darecy Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 A jak wzięłem dzisiaj starego iPada na iOS6... To potwierdzam że siódemka, jest lepsza plyniejsza, mniej sie zacina, bateria jest lepiej podtrzymywana, safari dobrze biega i nawet juz te kolory nie przeszkadzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Na IP 4 jest kicha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 To załatwiać IP5, ios7 idealnie pasuje, po kilku dniach już nie widzę różnicy w szacie graficznej w porównaniu do ios6 Wyklepane na Variofonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Koledzy jak sie ściąga z itunes? Mam hasło, gdzie wpisuje jak coś darmowego ściągam, jednak kupiłem sobie kartę doladowujaca iTunes za 15 euro i co? Gdzie to wprowadzić, jak aktywować? Jak juz klikne w coś co jakieś tam centy kosztuje to za chwile wpisuje to swoje hasło, i za chwile wskakuje kolejne okno i dwa pytania np jaki był twój pierwszy samochód albo gdzie poznali sie twoi rodzice I co mam do starego zadzwonic sie zapytać czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Koledzy jak sie ściąga z itunes? Mam hasło, gdzie wpisuje jak coś darmowego ściągam, jednak kupiłem sobie kartę doladowujaca iTunes za 15 euro i co? Gdzie to wprowadzić, jak aktywować? Jak juz klikne w coś co jakieś tam centy kosztuje to za chwile wpisuje to swoje hasło, i za chwile wskakuje kolejne okno i dwa pytania np jaki był twój pierwszy samochód albo gdzie poznali sie twoi rodzice I co mam do starego zadzwonic sie zapytać czy co? Powiedz, że nie mówisz poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roae Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Koledzy jak sie ściąga z itunes? Mam hasło, gdzie wpisuje jak coś darmowego ściągam, jednak kupiłem sobie kartę doladowujaca iTunes za 15 euro i co? Gdzie to wprowadzić, jak aktywować? Jak juz klikne w coś co jakieś tam centy kosztuje to za chwile wpisuje to swoje hasło, i za chwile wskakuje kolejne okno i dwa pytania np jaki był twój pierwszy samochód albo gdzie poznali sie twoi rodzice I co mam do starego zadzwonic sie zapytać czy co? ja pitole:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Cieżko odpowiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Cieżko odpowiedzieć? Zadzwoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 To był żart z tym starym dla nieogarnietych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Ma ktos Ios 7.0.2??Lepiej cos?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Lepiej, ale jak masz czwórkę to odpuść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 mam 4s . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 ja mam 7.0.2, na piątce super. na czwórce gorzej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Na 4s tez przycina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Panowie warto przesiadać się z IP4 na IP4S? Wiem, że jedyne różnice między wymienionymi to 2 rdzenie i lepszy aparat tego drugiego. Czy jednak gra warta jest świeczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Lepsza grafika w 4s ale lepiej już 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bartek_ Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Na 4s tez przycina Nic nie przycina na 4S! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 To bedziemy sie licytować, mi przycina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 To zrób jeszcze raz softa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 k**wa już nie można powrócić do IOS 6! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi