Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] A6 C7 3.0TFSI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W A8 tez juz dawno były podswietlane klameczki :wink::decayed:

no tak, tylko A8 to nie 5tka ;-)

Opublikowano
Nice :kox: niedługo u mnie wlecą pewnie takie :wink:

hehe :)

powiem szczerze ze wnerwi amnie torche to ze audi przez ostatnie lata bylo torche z tyly z gadgetami i dopiero teraz dogonilo konkurencje.

Nightvision, hud, acc stop&go czy chociazby te ledy w klamkach - to wszystko juz bylo np w BMW dawno temu :-/

czy ja wiem niektore to takie gadzety wrecz troche obciachowe bez ktorych mozna zyc.

Opublikowano

oj tam oj tam... nie ma nieprzydatnych gadgetow - wszystkie sa niezbedne :decayed:

Opublikowano

sportowy dyferencjal , ceramika , to sa fajne gadzety :decayed:

Opublikowano

Kurde... 266 km/h i 5 tyś nieźle:slina:

Kuredu wrzuć fotki porównania led vs. biksenon :wink4:

Opublikowano
Kurde... 266 km/h i 5 tyś nieźle:slina:

Kuredu wrzuć fotki porównania led vs. biksenon :wink4:

niestety trzeba chwilę poczekać bo facet żonę skasował 5 dnia od odebrania tak że wyszła szkoda całkowita i czekam właśnie na kolejne scirocco, tym razem z dsg bo żona po jeździe moim autem nie chce już manuala

Opublikowano

fukan szit- nic się jej nie stało? :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

taki był:

e6940a07489d28a6med.jpg

żona powiedziała że nie chce teraz innego koloru jak niebieski i obdzwoniłem w sobotę 46 salonów vw i znalazłem jednego niebieskiego, który będzie za 2-3 tygodnie u nich, wszystko to samo w wyposażeniu tyle, że dodatkowo dsg i felga 18

Opublikowano

Ważne że się dobrze skończyło - fajny był :kox:

Opublikowano

niebieskie auta są pechowe :wallbash: :wallbash:

moja miała 4 stuczki niebieskim póżniej jej siostra też w niebieskim :wallbash:

Opublikowano
sportowy dyferencjal , ceramika , to sa fajne gadzety :decayed:

dyfer ok, ale ceramika na codzien i do miasta do sredni pomysl - ciezko dogrzac i na zimnej hamulcow praktycznie brak :facepalm:

Opublikowano

O kurcze no to szkoda bardzo:( Ale najważniejsze że nic żonie się nie stało, a auto będzie nowe i lepsze bo z DSG -zawsze trzeba znaleźć plusy w każdej sytuacji;)

Opublikowano

no to jestem wstępnie umówiony na program, czekam tylko na brata bo będzie miał wydech S6 i zobaczymy czy będzie różnica na hamowni między jednym a drugim, chłopaki twierdzą że jest szansa na 4xxKM także banana mam na samą myśl. jak będzie wydech blokował auto to zapodam coś innego a jak wystarczy od S6 to też zamawiam od razu.

a wszystko z zachowaniem gwarancji:)

Opublikowano
no to jestem wstępnie umówiony na program, czekam tylko na brata bo będzie miał wydech S6 i zobaczymy czy będzie różnica na hamowni między jednym a drugim, chłopaki twierdzą że jest szansa na 4xxKM także banana mam na samą myśl. jak będzie wydech blokował auto to zapodam coś innego a jak wystarczy od S6 to też zamawiam od razu.

to robisz to w ASO czy w jakiejś firmie co mają umowę z ASO czy jak to wygląda że gwarancji nie tracisz? 1.8 też możny by trochę poratować :decayed:

Opublikowano

to robisz to w ASO czy w jakiejś firmie co mają umowę z ASO czy jak to wygląda że gwarancji nie tracisz? 1.8 też możny by trochę poratować :decayed:

w firmie która ma umowę z ASO ale na takiej zasadzie że mają też hamownie swoją w serwisie jak i w sowim zakładzie

---------- Post dopisany at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany at 14:30 ----------

w firmie która ma umowę z ASO ale na takiej zasadzie że mają też hamownie swoją w serwisie jak i w sowim zakładzie

Opublikowano

no dobra umowa z ASO konkretnym ? bo co na to inne ASO - bo to chyba musi być umowa z importerem audi ? że w innym ASO ci nie powiedzą "A co to takie?"

Opublikowano

Robisz program czy boxa ? Jeśli program, to znaczyłoby, że coś się w końcu ruszyło w tym temacie bo jak do tej pory to trzeba było ecu od 3.0tfsi wysyłać do APR USA.

Gdzie i za ile ta przyjemność ?

BTW APR zaleca wymianę koła paska kompresora w S4 B8, nie wiem jak to się by miało do A6 C7:

http://www.goapr.com/products/pulley_30tfsi.html

Opublikowano

Nic sie nie ruszylo. Tylko APR modyfikuje soft, a kazda inna firma tuningowa sprzedaje boxy - wiec slabo.

Compsport podobno pracuje nad tym tematem, ale na razie cisza.

Opublikowano

Zaskoczyło mnie to, że kuredu napisał "program" dlatego pytam, bo może któreś aso ma jakieś dobre stosunki z audi i ma możliwość to zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...