michu93 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 napewno jest wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Kowi87.... znajdz jakis opistego przycisku bo jestem ciekaw do czego on:D tak na marginesie A6 Allroad mial tez ciekawe przyciski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 http://moto.allegro.pl/item547528805_przelacznik_regulacja_panel_sterujacy_audi_allroad.html nic specjalnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 http://moto.allegro.pl/item547528805_przelacznik_regulacja_panel_sterujacy_audi_allroad.html nic specjalnego... fajna sprawa jakby sie zalozylo pneumat do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 no dla ciebie nowak to na pewno... jakbyś zakładał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 upragniona fota:D -glupio wyszlo, na prawde swieci na bialo, brak tam niebieskiego;) 4300K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 upragniona fota:D -glupio wyszlo, na prawde swieci na bialo, brak tam niebieskiego;) 4300K w halogenach tez masz xenon, czy tak wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 na razie xenonu tam nie ma:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 a wygląda jakby był, i co bedzie ten gwint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 chyba bedzie jednak :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 no i będzie git, ja założę chyba -30mm, sprężynki same narazie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Jest dobrze teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Super... teraz jakis czas siedze w domu i dosyc dużo jeżdże i wieczorem wczoraj jak wracalem z ostrowa w strone wro to mijałem autka z xenonami i w tylnym lusterku tylko widziałem jak dobrze to oświetla droge a taki żółty promyczek to sie chowa.... i tak od myślenia naszło mnie pytanie: jak jechałem to widziałem xenie gdzie światło wydobywało się z jednego miejsca i światła gdzie xenon świecił tak jak żarówka - całą lampą... i terqaz czy te pierwsze "krystaliczne" to jest efekt uzyskany z lamp soczewkowych a ten drugi ze zwykłych - takich jak mam ja?? może mi ktoś to wyjaśnic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 topor czemu im nie powiesz ze kupiles 10 000k ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 bo mialem nadzieje ze Ty pochwalisz sie swoimi 20000K :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 a ja zakładam 36k a moze zielone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Od dłuższego czasu obserwuje ten wątek i mam pytanie do Ciebie Karol to są HIDy czy Xenony :?: Bardzo ładnie świecą te 4300k Pozdrawiam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Od dłuższego czasu obserwuje ten wątek i mam pytanie do Ciebie Karol to są HIDy czy Xenony :?: Bardzo ładnie świecą te 4300k Pozdrawiam :> to jest HID Xenon czyli nieorginalny zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 hid :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi