Nosb Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Co niektorzy znają moją czerwoną diablice Astre Słuzyla mi dzielnie ostatni rok ale zmienila wlasciciela bo znalazlem troche ponad miesiac temu takiego zlomka : audo 80 B4 2,6 V6 Quattro Troche bogatsza niz astra ( totalnie nie miala nic : nawet wspomagania ) . Ma klimke przyda sie w lato oraz dwie szybki ele no i wspomaganie :kox: Generalnie kupilem tylko dlatego ze ma bardzo ladne nadwozie i nie byla nigdzie walnieta w innym wypadku nawet bym na nia nie spojrzal Niestety silnik stukal i kopcil a quattro zostalo wspomnieniem ( zostal tylko wiszacy tylni dyer reszte ktos wywalil i wstawil skrzynie fwd :wallbash: ) . Z racji tego ze czesci leżą doslownie za domem to zakupilem za bardzo dobra kase Przestala za domem bo nie bylo kiedy sie wziac ale ze przyskwieral brak dupowozu to wleciala w piatek wieczorem na garaz w celu wymiany silnika i odbudowania quattro Sobota poludnie : Zaraz we wtorek jade z nia ostro musi byc szybko zlozona
alvaro Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Pewnie ten co stoi przed paleciakiem (nie mylić z "na")
Nosb Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2011 no dokladnie wlatuje znow 2,6 tylko w dobrej kondycji mialem chec chwile zapakowac 2,8 ale musialbym troche poprzerabiac a szczerze nie chce mi sie ono ma tylko sluzyc na codzien cos przewiesc itp wiec te 150 ps styknie
bezimienny Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Kolor często spotykany, ale ładny, mój Ojciec ma taki sam w swojej. Teraz kiedy okazało sie że montaż Q do 80 B4 jest tak banalny czyli P&P zaczynam żałować że wziąłem B5 gdzie łatwiej wymienić auto niż je przerobić na Q.
Coleman Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 nosb znając ciebie to z tego audika wyciągniesz z 250PS w nie długim czasie...
paput Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 nosb znając ciebie to z tego audika wyciągniesz z 250PS w nie długim czasie... chyba jak włoży suszarkę i wyciągnie ło taka przypasi
wojtas-audi Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 No elegancko, zawsze audi anie ŁOPEL
Coleman Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 nosb znając ciebie to z tego audika wyciągniesz z 250PS w nie długim czasie... chyba jak włoży suszarkę i wyciągnie ło taka przypasi Z kąd wiesz jaką?? masz u siebie pewnie taką :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Nie nie nie Nia ma takich wyglupów To ma jeZdzic i byc bezawaryjne Troche poprzezbrajalem dzisiaj : poduszki tylnie skrzyni nadaja sie na smieci to samo tuleje sanek tylnie , kolektor wydechowy jeden popekany Generalnie odchwaszczam i skladam zeby potem nie dlubac... Gdzie ja dorwe teraz na szybko dzisiaj ten kolektor
CoLo Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ten to bez dlubania/odchwaszczania to by nie przezyl
Nosb Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jak juz mam to na wierzchu i widze ze poduszek i tulejek nie ma a kolektor pekniety bez mala na poł to trzeba to od razu zrobic. Przy okazji dam nowe oringi zeby mi nic nie cieklo Ma byc dobrze w miare poskladane mam tym jezdzic
Nosb Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 nie zapedzaj sie ale mam nadzieje ze nie bedzie bardzo na drodze zamulac chociaz
Coleman Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 a no właśnie nie jeden się nadzieje na 80-tkę
Nosb Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 A mam kolgo mam Od takiej to nie w sumie ale od b3 owszem A takie Ci chyba potrzeba Prawie nowe drazki do tylu , swieze amorki kayaby itp [br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 15:55_________________________________________________No tak zachcialo sie odbudowywac quattro : Pamietajcie ze Quattro to 2,5 raza wiecej przegubów
Gość Damian A4 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 nosb znając ciebie to z tego audika wyciągniesz z 250PS w nie długim czasie... chyba jak włoży suszarkę i wyciągnie ło taka przypasi Z kąd wiesz jaką?? masz u siebie pewnie taką :gwizdanie: j**any
Nosb Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jakas nijaka Bralem najtansze jakie byly
Rekomendowane odpowiedzi