JawoR36 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Ledzióchy Ci się spodobały moje, powiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świstak. Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Mógłbyś nagrać filmik jak ta a4 chodzi? Ten silnik ciągle mi chodzi po głowie a chce zobaczyć jak to ryczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Mógłbyś nagrać filmik jak ta a4 chodzi? Ten silnik ciągle mi chodzi po głowie a chce zobaczyć jak to ryczy. nie bardzo mam czym, a jak mam nagrywać telefonem to się mija z celem, ryczenia na pewno nie pożałujesz, tylko, że wtedy o ciszy w środku też zapomnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świstak. Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 No posłuchał bym jak właśnie akurat twoja chodzi. Spróbuj telefonem moze akurat wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 on właśnie nagrał filmik i nie może bo nie ma konta na yt więc ja to wstawiłem trzymaj typie https://www.youtube.com/watch?v=SUTdkz1v-rg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świstak. Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Jak ten filmik był wstawiany w 2008 roku, a on 2.4 wsadzal w tym roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Jak ten filmik był wstawiany w 2008 roku, a on 2.4 wsadzal w tym roku... detektyw chodzi podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świstak. Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 A co mi z tego 'podobnie'? Posłuchał bym jak twoja pracuje a nie jakas inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Trzeba będzie się wiosną styknąć na jakąś kreskę, foty i soundchecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Trzeba będzie się wiosną styknąć na jakąś kreskę, foty i soundchecki na soundchecku raczej nie masz szans ale na sofcie mnie zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Trzeba będzie się wiosną styknąć na jakąś kreskę, foty i soundchecki Jawor nie wiedziałem że stukasz, aa to pewnie dlatego jesteś taki chudy:decayed: ---------- Post dopisany at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany at 21:07 ---------- nie wiem czy działa PW czorny ale tu napisze bo jakieś problemy mi wyskakują, a kiedy jest otwarcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Trzeba będzie się wiosną styknąć na jakąś kreskę, foty i soundchecki na soundchecku raczej nie masz szans ale na sofcie mnie zrobisz bez softa Cię zrobi jak chce Wiem co mówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Trzeba będzie się wiosną styknąć na jakąś kreskę, foty i soundchecki Jawor nie wiedziałem że stukasz, aa to pewnie dlatego jesteś taki chudy:decayed: ---------- Post dopisany at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany at 21:07 ---------- nie wiem czy działa PW czorny ale tu napisze bo jakieś problemy mi wyskakują, a kiedy jest otwarcie? VAGLUBUSKI.PL • Zaloguj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Trzeba będzie się wiosną styknąć na jakąś kreskę, foty i soundchecki na soundchecku raczej nie masz szans ale na sofcie mnie zrobisz Szpoko szpoko, środkowy wylatuje i downpipe będzie Trzeba będzie się wiosną styknąć na jakąś kreskę, foty i soundchecki Jawor nie wiedziałem że stukasz, aa to pewnie dlatego jesteś taki chudy:decayed: A no Trzeba będzie się wiosną styknąć na jakąś kreskę, foty i soundchecki na soundchecku raczej nie masz szans ale na sofcie mnie zrobisz bez softa Cię zrobi jak chce Wiem co mówię I dobrze mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Mógłbyś nagrać filmik jak ta a4 chodzi? Ten silnik ciągle mi chodzi po głowie a chce zobaczyć jak to ryczy. przeca masz 2.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Mógłbyś nagrać filmik jak ta a4 chodzi? Ten silnik ciągle mi chodzi po głowie a chce zobaczyć jak to ryczy. przeca masz 2.8 mu chyba bardziej chodzi o dźwięk na przelocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Super projekt Ja wiem z autopsji że z 2.4 krótka droga do 2.8 Tobie też auto się lekko buja przy przygazuwce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Super projekt Ja wiem z autopsji że z 2.4 krótka droga do 2.8 Tobie też auto się lekko buja przy przygazuwce ? Buja się w zakresie obrotów 5 - 6 tys, ale to raczej normalne, w końcu to V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Przyjemne uczucie A zauważyłeś gorsze prowadzenie po obciążeniu przodu v-aukom ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Przyjemne uczucie A zauważyłeś gorsze prowadzenie po obciążeniu przodu v-aukom ? To w 1.6 było jakiekolwiek prowadzenie? 1.6 jest nawet gorzej o sytuację śmiertelną, w Polsce mało dróg, gdzie ten potwór mógł się rozpędzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi