topor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 ja kata nie mam.. strumiennica + wkladka K&N + kolektyor AWX.. i mysle nad nadkolem od S4 na jakis czas poki nie bedzie FMIC'a
Michał Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 nadkole dobra sprawa ale czy jest sens zakładać skoro niedługo będzie fmic? to już chyba lepiej założyć prawe, od strony turbo :gwizdanie:
aju Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 FMIC dla 1XX koni znaczy ja mam takie podejście nie lubię przerostu formy nad treścią
Michał Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 jestem podobnego zdania, ale skoro nie ma innej możliwości... ;( no i fmic daje +300 do lansu, a Karol się przecie lansuje :kox:
SoMeS Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 FMIC dla 1XX koni znaczy ja mam takie podejście nie lubię przerostu formy nad treścią a jak chcesz przejść 150 kuca w tym silniku bez FMICa?
Nowak_zg Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 jestem podobnego zdania, ale skoro nie ma innej możliwości... ;( no i fmic daje +300 do lansu, a Karol się przecie lansuje :kox: traktorem allroadem sory karol musialem.... ale sam wiesz ze nie wyglada auto na seryjnym zawiasie te zdjecie ma zadzialac motywujaco zebys wreszcie zrobil to co powinienes zrobic od 2 lat[br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 16:32_________________________________________________a nie zabierac sie do rezania od d*py strony ;]
slepy Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 no u mnie też gwint zagości na wiosnę/lato :gwizdanie:, Karolu a u Ciebie to już musowo
topor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 jestem podobnego zdania, ale skoro nie ma innej możliwości... ;( no i fmic daje +300 do lansu, a Karol się przecie lansuje :kox: traktorem allroadem sory karol musialem.... ale sam wiesz ze nie wyglada auto na seryjnym zawiasie te zdjecie ma zadzialac motywujaco zebys wreszcie zrobil to co powinienes zrobic od 2 lat[br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 16:32_________________________________________________a nie zabierac sie do rezania od d*py strony ;] nowak:d sp***dalaj:d -musialem:d [br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 18:38_________________________________________________ jestem podobnego zdania, ale skoro nie ma innej możliwości... ;( no i fmic daje +300 do lansu, a Karol się przecie lansuje :kox: jak bedzie FMIC, to bankowo beda wszytskie kratki, i nie bedzie to tak widoczne jak w driftowozach bo tak czy siak to zwykle TDi a 160 koni w ktore celuje powalac na kolana nie beda, wiec sporotowe to auto nie bedzie.
Michał Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 jak bedzie FMIC, to bankowo beda wszytskie kratki, i nie bedzie to tak widoczne jak w driftowozach bo tak czy siak to zwykle TDi a 160 koni w ktore celuje powalac na kolana nie beda, wiec sporotowe to auto nie bedzie. dlatego mój będzie czarny
Kowi87 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 FMIC dla 1XX koni znaczy ja mam takie podejście nie lubię przerostu formy nad treścią a jak chcesz przejść 150 kuca w tym silniku bez FMICa? Somes bez problem,uda sie uzyskać moce na 170kucy na seryjnym coolerze http://www.a4-klub.pl/smf/b5_avg_moja_niunia_s4_173_km_i_350nm_str_8_radzikowski-t34453.15.html ale co z tego jak i tak po butowaniu w ciepłe dni tracił moc i FMIC jednak zagoscił Więc dać sie da, tylko w ciepłe dni sie gotuje w dolocie, u siebie miałem przez jakis okres założone nadkole S4 i po załozeniu FMIC jednak była znaczna poprawa :gwizdanie: Topor dawaj go na GLEBE :evil:
topor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Kowi, nowak, i reszta!!! suka pojdzie na glebe, ale na wiosne, nie bede teraz robil za odsniezarke!!
Kowi87 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Kowi, nowak, i reszta!!! suka pojdzie na glebe, ale na wiosne, nie bede teraz robil za odsniezarke!! A ja dalej jestem ciekaw, czy przez kratke z wskaźnikiem leci Ci nadmuch Noi zrób jakiś opis jak którędy pusciłeś tam wężyk
topor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 no wersja z kratka... to leci powietrze, jezeli wersja ze skorka to wszytsko jest ladnie zabudowane, lacznie z tylem... a wskaznik podlacze dopiero jutro:) filozofi chyba raczej nie ma, dzisiaj sobie dumalem, co ktoredy i dlaczego:D :gwizdanie:
Michał Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 no wersja z kratka... to leci powietrze, jezeli wersja ze skorka to wszytsko jest ladnie zabudowane, lacznie z tylem... a wskaznik podlacze dopiero jutro:) filozofi chyba raczej nie ma, dzisiaj sobie dumalem, co ktoredy i dlaczego:D :gwizdanie: i co wydumałeś? fotostory pstryknij jakieś Karolu, przyda mi się
Kowi87 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 no wersja z kratka... to leci powietrze, jezeli wersja ze skorka to wszytsko jest ladnie zabudowane, lacznie z tylem... a wskaznik podlacze dopiero jutro:) filozofi chyba raczej nie ma, dzisiaj sobie dumalem, co ktoredy i dlaczego:D :gwizdanie: i co wydumałeś? fotostory pstryknij jakieś Karolu, przyda mi się Nie tylko tobie bo i ja juz zaczynam myśleć ale zdecydowanie wersja w kratce jak dla mnie
topor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 ok, to bedzie fotostory:) widze ze zapoczatkowalem rezanie boosta w kratce:
Rekomendowane odpowiedzi