Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie wycieraczki do A4 B6/B7?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

250 to bardzo mało. Majac na uwadze, że nowe ori pióra aero kosztuję około 160 pln to policz sobie za ile kupujesz zupełnie nowe ramiona wycieraczek w momencie kiedy często w starych B6 farba z ramion zaczyna obłazić.... A tutaj dostajesz pełny komplet tylko zakładać i jeździć

Opublikowano
250 to bardzo mało. Majac na uwadze, że nowe ori pióra aero kosztuję około 160 pln to policz sobie za ile kupujesz zupełnie nowe ramiona wycieraczek w momencie kiedy często w starych B6 farba z ramion zaczyna obłazić.... A tutaj dostajesz pełny komplet tylko zakładać i jeździć

zgadza się. Ja miałem to szczęście że poprzedni właściciel dołożył sobie w ASO zestaw z ramionami i piórami aero, z tym że kiedy ja już użytkowałem auto to musiałem zmienić same pióra bo już słabiej zbierały i kosztowały mnie w ASO ok 150-160zł o ile dobrze pamiętam. W każdym razie będzie spokój na 2 lata :)

Opublikowano

Ma ktoś linka z ory piórami AERO choćby na allegro ?

Potrzebuje kupić bo 2 lata już mają i rozmazują.

Opublikowano

podpinam się pod julo23. Jakie wycieraczki kupić? Jest sens przed zimą kupować?

Opublikowano
Ma ktoś linka z ory piórami AERO choćby na allegro ?

Potrzebuje kupić bo 2 lata już mają i rozmazują.

Kup np. takie ja jestem zadowolony

NOWY ORYG ZESTAW RAMIONA + PIÓRA AERO AUDI A4 B6 (2776774262) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Kolego ale my mamy ramiona, potrzebujemy tylko pióra.

Opublikowano

napisz do TOM77. Dobra jakość, cena i najważniejsze dobrze doradzi :thumbup1:

Opublikowano

Valeo XTRM 85zł mam na sprzedaż

Opublikowano
Valeo XTRM 85zł mam na sprzedaż

polecam te VALEO :thumbup1: sam mam i jestem zadowolony :wink:

Opublikowano

a jest sens przed zimą zakladać nowe? Czy lepiej poczekać i po zimie założyć?

Opublikowano

Zakładaj, a co w zimie deszcz i śnieg nie pada:p

Opublikowano
Kolego ale my mamy ramiona, potrzebujemy tylko pióra.

w ASO kupisz

Opublikowano
Zakładaj, a co w zimie deszcz i śnieg nie pada:p

pada tylko po zimie guma juz będzie nie ta a jak założe na lato to cały rok przejeżdżę zadowolony =)

• 1 rok później...
Opublikowano

Które wycieraczki lepsze BOSCH czy VALEO?

Ma ktoś może takie na sprzedaż?

Opublikowano

Kup ori - bywają w promocji i są tańsze od Valeo czy Bosch - bez promocji niewiele drożej

Opublikowano
Kup ori - bywają w promocji i są tańsze od Valeo czy Bosch - bez promocji niewiele drożej

hmm, no nie wiem czy tańsze, w Wawie w ASO - 120 zł/ szt na przód AERO, ze zniżką ok 90 zł/szt.

valeo lub bosch ok 100 zł/ komplet, choć ja valeo silencio nie polecam, u mnie po 5 miesiącach użytkowania są na śmietnik, skrobią na zmianę co jakiś czas, wcześniej miałem ponad 2 lata boscha jeszcze na ramieniu i do ostatnich dni chodziły super, to zachciało mi się bezprzegubowych :/

Opublikowano

hmm, no nie wiem czy tańsze, w Wawie w ASO - 120 zł/ szt na przód AERO, ze zniżką ok 90 zł/szt.

valeo lub bosch ok 100 zł/ komplet, choć ja valeo silencio nie polecam, u mnie po 5 miesiącach użytkowania są na śmietnik, skrobią na zmianę co jakiś czas, wcześniej miałem ponad 2 lata boscha jeszcze na ramieniu i do ostatnich dni chodziły super, to zachciało mi się bezprzegubowych :/

No właśnie bo mi w sumie chodzi o o te przegubowe....

Myślałem o zmianie na bezprzegubowe bo w ASO w Rzeszowie ok. 250 zł ramiona + wycieraczki ale różne są opinie o bezprzegubowych i chyba nie warta skórka wyprawki :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy wycieraczki w b6 z kierownicą po lewej stronie pasują do b6 z kierownicą po prawej stronie?

Opublikowano

Mam takie pytanie czym różnią się od siebie pióra wycieraczek aero o numerze 4B0998002 i 4B1955425C chodzi mi o kształt bo po fotkach jak widzę niczym się nie różnią ale ceną jak najbardziej. Pióra wycieraczek o numerze 4B0998002 kosztują 223.47zł a o numerze 4B1955425C kosztują 121.54zł. bez zniżek a więc po co przepłacać. Tutaj link na dowód że są takie same.

ORYG ZESTAW RAMIONA + PIÓRA AERO AUDI A4 B6 01-05r (4286269505) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

4B1955425C to 1szt. a 4B0998002 to kpl.