Rosemeyer Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 W A8 tez juz dawno były podswietlane klameczki no tak, tylko A8 to nie 5tka ;-)
turdzi Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Nice niedługo u mnie wlecą pewnie takie hehe powiem szczerze ze wnerwi amnie torche to ze audi przez ostatnie lata bylo torche z tyly z gadgetami i dopiero teraz dogonilo konkurencje. Nightvision, hud, acc stop&go czy chociazby te ledy w klamkach - to wszystko juz bylo np w BMW dawno temu :-/ czy ja wiem niektore to takie gadzety wrecz troche obciachowe bez ktorych mozna zyc.
Rosemeyer Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 oj tam oj tam... nie ma nieprzydatnych gadgetow - wszystkie sa niezbedne
turdzi Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 sportowy dyferencjal , ceramika , to sa fajne gadzety
Arek956 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Kurde... 266 km/h i 5 tyś nieźle:slina: Kuredu wrzuć fotki porównania led vs. biksenon
126tomek Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Też właśnie z niecierpliwością czekam na porównanie LED vs Xenon.
kuredu Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Kurde... 266 km/h i 5 tyś nieźle:slina:Kuredu wrzuć fotki porównania led vs. biksenon niestety trzeba chwilę poczekać bo facet żonę skasował 5 dnia od odebrania tak że wyszła szkoda całkowita i czekam właśnie na kolejne scirocco, tym razem z dsg bo żona po jeździe moim autem nie chce już manuala
MARCIN607 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 fukan szit- nic się jej nie stało? :wallbash:
kuredu Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2012 taki był: żona powiedziała że nie chce teraz innego koloru jak niebieski i obdzwoniłem w sobotę 46 salonów vw i znalazłem jednego niebieskiego, który będzie za 2-3 tygodnie u nich, wszystko to samo w wyposażeniu tyle, że dodatkowo dsg i felga 18
dziadek Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Ważne że się dobrze skończyło - fajny był
MARCIN607 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 niebieskie auta są pechowe :wallbash: moja miała 4 stuczki niebieskim póżniej jej siostra też w niebieskim
Rosemeyer Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 sportowy dyferencjal , ceramika , to sa fajne gadzety dyfer ok, ale ceramika na codzien i do miasta do sredni pomysl - ciezko dogrzac i na zimnej hamulcow praktycznie brak
126tomek Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 O kurcze no to szkoda bardzo:( Ale najważniejsze że nic żonie się nie stało, a auto będzie nowe i lepsze bo z DSG -zawsze trzeba znaleźć plusy w każdej sytuacji;)
kuredu Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Opublikowano 25 Maja 2012 no to jestem wstępnie umówiony na program, czekam tylko na brata bo będzie miał wydech S6 i zobaczymy czy będzie różnica na hamowni między jednym a drugim, chłopaki twierdzą że jest szansa na 4xxKM także banana mam na samą myśl. jak będzie wydech blokował auto to zapodam coś innego a jak wystarczy od S6 to też zamawiam od razu. a wszystko z zachowaniem gwarancji:)
dziadek Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 no to jestem wstępnie umówiony na program, czekam tylko na brata bo będzie miał wydech S6 i zobaczymy czy będzie różnica na hamowni między jednym a drugim, chłopaki twierdzą że jest szansa na 4xxKM także banana mam na samą myśl. jak będzie wydech blokował auto to zapodam coś innego a jak wystarczy od S6 to też zamawiam od razu.a wszystko z zachowaniem gwarancji:) to robisz to w ASO czy w jakiejś firmie co mają umowę z ASO czy jak to wygląda że gwarancji nie tracisz? 1.8 też możny by trochę poratować
kuredu Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Opublikowano 25 Maja 2012 no to jestem wstępnie umówiony na program, czekam tylko na brata bo będzie miał wydech S6 i zobaczymy czy będzie różnica na hamowni między jednym a drugim, chłopaki twierdzą że jest szansa na 4xxKM także banana mam na samą myśl. jak będzie wydech blokował auto to zapodam coś innego a jak wystarczy od S6 to też zamawiam od razu.a wszystko z zachowaniem gwarancji:) to robisz to w ASO czy w jakiejś firmie co mają umowę z ASO czy jak to wygląda że gwarancji nie tracisz? 1.8 też możny by trochę poratować w firmie która ma umowę z ASO ale na takiej zasadzie że mają też hamownie swoją w serwisie jak i w sowim zakładzie ---------- Post dopisany at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany at 14:30 ---------- no to jestem wstępnie umówiony na program, czekam tylko na brata bo będzie miał wydech S6 i zobaczymy czy będzie różnica na hamowni między jednym a drugim, chłopaki twierdzą że jest szansa na 4xxKM także banana mam na samą myśl. jak będzie wydech blokował auto to zapodam coś innego a jak wystarczy od S6 to też zamawiam od razu.a wszystko z zachowaniem gwarancji:) to robisz to w ASO czy w jakiejś firmie co mają umowę z ASO czy jak to wygląda że gwarancji nie tracisz? 1.8 też możny by trochę poratować w firmie która ma umowę z ASO ale na takiej zasadzie że mają też hamownie swoją w serwisie jak i w sowim zakładzie
dziadek Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 no dobra umowa z ASO konkretnym ? bo co na to inne ASO - bo to chyba musi być umowa z importerem audi ? że w innym ASO ci nie powiedzą "A co to takie?"
mystic.pl Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Robisz program czy boxa ? Jeśli program, to znaczyłoby, że coś się w końcu ruszyło w tym temacie bo jak do tej pory to trzeba było ecu od 3.0tfsi wysyłać do APR USA. Gdzie i za ile ta przyjemność ? BTW APR zaleca wymianę koła paska kompresora w S4 B8, nie wiem jak to się by miało do A6 C7: http://www.goapr.com/products/pulley_30tfsi.html
Flyer Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Nic sie nie ruszylo. Tylko APR modyfikuje soft, a kazda inna firma tuningowa sprzedaje boxy - wiec slabo. Compsport podobno pracuje nad tym tematem, ale na razie cisza.
mystic.pl Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Zaskoczyło mnie to, że kuredu napisał "program" dlatego pytam, bo może któreś aso ma jakieś dobre stosunki z audi i ma możliwość to zrobić.
Rekomendowane odpowiedzi