Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czarnobyl 1986-2006

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja właśnie oglądnąłem, też jestem w szoku.

Opublikowano

To kiedy jakiś zlot w Czarnobylu? :decayed:, a tak na poważnie ktoś z Was by jechał w lipcu lub w sierpniu do Czarnobyla?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

kupił ktoś ten film Alone in the Zone ?

Opublikowano

Jakiś czas temu na Trawel laska z programu podróżowała po Ukrainie,za 150euro zawiozą busem z Kijowa i oprowadzą po okolicy,aż pod sam reaktor/sarkofag

Co najdziwniejsze całkiem niedaleko samej elektrowni mieszkają ludzie,a niektóre rośliny rozwijają się szybciej i rosną większe będąc pod wpływem promieniowania...

Prypeć,to był kiedyś niezły wypas...

http://www.opuszczone.com/galerie/uk_prypec/index.php

Opublikowano

dopisze sie zeby sledzic temat, masakra :shocked:

• 1 rok później...
Opublikowano

Jak byłby ktoś zainteresowany to są wycieczki z Krakowa do czarnobyla na "weekend" cena mniejsza niż u HUGO ze względu na czas :whistling:

Opublikowano

cena mniejsza tzn jaka? jak plan takiej wycieczki? :decayed:

Opublikowano

Musiałbym się zapoznać bo od paru lat chcę się wybrać, ale jakoś nie mam kiedy. Wiem że to trwa 3-4 dni i koszt koło 500zł rozmawiałem z biurem podróży nawet. Postaram się dowiedzieć wiecej :wink:

---------- Post dopisany at 20:58 ---------- Poprzedni post napisany at 17:58 ----------

A właśnie ktoś pytał o film Alone in the Zone. Posiadam go na płytce :decayed:

Opublikowano

obyscie nie skonczyli jak na tym filmie REAKTOR STRACHU :decayed:

Opublikowano
obyscie nie skonczyli jak na tym filmie REAKTOR STRACHU :decayed:

Biorę ze sobą miotacz ognia, granatnik i wiele innych gadżetów a jak nie pomoże to arszenik na sznurku :grin::whistling:

Opublikowano

Ja bym się wybrał do Czarnobyla :wink:. Zawsze chciałem zobaczyć jak to wszystko wygląda na żywo.

Opublikowano

---------- Post dopisany at 20:58 ---------- Poprzedni post napisany at 17:58 ----------

[/color]A właśnie ktoś pytał o film Alone in the Zone. Posiadam go na płytce :decayed:

Niedługo będzie druga część .

Opublikowano
odświeżę

zapowiada się ciekawy film :naughty:

ale bym z chęcią tam pojechał

Daje do myślenia...

Chętnie bym tam pojechał , tyle ze nie mam teraz możliwości.... :(

A tak nawiasem:

http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/wyjazd-czarnobyla-weekend-majowy-258205/

Opublikowano

Ciekaww wycieczka, też rozważe wyjazd. jeśli tylko z pracą pogodzę. Już kilka lat temu mocno się tym interesowałem i szukałem wielu informacji, ale takich rzetelnych, a nie z "Faktów". Powstało już wiele raportów najróżniejszej narodowości udowadniających niepotrzebne wysiedlenie Prypeci. Media rozdmuc**ją co jakiś czas ten Czarnobyl, a tak na prawdę niewiele osób ucierpiało. Są tereny w Polsce, gdzie na polu jest większe promieniowanie niż było kilka dni po wybuchu w okolicach Prypeci :). Polecam ten raport, ma bogatą bibliografię, którą można sprawdzić w bibliotekach itp...

Czarnobyl - skutki zdrowotne

Opublikowano

Z tego co wiem są miejsca w Polsce gdzie promieniowanie jest porównywalne co do prypeci. Chyba nawet w Warszawie. Oglądałem kiedyś film w którym gościu porównywał promieniowanie w Polsce i to z Prypeci, co ciekawe w paru "miastach" promieniowanie było dużo większe niż w Prypeci. Ale wiadomo, psychika człowieka jest silniejsza :decayed:

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Pan od filmu alone in the zone wypuścił jakiś czas temu drugą część. Zastanawiacie się pewnie dlaczego wujek google milczy :naughty: Otóż pan który film nakręcił zrobił sobie mega zabezpieczenie tylko dla niego widoczne. Imię, Nazwisko oraz adres kupującego. Także pooglądane. :whistling: