dominiks18 Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 piekne kobiety i szybkie samochody i jeszcze szybsze motorki:) ,jazda po lesie na rowerku,troszke wedkarstwa,jakies spacerki po gorach,teraz cos mnie ciagnie do paralotniarstwa i bede chcial tego sprobowac w zimie.a na wiosne mysle powrocic do swojego hobby z lat 14-18 czyli znow zakupic jakas japonska zabawke w plastikowej obudowie (scigacz)
Flyer Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 1. moto 2. dobre kino, seriale zza oceanu 3. xbox360 4. gory i mazury
malik Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Poza upiększaniem mojej A4 moje inne zainteresowania to: - Kolarstwo górskie (dosyć poważnie - około 4k km rocznie) - Nurkowanie (advanced SSI) - Sporty związane z deską (snowboarding, windsurfing, wakeboarding) - Grafika komputerowa (od dawien dawna) - Fotografia (od niedawna - Rozwiązania dla inteligentnego domu - Modelarstwo RC - Enologia
Azunia Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 coz, u mnie to troszke skaplikowane, po 1. samochody , probuje namowic siore do kupna a4. po 2. muzyka, cos dobrego do tanca . po 3. nauka, jeszcze... po 4. czasem trzeba poswirowac ze znajomymi , wypadzik na miasto... po za tym cos by sie jeszcze znalazlo.... jakis dobry filmik :> , F1, I spanie, to najbardziej odpreza.... a, i lubie czasem cos dobrego ugotowac.... jest jeszcze jedna rzecz, ale o niej wam nie napisze...
Gość rob Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 na pewno słuchanie muzyki, grafika komputerowa i jeszcze coś ...
Katarzyna i Albert flor Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 temat w stylu poznajmy się ja uwielbiam rozmowy o samochodach to jest dla mnie najwieksze hobby... ten temat mogła bym 24h poza tym dobra muzyczka zawsze i wszędzie niestety internet (pożeracz czasu) ostatnio kino (nawet kiepski film z przyjaciółmi nie jest zły) no i praca jest moim hobby (może się to wydać dziwne ale na szczeście tak jest)
grippen Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Może by tak lekko odświeżyć temat Oto moje akwarium 500L
freon Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 zabawa w doktora, bskt, snb, mtb, ktb, muzyka + dj + czarne płyty, clubbing, samoloty, zwiedzanie świata
jura Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 malik a ja no rowerze rocznie robię ok 10000km - mało bo treningi specjalistyczne, czyli dużo godzin , mało km:) i ok 30 stratów rocznie, teraz juz mniej bo studia scislej polibuda wciągaja za dużo czasu. przyszedł czas na emeryturę i składam freeridówke:D Widzę 2 kolarzy obaj mają S4, tylko ja muszę kupić eSę Pozatym lubię muzykę od trance do spokojnego rocka, ostanio gokarty polubiłem- tylko taki fun kosztuje 150zl za godzine... a i oczywiscie od zeszłej zimy narty
jacekm Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Kiedyś szachy, piłka ręczna, piłka nożna (we wszystko grałem, uwielbiany sport do dzisiaj to szczypiorniak) Teraz renta i pozostało kibicowanie. Oczywiście motoryzacja (OOOO), troszke internet i komputery i obecnie wędkarstwo (mam "stosunkowo" dużo czasu). Niestety pasja bardzo kosztowna, ponoć droższa niż myślistwo
Reggi Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 1.Kobiety 2. Audi i motocykle ( troszeczkę rezania ) 3. życie towarzyskie 4.Rózne rodzaje piwa 5. Gotowanie amatorskie itp.
qoperek Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 ehm kiedys od podstawówki koszykowka i silka przez pare lat ale kontuzja mnie wykluczyla ;( z dalszej kariery a tak to grzebanie po necie i granie na pc i x360 teraz chodzi mi po glowie zeby znowu wrocic na silke i sprobowac swoich sil w MMA
pawelc Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 moje hobby :gwizdanie:, to Polskie filmy ... Nie wiem czemu , ale lubie je :>...
boberek Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 widze ze tu nas troche jezdzi na MTB moze załozymy druzyne MTB A4 Klub i zaczniemy startować
dawkol-d1 Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Ja też jeżdżę rowerem, ale co do jazdy w zawodach to dopiero w przyszłym sezonie chciałbym wystartować, bo miałem duuużą przerwę i teraz znowu zacząłem w miarę porządne jeżdżenie p.s. Szkoda tylko, że rower niezbyt dobry
grzes1150 Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 -szybkie samochody -piękne kobiety -psy ras bojowych (mam Amstaffa )
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 ja lubię szydzić i dogryzać mam dobre referencje
truckmaniac Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Muszę sie przyznac, że jako takie , A4 nie jest moim konikiem. Oczywiście bardzo swoja lubię (to juz 3 moje ), aczkolwiek jest to spowodowane tym, ze lubię sie szybko, sprawnie i wygodnie przemieszczac. Mam nadzieje, że nie zostanę zbanowany :gwizdanie: Prawdziwa moja pasja, to te duże mobilki, czyli moja praca, a do tego Zloty modyfikowanie itp. Druga moją pasją jest CB i szeroko pojęte łączności radiowe.
matig7 Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Komputery - naprawa, składanie ludziom, sieci, i inne powiązane różności. Muzyka - rock/metal i inne pochodne. I oczywiście włóczenie się po kraju i za granicami po koncertach Sport - kiedyś tenis stołowy można powiedzieć zawodowo, teraz już tylko zabawa w IV lidze, trochę kopania piłki w okręgówce, ostatnio rekreacyjnie siatkówka, picie piwa :> SatTV - sharing, instalacje itd. Samochody - tak ogólnie, od niedawna Gry - kiedyś Call Of Duty 2 on-line nałogowo. Ostatnio rzadko niestety.
Rekomendowane odpowiedzi