Iverson Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 1BE może niedługo będę miał na sprzedaż-śledź dział sprzedam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 od avanta chyba nie pasuje:( a jesli pasi to miej mnie na uwadze, na pewno wezme;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek23mj Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Super autko, kolor kozaczek !! Wyposażenie standard, fela ładna,. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 17 Wrzesień 2008, 21:20[/size]_________________________________________________ przy małej czarnej w Arras;) [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 21:51_________________________________________________Moja audika dorobila sie malych gadzetow... tzn Carbon z Rs-a ( na razie tylko deska i drzwi) -tunel srodkowy to kwestia czasu:) oraz sprezynki 1BE:) na razie wszystko lezy i czeka na wolny weekend zeby sie z tym pobawic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Paskudne te carbony ...jak zamontujesz to , zobaczysz jak to pięknie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 carbony -racja obrzydliwe:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 No wreszcie 1BE Identyczne jak moje Carbon... taki sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 tylko trza zalozyc w koncu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 fajna sztuka i widać że zadbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 dzieki dzieki..... wpadlem na nowy pomysl... chodzi mi o felgi 18" S4 od B6 -dobry pomysl?? zapodajcie jakas propozycje na temat alu. bo jednak 17 to troche za malo.. pozdrooo:D:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smieszny Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Mam nadzieje ze nie dlugo zobacze twoje autko na zywo bo duzo pozytywnych zmian, pomysl z 18" jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 topor to ja się piszę na Twoje 17'' oczywiście z oponami w dobrym stanie O ile to będzie na wiosnę? hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 27 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 owoc mojej dzisiajeszej pracy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 topor Klawo Topor Witaj w gronie rezaczy carbonów Powiedz sam ... za***isty jest teraz look wewnątrz wozu nie Całkiem inaczej .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 27 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 musze przyznac... pojezdzilem dzisiaj tylko z carbonami na desce.. na dzrwiach zostalo aluminium. To powiem ze sie chowa przy carbonie;) jest teraz przynbajmniej na czym oko zawiescic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 jest teraz przynbajmniej na czym oko zawiescic:) Dokładnie Moja przygoda z carbonem sie nie kończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 27 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Moja przygoda z carbonem sie nie kończy moja sie dopiero rozpoczeła:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smieszny Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Naprawde Jeszcze planujesz cos w carbonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 moze uda mi sie zbobyc po tanim prajsie wykonczenie tunelu w carbinie... a jak beda kola 18" i body od S4 to moze i maska w carbonie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 wykonczenie tunelu w carbinie. No raczej nie ..jak juz to wykończenie konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi