Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] madafaka OEM

topor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

17 Wrzesień 2008, 21:20[/size]_________________________________________________4feb47eadd74ac1a.jpg

przy małej czarnej w Arras;) :cool1:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 21:51_________________________________________________Moja audika dorobila sie malych gadzetow... tzn :decayed: Carbon z Rs-a ( na razie tylko deska i drzwi) -tunel srodkowy to kwestia czasu:) oraz sprezynki 1BE:) na razie wszystko lezy i czeka na wolny weekend zeby sie z tym pobawic:)

db65e830eba5903f.jpg

3f6a3c0e57f43383.jpg

dzieki dzieki..... wpadlem na nowy pomysl... chodzi mi o felgi 18" S4 od B6 -dobry pomysl?? zapodajcie jakas propozycje na temat alu. bo jednak 17 to troche za malo..

pozdrooo:D:)

topor

Klawo Topor :good: Witaj w gronie rezaczy carbonów :decayed:

Powiedz sam ... za***isty jest teraz look wewnątrz wozu nie :naughty: Całkiem inaczej ..

musze przyznac... pojezdzilem dzisiaj tylko z carbonami na desce.. na dzrwiach zostalo aluminium. To powiem ze sie chowa przy carbonie;) :cool1: jest teraz przynbajmniej na czym oko zawiescic:)

moze uda mi sie zbobyc po tanim prajsie wykonczenie tunelu w carbinie... a jak beda kola 18" i body od S4 to moze i maska w carbonie :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...