dlugi201 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam wszystkich a oto moja a4 którą zakupiłem miesiąc temu, niektórzy już ją bardzo dobrze znają. Audi A4 1.8t QUATTRO, AVJ http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avj_18t_300km-t70125.0.html Zakupiłem je od osoby która musiała zrobić mały remont silnika i odrazu został zakuty+ sprzęgło spiek, ponieważ wcześniejsza osoba która użytkowała to autko doprowadziła do takiego stanu że na dwóch garach nie miała wogóle ciśnienia. Autko posiada troszke gadżetów: zegary dodatkowe DEFI z pamięcią ( doładowanie, temp. spalin, temp oleju) Turbo timer (APEXI) Radio rnse Koła na lato OZ superleggera 19' Koła na zime OZ superleggera 17' Odpalanie z przycisku (nie jestem pewien ale chyba od b8) Światełka tylnie diodówki W PLANACH: Jest tego troszke pierw doprowadzić ją do porządku: autko nie było mierzone jeszcze więc nie posiadam wykresu ale po nowym roku to zrobie.
Wandej Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Te dokladki to chyba kiedys w kolor byly :gwizdanie: Jak ogarniesz bedzie łeb urywać ta maszyna
Piotrek98igo Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 poziowi pewnie lezka w oku sie zakreci
Flyer Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 (...) ponieważ wcześniejsza osoba która użytkowała to autko doprowadziła do takiego stanu że na dwóch garach nie miała wogóle ciśnienia. znaczy kto? ile to auto juz mialo wlascicieli?
dlugi201 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 (...) ponieważ wcześniejsza osoba która użytkowała to autko doprowadziła do takiego stanu że na dwóch garach nie miała wogóle ciśnienia. znaczy kto? ile to auto juz mialo wlascicieli? w karcie pojazu jestem już 4 jak Poziek sprzedał więc było jeszcze 3
Buba Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 (...) ponieważ wcześniejsza osoba która użytkowała to autko doprowadziła do takiego stanu że na dwóch garach nie miała wogóle ciśnienia. znaczy kto? ile to auto juz mialo wlascicieli? w karcie pojazu jestem już 4 jak Poziek sprzedał więc było jeszcze 3
Buba Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autko bardzo dobrze znane wszystkim. Opisz co zostało zepsute przez poprzednich właścicieli :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 (...) ponieważ wcześniejsza osoba która użytkowała to autko doprowadziła do takiego stanu że na dwóch garach nie miała wogóle ciśnienia. znaczy kto? ile to auto juz mialo wlascicieli? w karcie pojazu jestem już 4 jak Poziek sprzedał więc było jeszcze 3 ladnie, masz fajnie jezdzace auto, odchwaszczaj i ciesz sie
Gość Damian A4 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Tak wiele o nim słyszałem a dopiero teraz widzę. Super fura
dlugi201 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Największy ból to był doprowadzenie elektryki bo przewody od abs/esp poobrywane więc była choinka i od klocków, jeszcze zostało mi zrobić szybkościomierz bo raz działa a raz nie w większości to nie działa,(test na vagu prędkościomierz działa, bład wskazania na impulsator, wymieniłem i nadal to samo więc trzeba obejżeć wiązke elektryczną) a co zostało popsute i wymieniane to jest tego i to sporo jeszcze troszke pracy i bedzie autko jak marzenie
Gość Damian A4 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 No to ładnie to auto dostało
alvaro Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Siwek jak niewolnica Isaura miał już tylu właścicieli...
PABLO Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Fajnie się tym jeździło Powodzenia i dbaj o nią
peter22 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 kolega z bełchatowa jak ogarniesz wszystko to daj znac podjade obczaic jak sie prezentuje. :naughty:
dlugi201 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 kolega z bełchatowa jak ogarniesz wszystko to daj znac podjade obczaic jak sie prezentuje. :naughty: a to jesteś też z okolic bełchatowa? jak coś to zapraszam
Kamyk Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 i daj ją na myjkę chemiczną - szczególnie wnętrze znając poźka różne rzeczy w środku się działy
peter22 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 kolega z bełchatowa jak ogarniesz wszystko to daj znac podjade obczaic jak sie prezentuje. :naughty: a to jesteś też z okolic bełchatowa? jak coś to zapraszam tak z Piotrkowa
MarianekZg Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 kolega z bełchatowa jak ogarniesz wszystko to daj znac podjade obczaic jak sie prezentuje. :naughty: a to jesteś też z okolic bełchatowa? jak coś to zapraszam tak z Piotrkowa to podlećcie do Łodzi to wszyscy ją oblukamy Każda Niedziela, Real na Włókniarzy o 18.00 :good: :decayed: :wink4:
Rekomendowane odpowiedzi