seves Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 siema, w Żorach pierogami dupiło takiego gradu to nawet w tv jeszcze nie widziałem chyba że go ktoś ulepił ja wczoraj na furkę tylko z okna patrzyłem czy okna całe czy mam lecieć czymś zasłaniać i dopiero wieczorem zszedłem ale nic nie widać bo ciągle mokre a przetrzeć do sucha nie było kiedy
m3rvin Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 a umnie grad był lecz nie narobił tyle szkód (chociaż jutro to oblukam jeszcze ) co matka zjeżdżając z krawężnika (pourywane zaczepy z prawej strony zderzak-błotnik....)
#Przemo# Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 W czwartek ma być za to ładna pogoda a że mam wolne to zawitam do was na spota
Polko_V Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 W czwartek ma być za to ładna pogoda a że mam wolne to zawitam do was na spota ...no to ładnie...
Majkel Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 a ja w czwartek znowu na Niemcy cisne, ale tym razem nie do roboty... najwcześniej na jakimś spocie pojawie się za jakieś 5 tyg
Matek Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 elo z rana Sent from my LG-P700 using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi