czorny_07 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 a dach polysk czy mat? mysle ze mat bo inaczej to wiocha:wink: myślałem o połysku, ale folia nie odda takiego połysku jakbym chciał, więc raczej mat:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 tylko mat:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 150x100 wystarcza na dach spokojnie. Wg mnie połysk na dachu to nie wiocha wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 150x100 wystarcza na dach spokojnie. Wg mnie połysk na dachu to nie wiocha wcale. z foli uzyskasz ew półmat, tak sądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 150x100 wystarcza na dach spokojnie. Wg mnie połysk na dachu to nie wiocha wcale. napisalem ze wiocha skoro ma slupki, trojkaty i lustra w macie a dach polysk, albo wszystko polysk albo mat 100x150 nie bede sie klucil ale chyba dach przy szybie przedniej ma wiecej jak 100:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 150x100 wystarcza na dach spokojnie. Wg mnie połysk na dachu to nie wiocha wcale. napisalem ze wiocha skoro ma slupki, trojkaty i lustra w macie a dach polysk, albo wszystko polysk albo mat 100x150 nie bede sie klucil ale chyba dach przy szybie przedniej ma wiecej jak 100:wink: Zgadza się, źle napisałem. Miało być 110cm. Dokładnie tam 107cm jest. Można wziąć 120x160 i napewno starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 A ja mam takie pytanie. Byłem u lakiernika i chciałem malować dokładki, a ten mi na to, że trzeba dać minimum 3 warstwy podkładu, że plastik nie jest przystosowany pod malowanie, że byle kamyk i mi płatami zacznie odchodzić lakier itd. Jak to z tym jest bo już sam nie wiem? zmien lakiernika..... bo ma malo doswiadczenia w malowaniu..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 A ja mam takie pytanie. Byłem u lakiernika i chciałem malować dokładki, a ten mi na to, że trzeba dać minimum 3 warstwy podkładu, że plastik nie jest przystosowany pod malowanie, że byle kamyk i mi płatami zacznie odchodzić lakier itd. Jak to z tym jest bo już sam nie wiem? zmien lakiernika..... bo ma malo doswiadczenia w malowaniu..... dropsone dobrze rzecze:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 fajne zmiany wykonałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 polift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 fajnie wyszło, ciężko było z tym przetłoczeniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 polift lift ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ---------- fajnie wyszło, ciężko było z tym przetłoczeniem? troche zabawy było, ale jak widać do zrobienia:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 http://i.imgur.com/398be.jpg dokładkę będziesz spawał ze zderzakiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 elegancko wyszło:naughty: jak przetłoczenie robiłes:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 http://i.imgur.com/398be.jpg dokładkę będziesz spawał ze zderzakiem? nie, bo planuje 59 - 60 cm i ew strace dokładke ---------- Post dopisany at 00:53 ---------- Poprzedni post napisany at 00:52 ---------- elegancko wyszło:naughty: jak przetłoczenie robiłes:slina: jape zakleiłem żywicą, a resztę szpachlą z włoknem szklanym, troche browara we krwi i rzezbi się, że aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Tylko zderzak przedni będzie z polifta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertjudi Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Finał będzie ciekawy szacunek za włożoną pracę.Powodzenia w modzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Tylko zderzak przedni będzie z polifta? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Tylko zderzak przedni będzie z polifta? tak Tylny u mnie 100zł Przemyśl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi