Polko_V Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 PolkoV jak jedziesz do Kamienia, tzn. jedziesz najpierw na zbiórkę skąd wszyscy ruszają czy jak? Tak się zastanawiam czy czasem też nie jechać. tak...wpadam na A1 i "wio myszata" na Scanie:wink:
seves Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 seves na pocieszenie.. mnie też objechała ibiza Hammerku to prawdopodobnie była ta sama bo jeździł tam i z powrotem
#Przemo# Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 W trakcie majówki robicie spota tzn 02.05?
sirred Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 No Gruzin daje radę. Słyszałem, że wypowiadał się gdzieś że ma nadzieję że zauważą go w Hollywood Dajcie lepiej filmik z wypalania paliwa w RS6 Bitte nie dobry filmik nie dobry, nie ma co oglądać
Orzeszek Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 a filmik miał nie trafić do neta to nie ja. I operator jakiś nie bardzo:grin:
neimaD Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Panowie kto wybiera się do Kamienia z okolic SJZ, SCI, SPS itp? szczerze nie znam drogi i bym z jego mością pojechał w peletonie ;]
Polko_V Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Panowie kto wybiera się do Kamienia z okolic SJZ, SCI, SPS itp? szczerze nie znam drogi i bym z jego mością pojechał w peletonie ;] to pojedziesz sam i będziesz błądził, bo SZO nie wymieniłeś...
stanley Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Panowie kto wybiera się do Kamienia z okolic SJZ, SCI, SPS itp? szczerze nie znam drogi i bym z jego mością pojechał w peletonie ;] http://a4-klub.pl/slaskie-91/auto-master-show-28-kwietnia-lotnisko-kamien-slaski-270747/
neimaD Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Panowie kto wybiera się do Kamienia z okolic SJZ, SCI, SPS itp? szczerze nie znam drogi i bym z jego mością pojechał w peletonie ;] to pojedziesz sam i będziesz błądził, bo SZO nie wymieniłeś... Oj tam, oj tam SZO zalicz sie do itp skąd startujesz? Wysyłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio za pomocą Tapatalk 2
srb38vx Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 dzięki za wczorajszego spota krzychu dzięki za przejaszczka autko trocha ci to lepi jedzie niż mój,pewnie jak centralny IC założa to cie objada :grin:
Polko_V Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Panowie kto wybiera się do Kamienia z okolic SJZ, SCI, SPS itp? szczerze nie znam drogi i bym z jego mością pojechał w peletonie ;] to pojedziesz sam i będziesz błądził, bo SZO nie wymieniłeś... Oj tam, oj tam SZO zalicz sie do itp skąd startujesz? Wysyłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio za pomocą Tapatalk 2 z SZO... i będę turlał dropsa A1 na "scanię'
A4 Mario Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Pany to po wczoraj nabieracie szacunku do seatow...
Polko_V Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Pany to po wczoraj nabieracie szacunku do seatow...
Rekomendowane odpowiedzi