Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kryzys w Twojej pracy?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby chciał to by miał :wink4:

Widzisz, niekoniecznie, wszystko zależy od okoliczności: z jakiego regionu pochodzi/gdzie szuka pracy; jakie ma wykształcenie; jaki ma zawód wyuczony, gdzie do tej pory pracował i co robił; jakie ma doświadczenie w tym, co robił; czy ma, a jeśli tak, to jakie referencje; czy ma czyste papiery (nic nie sugeruję oczywiście, ale z paragrafem 52 w świadectwie pracy raczej ciężkawo się szuka :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:) i tak dalej.

Opublikowano

ja nie mam pracy już z 8 miesiecy :sick3:

A można wiedzieć, kim jesteś z zawodu?

mechanik monter maszyn i urządzeń , i średnie pracowałem na utrzymaniu ruchu ale cieli etaty w obrębie 30 km złożyłem cv i nic same zwolnienia może w styczniu do Hiszpanii na 6 miesięcy wyjade na zbiory :)
Opublikowano

nie mówiłes że się dostałes do rządu PO :decayed: Bo chyba tylko polityk mógł taki wywód strzelic :hi:

Zwykły brygadzista jak widać też może :wink4:

Opublikowano

znam całą masę ludzi z Bydgoszczy co nie może znaleźć pracy .... i to nawet z wyższym wykształceniem co szukają pracy na produkcji

pracy jest mało ..... tej za więcej jak najniższa krajowa, a umowa na "pełen etat" chyba wyszła z mody,wszędzie "na zlecenie" dają :decayed:

Opublikowano

weż nie pie...... wszyscy nie mają pracy w regionie nawet po Studiach !!!!!!
Opublikowano

u mnie w pracy cały czas są otwarte wakaty i jakoś od kilku miesięcy nie możemy nikogo znaleźć

http://www.flextronics.com/about_us/tczew/WebPages/recruiting.aspx

cały czas potrzeba inz testu, inz naprawa, techników napraw.

Opublikowano

W sumie może macie rację, choć w rejonie w którym ja mieszkań jest od groma, w dużych miastach jest gorzej pod tym względem. Więc jeśli się zbulwersowałes to przepraszam :)

Opublikowano

u mnie w pracy cały czas są otwarte wakaty i jakoś od kilku miesięcy nie możemy nikogo znaleźć

http://www.flextronics.com/about_us/tczew/WebPages/recruiting.aspx

cały czas potrzeba inz testu, inz naprawa, techników napraw.

do Tczewa mam 70 km ale dzięki składam cv[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 18:52_________________________________________________

W sumie może macie rację, choć w rejonie w którym ja mieszkań jest od groma, w dużych miastach jest gorzej pod tym względem. Więc jeśli się zbulwersowałes to przepraszam :)

moge wiedzieć w jakim regionie mieszkasz ?
Opublikowano

Kępno :) w obrębie 20km są setki firm stolarskich, takie małe zagłębie meblowe :)

Opublikowano

U mnie od 3 lat z kryzysu wychodzą :)i wyjść nie mogą

W poprzednim roku zakładane zyski miały oscylować w okolicach 6mln

skończyło się na 10mln zysku no ale niestety prezes leśny dziadek mówi(pieprzy)że kryzys...

Podejrzewam,że niektóre firmy na kryzysie innych firm wiele zyskują...

Opublikowano

:hi: a był ktoś w aptece w ciągu ostatnich kilku dni :shocked:

oj nie chciałbym być po przeszczepie czegokolwiek albo mieć problemów z ciśnieniem, leki podrożały kilka tys procent, zlikwidowali refundacje, albo kupić leki przeżyć a później z głodu umrzeć - nie wiem jak emeryci (co mają 800zł, przetyrali całe życie, schorowani) dadzą radę z tym co wyrabiają...

ps. wykształcenie od dłuższego czasu to za mało...(a nawet staż i specjalizacja to też nie wszystko :angry:) pozdro z lubelskiego

Opublikowano

Ja sprzedaje nowe samochody (Fordy) i mamy ogólnie najgorszy rok jeśli chodzi o sprzedaż :mysli: Listopad gdzie są podwójne podatki i firmy szukają kosztów był ogólnie mówiąc tragiczny :wallbash:

Opublikowano

A ja pracuje w IC no i ta firma radi sobie za***iście :wink4: Wiem ze to moloch i rzesza analitykow siedzi i ogarnia finanse i ruchy firmy ale i place sa dobre no i oczywiscie umowy na stale a nie jakies kombinacje :wink4: za 8h pracy i 12 nadgodzin ostatnia wyplata 3,5k :wink4:

Opublikowano

A ja pracuje w IC no i ta firma radi sobie za***iście :wink4: Wiem ze to moloch i rzesza analitykow siedzi i ogarnia finanse i ruchy firmy ale i place sa dobre no i oczywiscie umowy na stale a nie jakies kombinacje :wink4: za 8h pracy i 12 nadgodzin ostatnia wyplata 3,5k :wink4:

to ładna pensja ale to na rękę??

Opublikowano

to ładna pensja ale to na rękę??

no tak :wink4: I oczywiscie skladki od 100% sa odprowadzane czyli brutto niecale 5k wychodzi :wink4: Ale srednio pensje okolo 2,5k-3kzl sie wahaja :wink4: Za biurkiem juz niestety mniej :decayed: Dla mnie to dobra polityka ze za fizyczna prace dostaje sie wiecej :good:

Opublikowano

Wandej co to te IC ??;)

Opublikowano

Intercooler :polew:

Opublikowano

Wandej co to te IC ??;)

Inter Cars :decayed: prezo w tym roku na wiosne zgarnial 250k zl dziennie bo tyle towaru szlo :gwizdanie: Jezdzi RS6 C6 i jeszcz porshe jakies ma :wink4: