aaaPablo Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Na czerwono... mi też się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 8 milionów opcji jest na dekory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 krata burberry jest też w innych odcieniach? trochę Ci radio wjechało:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 To jaką folię zamawiasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 taką jak twoją ile metrów Ci zeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 50x127cm, ale musiałem dać podwójnie, starczyło na dwie warstwy i jeszcze zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 krata burberry jest też w innych odcieniach?trochę Ci radio wjechało:decayed: narazie tylko w takim. a radio rzeczywiście, troszkę mi wjechało w auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 krata burberry jest też w innych odcieniach?trochę Ci radio wjechało:decayed: narazie tylko w takim. a radio rzeczywiście, troszkę mi wjechało w auto ---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- polecam kierownice sline, odmładza wnętrze, a jadąc czujesz się jak sołtys mający 200km wiecęj:decayed: foty kalkulatorem na szybkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Na czarno..? Ale żeś teraz zrobił karawan z a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Na czarno..? Ale żeś teraz zrobił karawan z a4 co na czarno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Chodzi mi o dekory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Chodzi mi o dekory normalne przedliftowe, nie ruszane, tak wyszły zdjęcia:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 czorny posprzątaj ten bajzel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Chodzi mi o dekory normalne przedliftowe, nie ruszane, tak wyszły zdjęcia:facepalm: Hahaha.. No widzę, że serio kalkulator, myślałem, że żeś na czarno dekory obkleił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jihaad Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 taką jak twoją ile metrów Ci zeszło Mi starczyło 30x100, ale nie ma miejsca na pomyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 16 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 czorny posprzątaj ten bajzel hola hola to było zdjęcie po rezaniu już błyszczy ---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:53 ---------- taką jak twoją ile metrów Ci zeszło Mi starczyło 30x100, ale nie ma miejsca na pomyłki. hahaha to nie dla mnie, potrzebuje większy arkusz:kox: ---------- Post dopisany 16-09-2012 at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany 08-09-2012 at 12:53 ---------- SPRZEDAM FELGI:decayed: Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Nareszcie będzie coś ciekawszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 16 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Nareszcie będzie coś ciekawszego? opcji jest dużo, monoblocki jak się trafią w dobrej cenie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Cena dla mnie, na PW raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Szalejesz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi