Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie wycieraczki do A4 B6/B7?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, trochę pogrzebałem na forum, ale nie znalazłem nic dlatego piszę. Powoli siadają mi wycieraczki (B6 2002 2,5tdi avant) i szukałem co by tu kupić. Podobają mi się "aero" i ponoć dobrze zbierają. Aktualnie mam oryginały i co tu kupić, może ktoś pomoże, można gdzieś dostać "aero"? Na allegro znalazłem tylko: http://allegro.pl/wycieraczki-audi-a4-2001-2004-b6-8e-bosch-twin-i1973020729.html

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć aero to musisz zmienić ramiona wycieraczek na takie jak ma B7 lub B6 z końca produkcji.

Z tym że aero o niebo lepiej zbierają to jest jak najbardziej prawda bo sam to przerabiałem.

Poszukaj na forum już kilka razy o tym było.Pozdro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za dobrej jakości pióra trzeba trochę zapłacić, chyba że zadowolą Cię takie za 30zł komplet bo też takie widziałem :thumbdown:. Gdy moje się kończyły kupiłem sobie cały komplet, ramiona z piórami aero od B7 od forumowego kolegi w super stanie za cenę dobrych nowych piór, stare ramiona. sprzedałem wiec wyszło ok. Poszukaj w dziale sprzedam, na pewno coś znajdziesz. :hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tez polecam aero, wymienialem przednia szybe wiec i wycieraczki przydaloby sie na nowe zmienic i zdecydowalem sie na aero, jezdze juz 6 m-cy i jestem haapy, na ebay-u za ori 55euro zaplacilem jakis auto haus wyprzedawal

:hi:

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć aero to musisz zmienić ramiona wycieraczek na takie jak ma B7 lub B6 z końca produkcji.

Z tym że aero o niebo lepiej zbierają to jest jak najbardziej prawda bo sam to przerabiałem.

Poszukaj na forum już kilka razy o tym było.Pozdro

http://allegro.pl/nowy-oryg-zestaw-ramiona-piora-aero-audi-a4-b6-i2059857451.html

2059857451_2

AERO i nic innego !

Opublikowano

Dobra cena jak za cały zestaw. :good:

Opublikowano

bardzo dobry zestaw w dobrej cenie.

nic tylko brać

Opublikowano

Ja przyłącze się do pytania. Poprzedni właściciel mojej A4 B6 miał w serwisie wymieniane ramiona i pióra na zestaw aero .

Chcę teraz dobrać do tych ramion pióra wycieraczek - zostaje mi tylko kupno ori? Ktoś zna nr części tych piór żebym mógł zapytać w ASO?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

zdaje się że to są:

4B1955425C - opływowe pióro wycieraczki (strona kierowcy i pasażera) - koszt. 106zł

4B0998002 - zestaw piór do wycier. "aero" (strona kierowcy i pasażera) - koszt 186zł

turzol kupiłeś już? i co?

Opublikowano
zdaje się że to są:

4B1955425C - opływowe pióro wycieraczki (strona kierowcy i pasażera) - koszt. 106zł

4B0998002 - zestaw piór do wycier. "aero" (strona kierowcy i pasażera) - koszt 186zł

Tak kupilem zestaw 4B0 998 002 i sa to te prawidlowe piora.

Wytapane z SGS2

Opublikowano
zdaje się że to są:

Wytapane z SGS2

"Wytapane z SGS2" - co to oznacza?

Opublikowano
zdaje się że to są:

Wytapane z SGS2

"Wytapane z SGS2" - co to oznacza?

Ze wyslalem wiadomosc z poziomu Tapatalk z telefonu ;-)

Wytapane z SGS2

Opublikowano

A skąd mamy wiedzieć co siedzi w twym autku.

Oblukaj wycieraczki i sobie odpowiesz lub wrzuć fotę.

Opublikowano

Nie no spoko mam u siebie ori więc pewnie muszę wszystko zmienić:naughty:

Opublikowano

Jakie kupujecie pióra aero ? Boscha czy jakieś inne ? No i w jakiej są cenie ?

Zmieniał ktoś ostatnio ?

Moje wytrzymały dosyć sporo bo ponad rok.

Opublikowano

Ja kupuje SWF albo Valeo, wygladowo, jakościowo i cenowo są takie same. Cena ok 120 zl. Te co teraz mam założone to Valeo i ma je już od czerwca 2011 r. puki co jeszcze w miare się trzymają.

Opublikowano

Ja w listopadzie 2011r kupiłem komplet ramion i piór w ASO (aero) - do dzisiaj chodzą bez zarzutów.

Pomyłka - wycieraczki mam od listopada 2010r ;-)

Opublikowano

U mnie zestaw aero z ASO od lipca 2011 i wszystko ok :good: Były na aucie całą zimę i nadal zbierają super.

Opublikowano

Ile za komplecik piór w ASO krzyczą ?