Chuck Norris Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 I tak zawias nie może pracować przy takim spasie, więc po co się martwić czy te od busa też nie jebną w drodze, ładuj poli, mi się nic z tym nie dzieje, a już z rok tak jeżdże .
czorny_07 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2014 I tak zawias nie może pracować przy takim spasie, więc po co się martwić czy te od busa też nie jebną w drodze, ładuj poli, mi się nic z tym nie dzieje, a już z rok tak jeżdże . tą kozą na poli?
Chuck Norris Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 I tak zawias nie może pracować przy takim spasie, więc po co się martwić czy te od busa też nie jebną w drodze, ładuj poli, mi się nic z tym nie dzieje, a już z rok tak jeżdże . tą kozą na poli? Nie no tam nie ma po co , w jettcie mam poli.
czorny_07 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2014 te co mam teraz ładnie tłumią jade tylko na raceism i vag event, a na oem, mam nadzieje, że już na powietrzu
slepy Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 te co mam teraz ładnie tłumią jade tylko na raceism i vag event, a na oem, mam nadzieje, że już na powietrzu fak ju:decayed: ja dzisiaj doładowałem trochę towaru do bagaja i na tylne fotele, i nadkola z tyłu siadły na oponach jak i na tych odbojach z golfa:facepalm:, musze podkręcić trochę gwint bo teraz buda siedzi na samych odbojach a nie na sprężynie i to chyba dlatego:facepalm:
czorny_07 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2014 te co mam teraz ładnie tłumią jade tylko na raceism i vag event, a na oem, mam nadzieje, że już na powietrzu fak ju:decayed: ja dzisiaj doładowałem trochę towaru do bagaja i na tylne fotele, i nadkola z tyłu siadły na oponach jak i na tych odbojach z golfa:facepalm:, musze podkręcić trochę gwint bo teraz buda siedzi na samych odbojach a nie na sprężynie i to chyba dlatego:facepalm: padaka, może rozpruło Ci bycze moje auto czeka sobie na event, do tego czasu go nie ruszam
slepy Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 te co mam teraz ładnie tłumią jade tylko na raceism i vag event, a na oem, mam nadzieje, że już na powietrzu fak ju:decayed: ja dzisiaj doładowałem trochę towaru do bagaja i na tylne fotele, i nadkola z tyłu siadły na oponach jak i na tych odbojach z golfa:facepalm:, musze podkręcić trochę gwint bo teraz buda siedzi na samych odbojach a nie na sprężynie i to chyba dlatego:facepalm: padaka, może rozpruło Ci bycze moje auto czeka sobie na event, do tego czasu go nie ruszam no musze go jutro podnieść i obadać co i jak:wink:, ale chyba są całe bo niby siedzi prawie ze na oponie, a przeleciałem 30km i nadkola zimniutkie czyli nie trze:grin:, no ale i tak trzeba coś przykombinować
czorny_07 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2014 ogólnie stwierdzam, że żeby był beton, to tylko rura guma/strukltura zawsze Ci sie coś ugnie
slepy Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 ogólnie stwierdzam, że żeby był beton, to tylko rura guma/strukltura zawsze Ci sie coś ugnie no dokładnie, i po h*j ja gwint regenerowałem:grin:, podkręce ten gwint żeby choć trochę siedział na sprężynie, no i bedzie chyba tylko 2 osobowe:grin:
Krycha Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 czorny czemu nie wysyłasz amorków cześkowi ? gadałem z nim dzisiaj to zapomniał o Tobie wyślij mu i niech leżą na półce bo ktoś ci się wj***e w kolejkę hehehe
czorny_07 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2014 czorny czemu nie wysyłasz amorków cześkowi ? gadałem z nim dzisiaj to zapomniał o Tobie wyślij mu i niech leżą na półce bo ktoś ci się wj***e w kolejkę hehehe Kupiłem inny gwint bo mój wylany i czekam na niego :/
darek995 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jak ci mogl wylac jak nie pracowal ?
czorny_07 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2014 5 dni do raceism, montaż czas start
duffy Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 te te, naklejka/zawieszka powinna być na końcu, masz juz całą instalkę?
zibun Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 gruby projekt:) jest czego gratulować !!! Nice:)
Duds Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 te te, naklejka/zawieszka powinna być na końcu, masz juz całą instalkę? ma :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi