seves Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 jutro mone by a-sexa umycjadymy ? ko jedzie ? e-Godw Niezaleny Serwis Spoecznoci Gminy Godw - News: Gumball 3000 pomknie przez nasz gmin o zesz ile ja juz filmikow z tych edycji obejrzalem nawet sie kiedys na ragerace wybieralem a to słaba namiastka ja jadę na pewno tylko zbieżność kurw muszę ustawić po wczorajszym modzeniu:kox: jakbym wiedział o gumball to bym na starym zawiasie smigal Co do przejazdu to ja proponuje gdzies np w gliwicach (albo lepiej przy zjezdzie na knurow na parkingu) ich trafic i ew. przejechac z nimi całą A1 i filmiki nakrecic z trasy:kox::kox::kox:
m3rvin Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 jutro mone by a-sexa umycjadymy ? ko jedzie ? e-Godw Niezaleny Serwis Spoecznoci Gminy Godw - News: Gumball 3000 pomknie przez nasz gmin o zesz ile ja juz filmikow z tych edycji obejrzalem nawet sie kiedys na ragerace wybieralem a to słaba namiastka ja jadę na pewno tylko zbieżność kurw muszę ustawić po wczorajszym modzeniu:kox: jakbym wiedział o gumball to bym na starym zawiasie smigal Co do przejazdu to ja proponuje gdzies np w gliwicach (albo lepiej przy zjezdzie na knurow na parkingu) ich trafic i ew. przejechac z nimi całą A1 i filmiki nakrecic z trasy:kox::kox::kox: se pisza z tobą na wspólno jazda mom fajno kamerka ta gopro hero 3
H4mm3R Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 jutro mone by a-sexa umycjadymy ? ko jedzie ? e-Godw Niezaleny Serwis Spoecznoci Gminy Godw - News: Gumball 3000 pomknie przez nasz gmin o zesz ile ja juz filmikow z tych edycji obejrzalem nawet sie kiedys na ragerace wybieralem a to słaba namiastka ja jadę na pewno tylko zbieżność kurw muszę ustawić po wczorajszym modzeniu:kox: jakbym wiedział o gumball to bym na starym zawiasie smigal Co do przejazdu to ja proponuje gdzies np w gliwicach (albo lepiej przy zjezdzie na knurow na parkingu) ich trafic i ew. przejechac z nimi całą A1 i filmiki nakrecic z trasy:kox::kox::kox: se pisza z tobą na wspólno jazda mom fajno kamerka ta gopro hero 3 Ty tam do Knurowa na trening Krzysiek wpadnij ogarniemy zaległości
seves Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 w ogóle Grzesiek vel Polko dzięki za wczorajsze pomodzenie mojej furki i proszę o jeszcze
H4mm3R Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 w ogóle Grzesiek vel Polko dzięki za wczorajsze pomodzenie mojej furki i proszę o jeszcze Dalej wysoko stoi
seves Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 [o zesz ile ja juz filmikow z tych edycji obejrzalem nawet sie kiedys na ragerace wybieralem a to słaba namiastka ja jadę na pewno tylko zbieżność kurw muszę ustawić po wczorajszym modzeniu:kox: jakbym wiedział o gumball to bym na starym zawiasie smigal Co do przejazdu to ja proponuje gdzies np w gliwicach (albo lepiej przy zjezdzie na knurow na parkingu) ich trafic i ew. przejechac z nimi całą A1 i filmiki nakrecic z trasy:kox::kox::kox: se pisza z tobą na wspólno jazda mom fajno kamerka ta gopro hero 3 Krzysiek ale na kilka aut byśmy musieli śmigać bo ja mam już 2pasażerów brata i sirreda będą filmy bo krzyś też ma gopro:kox: Hammer kiedy odbierasz auto? ---------- Post dopisany at 12:28 ---------- Poprzedni post napisany at 12:06 ---------- w ogóle Grzesiek vel Polko dzięki za wczorajsze pomodzenie mojej furki i proszę o jeszcze Dalej wysoko stoi Hammer stoi właśnie za nisko i nie umia jeździć :grin::grin: bo mi ociero przy mocnym skręcie o coś i skręty na parkingu biera na 2 albo 3 razy lol
Arturoo Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Ja jutro biorę sie za tył...bo już k**wa wszyscy pode mną przejadą
seves Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Ja jutro biorę sie za tył...bo już k**wa wszyscy pode mną przejadą :grin::grin: co za gośc lol
Arturoo Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 seves nie dość ,że byle 1.9 mnie objeżdża to nie dość ,że z boków to jeszcze pode mną śmigają
H4mm3R Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Hammer kiedy odbierasz auto? Nie wiem ---------- Post dopisany at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ---------- w ogóle Grzesiek vel Polko dzięki za wczorajsze pomodzenie mojej furki i proszę o jeszcze Dalej wysoko stoi Hammer stoi właśnie za nisko i nie umia jeździć :grin::grin: bo mi ociero przy mocnym skręcie o coś i skręty na parkingu biera na 2 albo 3 razy lol Tak mo być
A4 Mario Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Pany to ustalcie gdzie i o ktorej sie spotykamy jak tylko wyjde normalnie z pracy to postaram sie byc w miejscu zbiorki
badboy Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Pany ja też się piszę o której zbiórka ? i gdzie ? może kaś na drodze Świerklany - Mszana ? ---------- Post dopisany at 14:12 ---------- Poprzedni post napisany at 14:08 ---------- chcąc nie chcąc muszą pojechać objazdem, także ustawiłbym się gdzieś na drodze
Arturoo Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Pany ja też się piszę o której zbiórka ? i gdzie ? może kaś na drodze Świerklany - Mszana ? ---------- Post dopisany at 14:12 ---------- Poprzedni post napisany at 14:08 ---------- chcąc nie chcąc muszą pojechać objazdem, także ustawiłbym się gdzieś na drodze było wczoraj do Świerklan podjechać...koło Jendruli .......... tam stali i blokowali a tak serio to mi tam jedno gdzie sie ustawimy....można w szyku podjechać
Majkel Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 jak ogarne polerke do jutrzejszego popołudnia to też się melduje
badboy Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 [J5F-XDQ] Glympse tutaj gps koksa , gdzie aktualnie jest
#Przemo# Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 ja też bym się wybrał zobaczę jak się wyrobię z robotą
Ewka Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 w ogóle Grzesiek vel Polko dzięki za wczorajsze pomodzenie mojej furki i proszę o jeszcze A za zapełnienie żołądka?? :polew:
Rekomendowane odpowiedzi