazdy autem z silnikiem spalinowym :gwizdanie: ja mialem okazje dlatego szybko sprzedalem swojego elektryka ale niestety nie kupilem juz spalinowki pozatym firmowe modele sa o polowe za drogie w serwisowaniu mam troszkę inne zdanie
Cezarrr Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Hej Nie wąska furka Pozdr... i powodzenia w dalszym dłubanku
MARCIN607 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Nie wąska furka a włąśnie że wąska a właściwie Wąskiego
Wąski Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Kolejny wypad na tor Kilka zdjęć z zabawy i nauki pod okiem Mistrza Polski małe zawody ... tu efekty ... omówienie postępów
variocustoms Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 mistrza Polski w czym ? ja kiedyś u Profesorka Szwagierczaka lekcje brałem[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2011, 23:07_________________________________________________surry to Kajtek
sokolnh Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 omówienie postępów wygląda jakbyś mu ręki nie chciał podać
zieluch Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Jak były nieco doświadczony użytkownik modeli zdalnie sterowanych revo też od podobnego modelu zaczynałem tyle że w skali 1/8. Wogólie polecam modele buggy lub truggy dużo mocniejsza konstrukcja. W razie jakiś problemów służę pomocą. Widze że woski łapiesz bakcyla :>
wrclaguna Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 omówienie postępów wygląda jakbyś mu ręki nie chciał podać zbyt ciemne okulary mial i nic nie widzial
Wąski Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 omówienie postępów wygląda jakbyś mu ręki nie chciał podać prawie tak było [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 10:00_________________________________________________ Jak były nieco doświadczony użytkownik modeli zdalnie sterowanych revo też od podobnego modelu zaczynałem tyle że w skali 1/8. Wogólie polecam modele buggy lub truggy dużo mocniejsza konstrukcja. W razie jakiś problemów służę pomocą. Widze że woski łapiesz bakcyla :> tak też myślę dzięki [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 10:00_________________________________________________ omówienie postępów wygląda jakbyś mu ręki nie chciał podać zbyt ciemne okulary mial i nic nie widzial
KERCZI Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Waski moze taki? http://otomoto.pl/audi-a4-air-ride-usa-clean-20-cali-C19641179.html
Rekomendowane odpowiedzi