Skyliner89 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Dzięki Wam za odpowiedź Jak patrzyłem na Allegro to są różne ceny tych HIDów od 130 paru złotych do prawie 800 paru złotych i teraz pytanie: Jest jakaś różnica jeżeli chodzi o jakość świecenia, trwałość czy nię będzie np. zakłóceń z radiem itp. :?: Nie znam się dlatego pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 tez mnie to właśnie interesuje... co z takim za 200zl??? opłaca się? czy może to są zestawy nie kompletne, - brakuje czegos albo cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 tez mnie to właśnie interesuje... co z takim za 200zl??? opłaca się? czy może to są zestawy nie kompletne, - brakuje czegos albo cos? Opłaca się... już było było wiele razy na forum, nie ma różnicy jakiego HIDa kupisz. Ja mam tego za 200 i nic mi nie zakłóca i świeci jak trzeba. Oczywiście nic nie trzeba było dokupować. Wszystko jest jak trzeba. Mam go od początku sierpnia i świeci ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 dokladnie rafalex! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 tez mnie to właśnie interesuje... co z takim za 200zl??? opłaca się? czy może to są zestawy nie kompletne, - brakuje czegos albo cos? Opłaca się... już było było wiele razy na forum, nie ma różnicy jakiego HIDa kupisz. Ja mam tego za 200 i nic mi nie zakłóca i świeci jak trzeba. Oczywiście nic nie trzeba było dokupować. Wszystko jest jak trzeba. Mam go od początku sierpnia i świeci ok ja za swojego dałem 580zł, tyle że ponad rok temu, no i krótkie i długie, mam w Zenonie , tylko zrobiłem jeden błąd, i zamontowałem je w zwykłych lampach, ale na czasie na pokładzie lądują soczewki DEPO, i zmiana żarników także będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 tez mnie to właśnie interesuje... co z takim za 200zl??? opłaca się? czy może to są zestawy nie kompletne, - brakuje czegos albo cos? Opłaca się... już było było wiele razy na forum, nie ma różnicy jakiego HIDa kupisz. Ja mam tego za 200 i nic mi nie zakłóca i świeci jak trzeba. Oczywiście nic nie trzeba było dokupować. Wszystko jest jak trzeba. Mam go od początku sierpnia i świeci ok ja za swojego dałem 580zł, tyle że ponad rok temu, no i krótkie i długie, mam w Zenonie , tylko zrobiłem jeden błąd, i zamontowałem je w zwykłych lampach, ale na czasie na pokładzie lądują soczewki DEPO, i zmiana żarników także będzie hehe no to juz wiemy czemu masz nick "slepy" zalozyles bixenon do zwyklych lamp hehe a tak serio ... to tez teraz zaluje ze nie kupilem bi xenona tylko xenon niby 2 razy wiecej ale dlugie tez wtedy sa na xenonie ale podstawa wg mnie to wkladac xenon do soczewki .... wiec szybko naprawiaj swoj blad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 ALe chyba nie ma zestawu HID bixenon pod H7 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 tez mnie to właśnie interesuje... co z takim za 200zl??? opłaca się? czy może to są zestawy nie kompletne, - brakuje czegos albo cos? Opłaca się... już było było wiele razy na forum, nie ma różnicy jakiego HIDa kupisz. Ja mam tego za 200 i nic mi nie zakłóca i świeci jak trzeba. Oczywiście nic nie trzeba było dokupować. Wszystko jest jak trzeba. Mam go od początku sierpnia i świeci ok ja za swojego dałem 580zł, tyle że ponad rok temu, no i krótkie i długie, mam w Zenonie , tylko zrobiłem jeden błąd, i zamontowałem je w zwykłych lampach, ale na czasie na pokładzie lądują soczewki DEPO, i zmiana żarników także będzie hehe no to juz wiemy czemu masz nick "slepy" zalozyles bixenon do zwyklych lamp hehe a tak serio ... to tez teraz zaluje ze nie kupilem bi xenona tylko xenon niby 2 razy wiecej ale dlugie tez wtedy sa na xenonie ale podstawa wg mnie to wkladac xenon do soczewki .... wiec szybko naprawiaj swoj blad naprawiam, soczewki już leżą w garażu i czekaja na malowanie auta, i montaż także juz niedługo, przed wiosną zdąże , prawdopodobnie ze wszystkim oprócz felg , ($ trzyma ;() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 problem w ksenonie tkwi w tym ze sam xenon jednak jest tani ale lapmy to juz kosztuja... a zwykly xenon mozna podlaczyc do halogenow? czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Hidów nie należy podłanczać do halogenowych lamp bo poprostu oślepieją. Ale można zawsze kupić ksenon z żarnikiem D2R do reflektorów ale oczywiście on więcej kosztuje 2x niż hid pod soczewke. I wielu zakłada Hidy bo sa tańsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Hidów nie należy podłanczać do halogenowych lamp bo poprostu oślepieją. Ale można zawsze kupić ksenon z żarnikiem D2R do reflektorów ale oczywiście on więcej kosztuje 2x niż hid pod soczewke. I wielu zakłada Hidy bo sa tańsze zwykły halogen też oślepia i to skutecznie ale to tylko dlatego że niektórzy kierowcy włączaja go gdy nie ma mgły :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Hidów nie należy podłanczać do halogenowych lamp bo poprostu oślepieją. Ale można zawsze kupić ksenon z żarnikiem D2R do reflektorów ale oczywiście on więcej kosztuje 2x niż hid pod soczewke. I wielu zakłada Hidy bo sa tańsze zwykły halogen też oślepia i to skutecznie ale to tylko dlatego że niektórzy kierowcy włączaja go gdy nie ma mgły :gwizdanie: Moja wypowiedz była w stosunku do lamp halogenowych nie do samych halogenów ale co do halogenów też sie zgadzam z Tobą. Ale nie zaśmiecajmy tutaj bo to temat Topora na temat jego autka a nie na temat xsenonu Topor światełka kox :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 taaa... topor o czymś zabajeruje i temacik mu się kręci... teraz widać kto jest spamerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 przepraszam:D chcieliscie foto xenonu to wam pokazalem:D nawineliscie makaron na uszy na temat xenonu i teraz topor spamer.. a w niedziele bedzie nowy temat ro rozwazan:d :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Hidów nie należy podłanczać do halogenowych lamp bo poprostu oślepieją. Ale można zawsze kupić ksenon z żarnikiem D2R do reflektorów ale oczywiście on więcej kosztuje 2x niż hid pod soczewke. I wielu zakłada Hidy bo sa tańsze zwykły halogen też oślepia i to skutecznie ale to tylko dlatego że niektórzy kierowcy włączaja go gdy nie ma mgły :gwizdanie: Moja wypowiedz była w stosunku do lamp halogenowych nie do samych halogenów ale co do halogenów też sie zgadzam z Tobą. Ale nie zaśmiecajmy tutaj bo to temat Topora na temat jego autka a nie na temat xsenonu Topor światełka kox :kox: widzę że temat xenonu nam się we wszystkie wątki już wlewa, Topor xenonik elegancki, masz juz ten karbon na środek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 z karbonem na Mittelkonsole jest ciezko Panowie w Aso nie znaja czegos takiego jak carbon, i twierdza ze istnieje tylko czarny plastik albo drewienko:/ (i tez jeden odcien) ale ja sie nie poddam:D co jakis czas przeczesuje Ebay.de bo w polsce o carbonie nie ma co marzyc nawet:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 z karbonem na Mittelkonsole jest ciezko Panowie w Aso nie znaja czegos takiego jak carbon, i twierdza ze istnieje tylko czarny plastik albo drewienko:/ (i tez jeden odcien) ale ja sie nie poddam:D co jakis czas przeczesuje Ebay.de bo w polsce o carbonie nie ma co marzyc nawet:/ Masz jakaś fotke jak to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 ale co dokladnie mistrzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 a co bedzie w niedziele??? p.s. na ebayu jest carbon :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Czyli za biksenon przykładowo ile musiałbym dać w zł :?: To w HIDach też dostane biksenony :?: Pytam bo nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi