dydo85 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Pucek dzięki wielkie za podrzucenie mnie na spota
neimaD Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Panowie kto wybiera się do Kamienia z okolic SJZ, SCI, SPS itp? szczerze nie znam drogi i bym z jego mością pojechał w peletonie ;] to pojedziesz sam i będziesz błądził, bo SZO nie wymieniłeś... Oj tam, oj tam SZO zalicz sie do itp skąd startujesz? Wysyłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio za pomocą Tapatalk 2 z SZO... i będę turlał dropsa A1 na "scanię' To może spotkamy sie gdzieś i razem polecamy? Wysyłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio za pomocą Tapatalk 2
Pucek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Pucek dzięki wielkie za podrzucenie mnie na spota Luuuz Odnośnie niedzielnego wyjazdu, ja muszę jechać przez miasto bo trzeba zatankować
seves Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Pucek dzięki wielkie za podrzucenie mnie na spota Luuuz Odnośnie niedzielnego wyjazdu, ja muszę jechać przez miasto bo trzeba zatankować Pucek to jak cos to o 8:15 na parkingu pod Rudą przy carrefourze
Polko_V Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Panowie kto wybiera się do Kamienia z okolic SJZ, SCI, SPS itp? szczerze nie znam drogi i bym z jego mością pojechał w peletonie ;] to pojedziesz sam i będziesz błądził, bo SZO nie wymieniłeś... Oj tam, oj tam SZO zalicz sie do itp skąd startujesz? Wysyłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio za pomocą Tapatalk 2 z SZO... i będę turlał dropsa A1 na "scanię' To może spotkamy sie gdzieś i razem polecamy? Wysyłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio za pomocą Tapatalk 2 8.10 - max 8.15 na wlocie na A1 Świerklany:wink: a potem jak nie będzie żadnej duszyczki to..."wio myszata":wink:
Pucek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Pucek dzięki wielkie za podrzucenie mnie na spota Luuuz Odnośnie niedzielnego wyjazdu, ja muszę jechać przez miasto bo trzeba zatankować Pucek to jak cos to o 8:15 na parkingu pod Rudą przy carrefourze Nie jeżdżę z furami które mają 300+
sirred Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ja tu od nie dawna jestem w Wami waszystkimi ale widze ze temat Spoty Zory najbardziej zyciem tetni!!!! co mnie niezmiernie cieszy Damy jutro czadu na spotkaniu ja juz kamery mam gotowe. OGIEŃ NA DACHU PAPA GORE!!!
seves Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Nie jeżdżę z furami które mają 300+ nie pier_ol bądź tam:wink: Będzie Krzysiek i jego kumpel w A6:wink:
Polko_V Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ja tu od nie dawna jestem w Wami waszystkimi ale widze ze temat Spoty Zory najbardziej zyciem tetni!!!! co mnie niezmiernie cieszy Damy jutro czadu na spotkaniu ja juz kamery mam gotowe. OGIEŃ NA DACHU PAPA GORE!!! ..."OGIEŃ NA DACHU PAPA GORE!!!...a TERA SPŁYWO"...
seves Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ja tu od nie dawna jestem w Wami waszystkimi ale widze ze temat Spoty Zory najbardziej zyciem tetni!!!! co mnie niezmiernie cieszy Damy jutro czadu na spotkaniu ja juz kamery mam gotowe. OGIEŃ NA DACHU PAPA GORE!!! ten avatar masz za***isty, cieszę się że moja furka się załapała nie mogę się doczekać jak te filmiki z Twojej kamerki wyjdą
A4 Mario Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ja tu od nie dawna jestem w Wami waszystkimi ale widze ze temat Spoty Zory najbardziej zyciem tetni!!!! co mnie niezmiernie cieszy Damy jutro czadu na spotkaniu ja juz kamery mam gotowe. OGIEŃ NA DACHU PAPA GORE!!! T akie nastawienie mi sie podoba...
sirred Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 5 piwo robi takie nastawienie, wiem ze 5 to nie duzo, no coz glowe mam slaba ale... silnik to nadrabia
Polko_V Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ...i dobranoc kto nie musi ten nie wstaje, lecz ja musze o 6 wstać
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ...i dobranoc kto nie musi ten nie wstaje, lecz ja musze o 6 wstać pozdrów Ewke
Polko_V Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 no właśnie...zaraz będę się wtulał do NIEJ:decayed: ...pozdrowię
seves Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 5 piwo robi takie nastawienie, wiem ze 5 to nie duzo, no coz glowe mam slaba ale... silnik to nadrabia hahaha to wymyśl coś tak co jutro na trzeźwo Ci nastawienie nie zniknie:decayed:
sirred Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 moja żona mam misje ma 70km na to aby moje nastawienie zmienić na bojowe
Orzeszek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Chłopaki ,miłej zabawy jutro , owocnych startów , ma być mokro czyli:quattro: górą
Rekomendowane odpowiedzi