H4mm3R Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 :dobry:jedzie ktoś na tego spota ? Chyba Jo
sirred Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 drogie Panie uciekam, fona mojego co po niektórzy mają więc jak coś to call my baby
A4 Mario Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Dajcie jakies info o tym zlocie co gdzie jak bo nie mam FB ...
H4mm3R Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 To jest w Nędzy w tym ośrodku aqua coś tam...
Arturoo Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Dajcie jakies info o tym zlocie co gdzie jak bo nie mam FB ... no to jak raz siedzisz w domu
A4 Mario Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Brak konkretnych info podpowiada mi że to jakaś mikro impreza ... :whistling: druga sprawa wiem ile jest miejsca w aqua braxie na auta ...
seves Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 :dobry:jedzie ktoś na tego spota ? ten teraz to by wszedzie jezdzil coś w tym jest
H4mm3R Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Brak konkretnych info podpowiada mi że to jakaś mikro impreza ... :whistling: druga sprawa wiem ile jest miejsca w aqua braxie na auta ... Nędza - Szymocice, lepsze to niż w domu gnić w taką pogodę..
A4 Mario Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Brak konkretnych info podpowiada mi że to jakaś mikro impreza ... :whistling: druga sprawa wiem ile jest miejsca w aqua braxie na auta ... Nędza - Szymocice, lepsze to niż w domu gnić w taką pogodę.. Ale dalej nie wiem co to za zlot kto organizuje itd ??? Zlot ogólny ludzi ze wsi czy tylko bmw czy co ?????? Zamiast spamować dajcie konkretne info
H4mm3R Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Brak konkretnych info podpowiada mi że to jakaś mikro impreza ... :whistling: druga sprawa wiem ile jest miejsca w aqua braxie na auta ... Nędza - Szymocice, lepsze to niż w domu gnić w taką pogodę.. Ale dalej nie wiem co to za zlot kto organizuje itd ??? Zlot ogólny ludzi ze wsi czy tylko bmw czy co ?????? Zamiast spamować dajcie konkretne info Zlot ogólny, chłopaki jakiś filmik kręcą.
seves Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Mario my tez nie wiemy ale jedziemy krotko - z godzinke tam posiedzimy - wstepnie ok 13 na miejscu od nas jak mi Hammer przeliczyl ok 5furek bedzie... Ja szybko wracam bo potem biore rowerek i ide cos pokrecic
dydo85 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 jo jada, chociaż na chwile bo na 18 idę do roboty, może ktoś chce się zamienić
A4 Mario Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zapodajcie po powrocie jakies foto ...
Arturoo Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Brak konkretnych info podpowiada mi że to jakaś mikro impreza ... :whistling: druga sprawa wiem ile jest miejsca w aqua braxie na auta ... Nędza - Szymocice, lepsze to niż w domu gnić w taką pogodę.. Ale dalej nie wiem co to za zlot kto organizuje itd ??? Zlot ogólny ludzi ze wsi czy tylko bmw czy co ?????? Zamiast spamować dajcie konkretne info Zlot ogólny, chłopaki jakiś filmik kręcą. czyli kiepska akcja i dużo bohaterów
sirred Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 no i cholefka pieczona daj tu babie Rs6 to Ci z mandatem wroci jeronie jasny baba noob oczywiscie za szybkosc dostala... rzekla: bo ona tej szybkosci nie czuje jeszcze lol
Rekomendowane odpowiedzi