Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B6 AVB] Przycisk ESP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Listwy ozdobnej nie musisz sciagac :wink4: wystarczy dwoma rekami chwycic za ta listwe nizej i pociagnac do siebie mocno :)

Opublikowano

Czy do demontażu tej nakładki nad schowkami, trzeba zdejmować listwę ozdobną ?

Jakiego narzędzia użyć (oprócz serwisowego) ?

Tam jest dość wąska szczelina by coś wsadzić do podważenia, boję się uszkodzić (powgniatać) listwę ozdobną aluminiową.

nie nic nie robisz z listwa ozdobna,ja nie umialem sobie poradzic i wyciagalem tez rns-e ale wymienialem wszystkie mocowania procz tego ktore mocuje holder na napoje

Opublikowano

Zrobione, dorobiłem sobie "narzędzie serwisowe".

Samymi rękami nie wyobrażam sobie tego zdemontować.

Opublikowano

Panowie będzie ktoś z Was na tyle miły i zrobi jakieś foto tych zatrzasków z wizytownika i uchwytu na napoje? Ni cholery nie widzę tam tych zapadek.

Opublikowano

Panowie będzie ktoś z Was na tyle miły i zrobi jakieś foto tych zatrzasków z wizytownika i uchwytu na napoje? Ni cholery nie widzę tam tych zapadek.

schowek01a.jpg

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

Namierzył ktos moze numery lub z jakiego rocznika zamowic przyciski i szufladke na napoje do b6 z chromowanymi paseczkami?? moze ktos ma takowe w orginale i podalby vin na pw zebym sobie w aso zamowił. :mysli:

Opublikowano

przypuszczam, że nikt nie używał ale zastanów się jak zgrabnie okleisz przycisk wzdłuż krawędzi żeby to jakoś wyglądało...naklejka jest płaska więc jak zaczeniesz zawijać na krawędziach przycisku to wyjdą załamania.

Opublikowano

Kupiłem tę nalepkę. Mam cały wytarty przycisk więc doszedłem do wniosku, że lepiej mieć naklejkę niż białe pole. Jeśli będzie bardzo źle wyglądało to zawsze można zerwać i wtedy kupić cały przycisk. 16zł to nie majątek. Jak ładnie wyjdzie to wrzucę fotę.

Pozdrawiam