czorny_07 Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 zajeździłes 2.4? Jadł olej i pocily sie osłony zaworów, wiec najtańsza opcja była zmiana ---------- Post dopisany at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany at 20:37 ---------- co z głowicami? Już nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 co z głowicami? ja mam fajne głowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 No wlasnie glowice mozna zaaplikowac do 2,7bit ale co sie konkretnie stalo? Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 to będzie supercharged 2.8 FWD?? Dej boże tylko proste drogi, bez zakrętów:decayed: chyba supercharczec :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 co z głowicami? ja mam fajne głowice ja już nie mam pieniędzy na twoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 No wlasnie glowice mozna zaaplikowac do 2,7bit ale co sie konkretnie stalo?Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka no przecież napisał ryj andrzej z japka nabazgrolił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Nie odczytałam w amoku odpowiedzi Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 I co tam w temacie cos ruszyło ?)Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 zapomniałem zupdateowac wątek, na pokład wjechało 2.8 APR teraz zostało jedynie http://www.forum.alfaholicy.org/attachments/tuning_mechaniczny/11237d1275687674-chip_tuning_mapy-g2_001.jpg paczka już idzie Do zestawu dołącz korek wstydu, bo na spoty będziesz jeździł na lawecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 co z głowicami? Zabrałem i wywiozłem na złom Tylko czekać aż następną moją V'kę zajeździ i będą głowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 No właśnie bo 2.4 od Ciebie było. Cos ten Czorny ma ciężka nogę Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 może troche odgrzeje kotleta, bo mikołaj w tym roku był bardzo hojny wpadło 2din, tylko nie wiem jaki kredens tu wrzucic, mysle o navigation plus:eusathink: do tego zderzak esowy na przód ma to wyjść mniej więcej tak, tylko zamiast blendy na rejestracje będzie gładkoooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Elegancko:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesik Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jkbys chcial navi plus to mam sprawna z a6 dx za 300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jkbys chcial navi plus to mam sprawna z a6 dx za 300 pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 dorzuc 300zł i kup radio a nie poperdółke:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 dorzuc 300zł i kup radio a nie poperdółke:wink: zależy mi raczej na ori wyglądzie, a rnsd u krissa daje pokaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 to kup odrazu ze zmieniarka bo tak będziesz tylko radia słuchał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 to kup odrazu ze zmieniarka bo tak będziesz tylko radia słuchał sie kupi zmieniarke usb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 w sumie 6x99tracków starczy tylko nie wrzucaj setów bo sie zawiesza i nie widzi wszystkich piosenek:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 w sumie 6x99tracków starczy tylko nie wrzucaj setów bo sie zawiesza i nie widzi wszystkich piosenek:decayed: potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi