hajper Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Czarna choinka vel. pachnące drzewko to podstawowy element auta Ostatnio z braku czarnej powiesiłem pomarańczową i mam zapach jak w.... taryfie
freon Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 dlatego ambipura zakładam na wylot na nogi pasażera Nic nie widać a zapach czuć aaaa, dobre dobre :th:
Młody Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 dlatego ambipura zakładam na wylot na nogi pasażera Nic nie widać a zapach czuć aaaa, dobre dobre :th: Ciekaw jestem czy to się nie wylewa
slaweq Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 A ja mam pytanko do osób mających skóre... uzywacie zapachów?
kaj82 Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 Tak,różne Ambipury, a w czymś one przeszkadzają??
slaweq Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 Kaj nie mowie, że przeszkadzają ale mogą "zabić" zapach skórki
dawkol-d1 Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 Ciekaw jestem czy to się nie wylewa My tak u siebie mamy <wcześniej pisałem> nic się nie wylewa, zapach prawie nie widoczny, dodatkowo został zaczepiony opaskami zaciskającymi :]
Flyer Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 A ja mam pytanko do osób mających skóre... uzywacie zapachów? Ja nawet majac materialowa tapicerke w poprzednim aucie nie uzywalem niczego...
wustyle Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 wszystko tylko nie zapach do auta kompletna wiocha zadbane auto+czysty wlasciciel nigdy nie smierdzi
karolina Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 ja też wczoraj kupiłem new car jakaś polska firma i smierdzi no to tak jest jak sie kupuje w lidlu kupuj na stacjach benzynowych jest super ja tylko takiego uzywam pozdro A ja mam pytanko do osób mających skóre... uzywacie zapachów? no widze ze kolega ma autko z tego samego roku i czujesz jeszcze skore to masz niezlego nosa, bo niesadze zeby zapach tak dlugo sie utrzymal, w domu mam 4 lata skory i juz dawno uciekla woń, a dbam o nie!
felipe.avant Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 kolego popieram wiocha te wszystkie zapachy!! w maluchach lub taryfach mogą sobie dyndać na lusterku i śmierdzieć, dobra fura nie potrzebuje smierdzideł, czystoś jeszcze raz czystość, dobry spray do kokpitu oczywiście matowy i auto jest zawsze świeże, chyba że ktoś ma wędzarnie fajek to już nic nie pomoze dym wchodzi wszędzie, Pozrawiam
sosiek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Potwierdzam zdanie kolegów- wszystkie zapachy się chowają... AUDI i tak ma swój specyficzny zapach w środku, tego nie ma w innych autach!
Marekpl Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Niezmiennie "Orydżinal Wunderbaum Kokos" :> :> Ale jak sie kokpit czyści jakimś fajnym czyścidełkiem (matowym oczywiście) tez zapach zostaje fajny, tyle że dość krótko. A te zapachy "nowych aut" to sciema jakaś, nowe auta to śmierdzą w środku jak w sklepie rybnym dopóki ich czymś nie popsikają w salonach. Dlatego w automotivie probują produkować takie tapicerki i plastiki aby podczas nagrzewania się lub jakiego kolwiek utleniania się nie śmierdziały tak strasznie tylko były neutralne najlepiej.
mA4ciek Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 jak Wam śmierdzi to wypierzcie tapicerke, proszek karcher pachnie super. czarna choinka jest fajna, ale efekt krótkotrwały a plakowanie deski to grzech lepiej ją porządnie umyć
daniel_wwa Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Osobiscie goraco polecam ambi pur "anti tobacco", czy cos w tym stylu. Dla mnie mistrzostwo, choc sam nie pale
Rekomendowane odpowiedzi